Математически турнири - 35

• 106 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ние имаме задачите но в момента не мога да ги кача тука

# 316
  • София
Моля, качете я като имате възможност.

# 317
КМС 2015 - задачи и отговори за всички класове
Давам линк към цялата страница, за да не пускам 12 отделни линка по класове.

# 318
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Чета Обявата на СМБ Плевен, днес сбледобед в 15.30 ч. ще бъде награждаването за двете състезания-Салабашев и Коледното, това значи ,че до тогава трябва да има резултати и за днешното състезание

# 319
Някакви мнения за задача 6 за 4 клас : според така дадените отговори от линка верният отговор е г-друг (РСК)  , но всъщност и отговор б) СРК е верен според мен.

# 320
отговора на задача 9 за 5 клас мисля че е грешен.
По мои сметки би трябвало да е 3, което отговаря на всички условия.
Аз лично не виждам как отг. 12 отговаря на второто условие. Ако някой има идея моля да сподели.

# 321
  • Някъде в мечтите си
Здравейте,

Имам въпрос към майките с повече опит.Моето дете е 2 клас и на 10 зад. я е изчислил на чернова, която учителката не е искала да вземе, но на листа със задачите е написал само отговора. Дали ще му го зачетат и ще му дадат целия брой точки или ще се заядат, че няма цялото решение?

# 322
  • София
Здравейте,

Имам въпрос към майките с повече опит.Моето дете е 2 клас и на 10 зад. я е изчислил на чернова, която учителката не е искала да вземе, но на листа със задачите е написал само отговора. Дали ще му го зачетат и ще му дадат целия брой точки или ще се заядат, че няма цялото решение?
Изобщо не става дума за "заяждане". 10-та задача се разписва. Със сигурност няма да дадат пълния брой точки, най-много 1, при добро желание.

# 323
Някакви мнения за задача 6 за 4 клас :' според така дадените отговори от линка верният отговор е г-друг (РСК)  , но всъщност и отговор б) СРК е верен според мен.
Влизам за същото! И за нас е верен и отговор Б- СРК!

# 324
  • Варна
На кой сайт излизат резултатите

# 325
# 326
  • София
Това е за София. Доколкото виждам, питащата е от Варна.

# 327
Коригирах линка. Така би следвало да са за всички градове.

# 328
  • Варна
Благодаря,  да разбирам ли че когато излязат ще има активен линка?  Сега са неактивни старите

# 329
  • Някъде в мечтите си
Здравейте,

Изобщо не става дума за "заяждане". 10-та задача се разписва. Със сигурност няма да дадат пълния брой точки, най-много 1, при добро желание.

Той си я е разписал, но на черновата. Защо ги дават тогава тези допълнителни листа след като след това не ги взимат? По-добре да не ги дават и децата да си пишат всичко само на листа със задачите. Не се заяждам, просто питам, защото сме още "прохождащи" в състезанията.

Общи условия

Активация на акаунт