Психически ад и тормоз всеки ден

• 15 985
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
  • София
sigma - и да му трябва на човека спокойствие, синчето му не иска да му го подсигури. Не мога да понасям мъже, криещи се до полата на мама и играещи си на семейство, просто имам непоносимост към такива. Едно е човека да е склонен да се изнесе, но да има финансови причини, които да го спират (а тук такива не се споменават), друго е да го прави на инат или просто, защото не вижда нищо нередно в това, майка му да тормози жена му.  Crossing Arms До колкото разбирам, той не иска да предприема изнасяне, сигурно защото е по - лесно при мама... Като си правил деца и си решил да си играеш на семейство - еми бъди главата на това семейство, а не някой льольо, недорасъл за отговорностите на семейния живот.  ooooh!

# 16
Абсолютно сигурно ли е, че диагнозата е вярна? Щото има рак и рак, хубаво преценете дали трябва мобилизация и присъствие на сина или е от тия видове рак, дето ще разболеят и вас с годините. За какво говорим- за 6 мес. или за 6 години?

# 17
  • София
Аз бях в подобна ситуация, но с едно дете и малко по-голямо. Реших нещата така - първо предупредих мъжа ми, той реши че ще ми мине, после намерих квартира (можех и сама да я плащам), казах или идваш с мен или сме до тук. Изнесохме се за 2 часа.
Резултатът - караниците ни намаляха (почти не се караме), детето е спокойно, не се разведохме, свекървата пак недоволна...

# 18
Две севейства под един покрив трудно съжителстват, дори и без деца. Като сложиш и 2 бебета, съвсем. Вината си е твоя и на мъжа ти. Какви бебета, като дори не живеете самостоятелно? И други подобни теми си пускала, същото ще ти напиша. Намираш начин да се отделите. На работа ли ще тръгнеш, мъжа си ли ще задействаш, ти решаваш. С оплакване не става. В чужда къща, гостите в повечето случаи търпят. Не е права свекървата да се налага и да те тормози, но явно е такъв човек. Затова ти трябва да намериш вариант да живеете с децата на спокойствие.

# 19
Аз бях в подобна ситуация, но с едно дете и малко по-голямо. Реших нещата така - първо предупредих мъжа ми, той реши че ще ми мине, после намерих квартира (можех и сама да я плащам), казах или идваш с мен или сме до тук. Изнесохме се за 2 часа.
Резултатът - караниците ни намаляха (почти не се караме), детето е спокойно, не се разведохме, свекървата пак недоволна...
благодаря ти явно няма друго решение на проблема.

# 20
На мен пък ми се струва, че единственото дете в темата е мъжът ти  Shocked

# 21
Освен че ще отнесе критики колко е безотговорна, ако им остави децата за седмица, мъжът й наистина може да я обвини в напускане на семейното жилище и да се разведе по нейна вина тогава.  Crazy

Абсолютно!
Не го прави в никакъв случай.не отивай никъде без децата!
Ако си тръгнеш без тях , такъв развод по твоя вина ще ти спретне, че сегашните проблеми със свекървата ще ти се видят песен

# 22
  • В.Търново
Освен че ще отнесе критики колко е безотговорна, ако им остави децата за седмица, мъжът й наистина може да я обвини в напускане на семейното жилище и да се разведе по нейна вина тогава.  Crazy

Абсолютно!
Ако си тръгнеш без тях , такъв развод по твоя вина ще ти спретне, че сегашните проблеми със свекървата ще ти се видят песен
В такъв случай при развод ще има по-голям шанс мъжа й да вземе попечителството над децата.

# 23
Абе я малко и се сопни на тая твоя свекърва! Какво си вре носа.. децата са си твои и ще ги гледаш както си искаш..хубаво лошо това е! За някой ще е правилно за друг ще е грешно, но децата трябва да се гледат по твое усмотрение! Вземи се в ръце, загубила си увереноста си! Ако не ти е ясно нещо вземи книги и чети или чети из интернет и продължи сама да си гледаш децата. Най- правилно е ти като тяхна майка  и баща им да ги отглеждате а свекърва ти може да помага с домакинството например. Не мисли глупави вариянти да си разваляш семейството!! Никакви квартири никакви разводи това са глупости!! Научи се сама да се справяш с децата без да търсиш свекърва си за помощ! Ще свикнеш а нея малко по малко ще я изолираш в кухнята. На теб тя като ти е казала че наддава малко ти що не и каза че не виждаш в това проблем, но дори и проблем да има ще се оправиш! ами и мълчиш все едно си виновна и си объркала нещо?! И аз да съм така ще реша, че нещо не са ти ясни нещата и ще се намеся. Бъди по сербез по уверена не се оставяй на маниполации! ЗАПОМНИ И СЛЕДВАЙ ТОЯ ПРИНЦИП, САМО МАЙКАТА МОЖЕ ДА ОТГЛЕДА НАЙ- ДОБРЕ ДЕЦАТА СИ СЛЕДВАЙКИ СВОЯТА ИНТОИЦИЯ!!НЯМА КАК ДА СГРЕШИШ ВСЛУШВАЙКИ СЕ В СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО ТЕ СА ЧАСТ ОТ ТЕБ И ВИ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО!!! Не ти трябва помощ, можеш и сама! Мобилизирай се седни си на дупето и си гледай децата! Свекито също я прати да си седне на дупето където трябва/ да си гледа мъжа например/.

# 24
  • София
Абсолютно!
Не е така и нищо не е сигурно!
- не е сигурно, че ще ѝ спретне въобще развод, като останат с ревящи близнаци, с болен дядо, татко на работа и свеки- да тича като бясна коза напред- назад.
- ако въпреки това, са толкова безумни, че се опитат да ѝ спретнат развод, има елегантни и семпли начини да се оплаче тук и там, че са я изгонили от семейното жилище.....и ще бъде тяхната дума, срещу нейната и на тези, които са я приютили.
Законите ни не са хич лоши, просто трябва да се познават и когато искаш да постигнеш нещо, да имаш смелостта да го направиш.

# 25
Остави им близнаците за една седмица и ако не са наддали с 200гр. - за още една.
Ще се сбъркат.Имаш нужда от отърсване, малко почивка и обич . Имаш ли близки ?

# 26
adsurt, ти колко пъти лично си се сблъсквала с българските закони, ходила по дела и борила се чрез адвокати  Crazy Най-вероятно ни веднъж.

# 27
  • В.Търново
Абе това е глупост да си оставя децата на свекървата за една седмица, най-много да психяса и децата.

# 28
  • София
adsurt, ти колко пъти лично си се сблъсквала с българските закони, ходила по дела и борила се чрез адвокати  Crazy Най-вероятно ни веднъж.
Доста, но ти си от тия, дето хем са далеч от материята, хем имат непоколебимо мнение по въпросите.

# 29
Да, мнението ми е, че законите се извъртат както дойде.

Общи условия

Активация на акаунт