Пампорово - ски сезон 2015/16

• 19 915
  • 130
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,

може ли някой да ми препоръча добър ски учител за дете/деца (по възможност да не ни вземе бюджета за цялата почивка Simple Smile)?

Те май всички работят на едни цени - поне ние като се интересувахме останахме с такова впечатление.

# 121
  • Пловдив
Здравейте,  как са условията за ски в това топло време. Ние имаме платена резервация  за другата седмица и направо ми е мъка като гледам какви са пролетни температурите.

ами има снимки на фейсбук страницата на пампорово от вчера, карат си хората, около тях зелено - много трудно в тази киша е според мен, много се пада, така лесно стават контузии и аз не бих карала. И ние имахме възможност да отидем тази седмица, но се отказах, не сме плащали...
За другата седмица пак има някакъв шанс да вледени и да заработят поне машините вечер

впрочем имам два ваучера за ски екипировка до 1 март от гардероб за ски Стенли на малина, с вклч паркинг за колата, по 10 лв са, вклч ски, ски обувки, щеки или сноуборд и сноуборд обувки. Мога да ги преотстъпя на някого, който ще ходи, аз си ги закупих с такова желание, но няма да идем скоро.

# 122
До SANI-в момента сме в Пампорово, караме ски по цял ден, не всички писти са отворени, но има  избор.Към 14ч ,където напича, е по-мек снега, но това не е проблем.До Стойките е отворена само едната, но е перфектна.Сняг по пистите има, няма опашки по лифтовете и ние за сега сме доволни. Simple Smile

# 123
  • Luxemburg
Както писах на предните страници аз проучих добре цените на ски училищата на Студенец и на Малина и наистина всички са на една и съща тарифа. А и дори да ви препоръчат някой учител само като име, няма гаранция, че той ще е свободен, освен ако нямате контакт с него и да се разберете предварително. Ние бяхме ангажирали точно така един учител и карахме 4 човека с него (поединично) и така той беше ангажиран няколко часа. Ако ще карате само по 1час на ден е хубав вариант с ваучер, момичетата писаха, че са по 30лв, а на място за децата е 35-37лв. индивидуалния урок. Ето и предложение за учител+ски оборудване http://grabo.bg/ski-uchitel-0wnuh8.
А предложението на Josefin е много добро. Аз ако бях намерила такива ваучери изобщо нямаше да си мъкна нашата екипировка до БГ. Виждам че няма ограничение в закупениет ваучери, така че за в бъдеще ще знам.

# 124
  • Пловдив
да, точно стенли пак е пуснал ваучери, моите за екипировка за 10 лв на ден са точно от него, много са любезни момчетата и пак бих ги ползвала, за съжаление ваучерите ги купих за мъжа ми (аз си имам екипировка), а той не знам пак дали ще отиде за ден/два до пампорово, има други неща на главата си сега  Rolling Eyes

Освен това учителят на стенли, едно младо момче Митко наемат от пампорово ски скуул, е уникален за дечица, има поведение, има техника, учи ги за 1 ден, моята е доста схватлива, веднага забеляза,че се е качвала и преди на ски и на втория ден пускат пистите, лифтове и т.н, изобщо не е притеснително дори с дете на 5. След това аз се опитах да я кача, но щях да я пребия на лифта точно, много се уплаших, мъжът ми няма как да помогне, защото за пръв път се качи на ски и беше като сакат, а аз не успях да я вдигна и тя заплете ските и лифта тройката ни бутна, добре, че не й преви и счупи нещо... ooooh!
Иначе тя си кара и с мен, не беше това страшното...

Приятно прекарване на всички, ако март падне снежец, аз бих се прежалила за още малко дни на пампорово  Blush

# 125
  • София
Благодаря за информацията. Стягаме багажа и тръгваме в неделя. Дано имаме късмет.

# 126
Привет! Може ли някой да се включи с актуална информация за снежното положение?

# 127
  • София
Днес се прибрахме от Пампорово. Толкова години ходим там, но за първи път вчера брах минзухари около пистата. Снощи падна малко сняг, и предполагам че нещата са малко по добре. Но като цяло до вчера работиха само 6-7 писти.  След дъжда който валя във вторник,пистите бяха доста заледени сутрин,  а следобед ставаха на каша. Става за каране,но на мен лично тези ледове и оголени участъци не ми паснаха много.

# 128
Ох, звучи много зле. Ние тръгваме утре и се надявам поне да не вали дъжд...

# 129
Много ви моля да ми пратите координати за ски учител в Пампорово за дете на 6 г., некарало.  Praynig
Предварително благодаря!  Hug

# 130
  • София
Много ви моля да ми пратите координати за ски учител в Пампорово за дете на 6 г., некарало.  Praynig
Предварително благодаря!  Hug
Изпратих ви лично съобщение с координати. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт