Математически турнири - 35

• 107 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
да, за 4-ти клас тази година май наистина са се поуляли с трудността... от излязлото дотук 33т. е максималния резултат...

Да какво е това чудо в 4 клас. Струва ми се ча са прекалили със сложноста. От изнесените до тук няма и 33 точки, повече от 30 няма.
В Сливен има 33 точки в четвърти клас.

От линка виждам само с 30 точки в 4 клас и в Сливен. В 5-ти има едни 33 точки което е максимума. Както и да е от големите градове сигурно ще има и с повече от 33, но ми е интересно дали ще има максимални резултати. 

# 181
Странно. Аз виждам 33 в четвърти клас и 27 - в пети.

http://smb-sliven.seliminski.com/files/Salabashev-2015.xls

# 182
  • Резерват "Северозапад"
Mега оплескване на Салабашев при щерката Mr. Green...Дано на Олимпиадата да се стегне Wink.

# 183
Странно. Аз виждам 33 в четвърти клас и 27 - в пети.

http://smb-sliven.seliminski.com/files/Salabashev-2015.xls

Да в този линк ги виждам 33 то точки. Извинявам се явно съм гледала по предна година.

# 184
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Ето резултати от Гоце Делчев http://www.pmg-gd-bg.com/docs/mat_sast_i_salabashev_2015.xls

# 185
  • София
да, за 4-ти клас тази година май наистина са се поуляли с трудността... от излязлото дотук 33т. е максималния резултат...

Да какво е това чудо в 4 клас. Струва ми се ча са прекалили със сложноста. От изнесените до тук няма и 33 точки, повече от 30 няма. То сигурно ще има като излязат резултатите от големите градове, но явно масово ща са много ниски резултатите. Моята също е много зле и и се поскарах, но като гледам не била толкова зле.
В 5-ти също доста ниски резултати дотук.

Аналогичен случай в нашето село...  Laughing И аз посмъмрих моята 4класничка за липсата на концентрация, довела до не особено привлекателните 36 точки, но май няма да е била само тази липса причината за грешките. Поживем - увидим, любопитно ми е класирането в страната.

# 186
"Mега оплескване на Салабашев при щерката Mr. Green...Дано на Олимпиадата да се стегне Wink."
Преди време Дидева беше направила отчетна тема, кой какво е спечелил, какво е издънил и т.н.

Да Салабашев е и винаги е било едно изключително трудно състезание, да последните години трудността на задачите става очевадно завишена, но и децата все по умни!

# 187
  • София
На сайта на 138-мо училище са публикувани резултатите от Салабашев.

# 188
Преди време Дидева беше направила отчетна тема, кой какво е спечелил, какво е издънил и т.н.
Имаше тема за похвали и оплаквания, но авторът не бях аз.  Grinning
С благодарности към Призма:
Резултати - 138-мо СОУ

Предварителни резултати Русе - pdf

Предварителни резултати Русе - xlsx

Очертават се много златни медали във втори клас.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 00:09 от Анонимен

# 189
Моичкият е направил в 5 задачи чисто алгебрични грешки .. и съм бясна де, ама е пич пък излезна точно в 11:05 мин , въпреки че 100 пъти казах, че задачите само изглеждат лесни и да си проверява резултатите  Mr. Green
Е сега го е яд, защото изрешава всички стари години и положи доста труд .. Но животът бил най-добрия учител ..
Явно е било някакво масово явление всички деца бяха излезли към 11:20 и бяха безкрайно доволни как са решили всички задачи .. Чакам да видя резултатите на останалите

# 190
  • София
За който се интересува от математическа лингвистика:

На 20.12.2015 г. (неделя) от 9:00 ч. в 139. ОУ "Захарий Круша" ще се проведе КОЛЕДЕН ЛИНГВИСТИЧЕН ТУРНИР НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ЗНАНИЕ. Записване до 17.12.2015 г., такса за правоучастие - 5 лв.

# 191
НПМГ и 107-мо имат резултатите от Салабашев на хартиен носител и децата вчера са си разбрали точките.Много се надявам днес да бъдат качени и на сайтовете!

# 192
Моичкият е направил в 5 задачи чисто алгебрични грешки .. и съм бясна де, ама е пич пък излезна точно в 11:05 мин , въпреки че 100 пъти казах, че задачите само изглеждат лесни и да си проверява резултатите  Mr. Green
Е сега го е яд, защото изрешава всички стари години и положи доста труд .. Но животът бил най-добрия учител ..
Явно е било някакво масово явление всички деца бяха излезли към 11:20 и бяха безкрайно доволни как са решили всички задачи .. Чакам да видя резултатите на останалите

И мойта ги решила за 50 мин., но аз казах, че и да излезе рано, няма да съм там, че подпирала чина още 20 мин. вместо да ползва времето за проверка. После рева като магаре за "решени", но объркани задачи. Защото като цяло темата си беше "лесна" за дете, което се е подготвяло (говоря конкретно за 3-ти клас) и сега като гледам резултатите в по-малките градове, не знам колко солено ще й излязат тези грешки.

# 193
Здравейте,
дали  може  някой  да разпише  последната  задача   за  4 клас   с изброяване   на  възможностите...
Предварително  благодаря!!!

# 194
От  Салабашев  имах  предвид..

Общи условия

Активация на акаунт