Математически турнири - 35

• 106 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ще се провежда ли зимния кръг на Математика без граници в МГ? Или само в  Материка?

# 676
Ще се провежда ли зимния кръг на Математика без граници в МГ? Или само в  Материка?

В МГ не се провежда, но има и други възможности - школа "Ребус", вътрешно за учениците от СОУ "Найден Геров", ОУ "Цар Симеон"; в ОУ "П. Р. Славейков" също с възможност за явяване и на ученици, които не са от същото училище (със сигурност има и още). Но дати все още няма.

# 677
  • Варна
.

В МГ не се провежда, но има и други възможности - школа "Ребус", вътрешно за учениците от СОУ "Найден Геров", ОУ "Цар Симеон"; в ОУ "П. Р. Славейков" също с възможност за явяване и на ученици, които не са от същото училище (със сигурност има и още). Но дати все още няма.

Вчера в Ребус г-жата е казала, че ще го правят на 23.01. Възможните дати били - 21.01 - 29.01

# 678
  • Варна

Провежда се в МГ, но за техните ученици.

# 679
  • Варна
Къде мога да намеря решенията на задачите от 2008 до сега на математическите състезания на СБНУ?

# 680
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Къде мога да намеря решенията на задачите от 2008 до сега на математическите състезания на СБНУ?

на сайта им, раздел тестове  Peace

http://sbnu.org/index.php/testove

# 681
  • у дома

Решения никъде до сега не съм виждала-даже и самите отговори не се публикуват...

# 682
  • Варна
.

Вчера в Ребус г-жата е казала, че ще го правят на 23.01. Възможните дати били - 21.01 - 29.01

В ''Цар Симеон,, МБГ ще се проведе на 27.01

# 683
  • София
Ако някой ще ходи да взема награди от Коледното в 125-то, да има предвид, че принтерът им не работи  Mr. Green. Поне до края на седмицата няма да има принтер. Ако детето има медал, може да си вземе медала сега. Грамотите другата седмица (ако оправят принтера).
Тази година ще има ли грамоти за 4-6-то място на Иван Салабашев?

# 684
  • Sofia
Дата за "Откриване на млади таланти"  2016 г. в СМГ има ли обявена?  newsm78
В сайта им не открих, порових тук-там...нищо  ooooh!
Ако някой ме ориентира, ще съм благодарна  bouquet

# 685
  • Sofiq
Здравейте, в ПЧМГ Роман Хайнацки е от 10 ч. , но от 11 е награждаването за Иван Салабашев в БАН. Как детето да иде и на двете: има ли възможност за записване за състезанието в друго училище?

# 686
  • София
Здравейте, в ПЧМГ Роман Хайнацки е от 10 ч. , но от 11 е награждаването за Иван Салабашев в БАН. Как детето да иде и на двете: има ли възможност за записване за състезанието в друго училище?
Хайнацки в ПЧМГ е на 23 януари, а награждаването за Салабашев е тази неделя на 17 януари, така че няма съвпадение в датите.

# 687
Още е твърде рано за обявяване на датата, не помня миналата година кога я обявиха, мисля че беше доста по-късно. По принцип се знае, че е около 20 юни.

# 688
Дата за "Откриване на млади таланти"  2016 г. в СМГ има ли обявена?  newsm78
В сайта им не открих, порових тук-там...нищо  ooooh!
Ако някой ме ориентира, ще съм благодарна  bouquet
Още е твърде рано за обявяване на датата, не помня миналата година кога я обявиха, мисля че беше доста по-късно. По принцип се знае, че е около 20 юни.

Наистина късничко я обявяват. На база предишни години предполагам, че най-вероятно ще е на 18 юни или в краен случай на 25 юни.

# 689
  • Sofia
Много благодаря  Hug,нямах представа,че е чак по това време ...намеренията на сина ми са само ПЧМГ,но реших все пак да осигуря възможност и за кандидатстване  И в СМГ ,ако размисли Peace.
Успех на всички състезателни математици!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт