Математически турнири - 35

• 107 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • най-шареното място
Може би навсякъде е днакво и няма обобщени класирания, а извън София има по един организатор.
Само предположение.

# 556
  • София
По повод обобщените списъци за мен е редно да ги има. Все пак благодарение на тях се ориентирам до къде точно са възможностите на детето ми. Даже и да има малък брой точки пак предпочитам да видя къде е спрямо другите. И ако тенденцията е да не се справя да го насоча в друго поприще. Все пак не е нужно всички да са математици. А ако има много добри резултати ще натисна повече да развива този талант. Не разбирам каква е драмата и според мен няма нищо незаконно в извличането на общи списъци. Може би е неетично, но не и незаконно.

# 557
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Излязоха в интернет пространството и първите резултати от Общински кръг на Олимпиадата по математика-119 СОУ София http://www.119sou.com/sites/default/files/%D0%9E%D0%BB%D0%B8%D0% … D0%B8%281%29.xlsx
За Варна 3 осн.у-ще Ангел Кънчев до 7 клас http://3ou-akanchev-vn.com/files/protokol-na-klasirani-matematika.pdf
Резултати 19 СОУ -"Елин Пелин"-София http://19sou.bg/%d1%80%d0%b5%d0%b7%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%82 … 0%bc%d0%bf%d0%b8/

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 14:30 от Pomakova

# 558
  • София
Jiema  и останалите, благодаря за информацията  Hug
Варианта за връчване на грамотите в училище ми звучи най-подходящ.
Сега ми стана интересно, как се разбира едно дете дали е на някое от първите места на КМС, като няма класиране. Не се бях замисляла досега, но след обсъжданията днес ми стана любопитно.

# 559
  • София
Jiema  и останалите, благодаря за информацията  Hug
Варианта за връчване на грамотите в училище ми звучи най-подходящ.
Сега ми стана интересно, как се разбира едно дете дали е на някое от първите места на КМС, като няма класиране. Не се бях замисляла досега, но след обсъжданията днес ми стана любопитно.
Публикуват списък с наградените  Peace
и той, о, ужас, съдържа имената на децата и дори училищата им, а с тази важна тайна лична информация съвсем лесно може човек да се докопа до банковите сметки на родителите  Mr. Green (това е намигване към mivan)

# 560
  • София
Миналата година имаше списък с наградени и на него пише в последната колонка за какво се награждава детето - първо, второ, трето място или отлично представяне.

# 561
  • София
Ясно, благодаря  bouquet

# 562
Здравейте, бих искала да попитам мамите със списъщиъе и още по лудите татковци програмистим дали сте чели закона за личните даните, то иначе можете да имате и сшисък с банковите ни сметки и с ЕГН-тата.
И да определено се заяждам, зашото за мен това което правите е грозно и смятам да сезирам СБМ как точно съхраняват информацията, може пък да има някой лог-файл с някой и друг IP-адрес.
Каква е разликата на тези списъци с всички подобни за прием на деца в ясла, градина, училище или разлепени тук и там по врати и стени?

Спомените ми са, че преди няколко години,точно заради такава измислена истерия с "личните данни" Секция Изток въведе поименното проверяване.
Тези, които имат притеснения относно публикуването на тези данни имат 2 възможности:
1/ да не изпращат децата си на състезания. Със записването на състезание се съгласявате на условията за провеждането му, в т.ч. и обявяване на резултатите.
2/ да отбележат на листа, че имената и резултатите им не желаят да бъдат публикувани. Повечето, ако не всички състезания имат такава възможност.  Тогава обаче, ще се подхванат друга песен, а именно как да разберат резултатите на детето си! Peace

# 563
Аз пък бих искала някой хакер да разбере резултата на моето дете (КМС), тъй като не излиза на поименната проверка. На друго дете от същия клас също не излиза.

# 564
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Аз пък бих искала някой хакер да разбере резултата на моето дете (КМС), тъй като не излиза на поименната проверка. На друго дете от същия клас също не излиза.
Много често имена завършващи на ан се заменят с ян-например- Илиан-Илиян, също и във фамилиите е така Илианов-Илиянов; Крстианов-Кристиянов. Проверете всевъзможни варианти на трите имена

# 565
Вижте дали не е сбъкано в списъка с разпределение по стаи. На моята дъщеря още там й беше сбъркано името и в резултатите беше със същата правописна грешка.

# 566
Награждаване за КМС има ли обявено,  така де кога да си вземем грамотите.. Преди 2год са ги давали на днешния ден

# 567
  • Варна
Награждаване за КМС има ли обявено,  така де кога да си вземем грамотите.. Преди 2год са ги давали на днешния ден

По някакъв спомен миналата година ги даваха в последните дни на годината - 28-29 декември. Peace Няма да избягат!

# 568
Да ви отговоря обощено, че хем ме нападнахте, хем май не ме разбрахте Simple Smile.

Аз съм твърдо за списъщи, зашото да точно така може да се разбере къде е детето.

Смятам, обаче че като "откраднеш"-пиша така защото тук не всички са програмисти, иначе ми е пределно ясно как е свалена информацията и вярвайте ми не е с налучкване на имената през полето, което са дали организаторите, а чрез определени слабости в сайта им...., и влезеш ПЪК и да споделиш това е вече меко казано грозно.
Иначе да няма проблем да има името на детето ми в списъци ама ако може те да са на организаторите .
Замислете се дали не съм права, то и електрония дневник съдържа публична информация, и е също толкова защитен колкото сайта на секция изток ми да вземат и него да си го свалят по компютрите, че да видят и другите резултати на конкуренцията.

# 569

По някакъв спомен миналата година ги даваха в последните дни на годината - 28-29 декември. Peace Няма да избягат!

Te няма да избягат, но мисля детето да командировам при бабите .. да види сняг и пързалки евентуално  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт