Пампорово - ски сезон 2015/16

• 19 912
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
От Орфей до долната станция на лифта разстоянието е 5 мин. пеша за голям човек без ски  Peace Пътя минава през паркинга на хотела, надолу покрай Бялата къща, излиза се на улицата покрай която има тротоар (малък е, но има!), пресича се и се стига до автогарата. Всяка зима отсядаме там, колата въобще не я вадим от паркинга на хотела. Слизаме пеш до лифта, оттам на Студенец си взимаме ски и отиваме да караме. До центъра на комплекса е по-далеч.

# 76
Ние бяхме в апарт-хотел Стената - на самата зелена писта. Студио с кухненски бокс, много топло с изглед към пистите. Независимо, че нямаше наоколо сняг, пистите бяха перфектно обработени, съораженията работеха. Хранихме се в една много уютна механа на 10 метра от пистите, казва се Манастира 1 и се намира в комплекса "Гранд Манастира", но в блок 1 - по близо до пистите. От вън не се много забелязва - пада се по-встрани от паркинга и се слиза по стъпълца, но вътре е много уютно.Готвят страхотно, големи порции, родопски домашни специалитети - туршийка, лютеница, пататни, винце.... цените са напълно нормални - 5-6 лв. салати, имат столчета за деца, камината бумти, а персоналът е толкова приветлив, че винаги ни изненадваше с нещо ново - комплименти, греяна ракия или вино с боровинки. Не ни се тръгваше от там, все едно си бях в къщи. Горещо препоръчвам.

# 77
  • Русе, у дома
Доволни сме от Манастира, чисто топло приятно, но там са само апартаменти.
Благодаря ви за инфото за разстоянията. Май ще се откажа от х-л Орфей. Ще се спрем на Хотел Extreme, казаха ми, че е близко до Студенец. Някой да е бил там?
Ако е този - http://www.booking.com/hotel/bg/extreme.bg.html?aid=323176;label … 1&#map_closed
според мен е доста далече от Студенец..., аз хотели над Манастира не гледам, някак ми е опасно по пътя пеш с деца...

# 78
  • София
Екстрийм е далече,  ако си с ски през зелената писта, по може, но пеша не препоръчвам.

# 79
Да похваля хотел Зора ***
Страхотни собственици, закуски и вечери - много сме доволни. Големи топли стаи в хотела .
Лятото ще посетим отново.

А за Пампорово мога да кажа, че цените не са направени за българи ( не ходя много по бг курорти), всичко е направено да трошиш мноооого пари - скъпи заведения около пистите, наем на ски за половин ден ( което означава около 2-3часа само - около 21-25 лв на човек ) Лифта също ми се видя скъпичък около 40 лв за половин ден ....

# 80
  • Пловдив
Така е. Не е пампорово само обаче, просто ските са скъп спорт и всичко, което ги съпътства в сезон.
Зора имаше някакви промоции в колективните сайтове, нали? Ще го погледна, ние може би ще отидем отново края на февр..

# 81
Ние ще сме през ваканцията. Ще видим добре ли е - не е ли, но нямам начин, а малкия ще отива на ски градина - поне полудневна и после с нас, ако има желание може и учител. За първи път отиваме и имам въпрос за паркинга. На Малина до ски зоната предполагам има паркинг - каква му е цената? На час ли е? На ден ли е?

# 82
  • Пловдив
на ден - 5 лв.

Кое да не му е добре, сняг има, приятно е, единствено въпроса с цените може да бъде повдигнат, няма спасение от лифт карта, хотел и храна, всеки избира както може, аз лично за пампорово не инвестирам много, почти минимума гледам да е.

# 83
Благодаря, не е толко много...
Заради очаквания поток от хора. За това не знам дали беше най-доброто време, но пък има много сняг Simple Smile. Вече сме резервирали. Ските са скъпо удоволствие и затова и аз не инвестирам много, но понякога няма как. Искахме да зарежем колата и да разчитаме на трансферите, но няма да може да се случи.... Приятно спускане на всички Simple Smile

# 84
  • Пловдив
понеже мъжът ми тази година се учи и на нас ни стана двойно по-скъпо изведнъж, като не караше той и мисля само за мен примерно е едно. Но семейство от двама+ дете си го смятам разхода от типа 53+53 за лифт карти (дете до 7 безплатно), 100 лв хотел с ядене от промоция на вечер за тримата, паркинг, наем на ски (пак с ваучер взех 10 лв/ден), ски градина или учител поне 60-80 лв за половин ден и един минимум от 250 и кусур лв/ден за трима си има. Това си е моята груба сметка, макар да имаме вила на 25 км от пампорово, както и аз и детето пълна екипировка и безплатен паркинг на малина.

# 85
Мдаа, аз съм начинаещата, но сметката си е ясна. Бяхме се засили за учител, но решихме ски градина и ако прояви интерес тогава учител ли, татко му ли, ще го мислим.
Ние сме си намерили местенце на Боровец и там си отсядаме, тази година компанията реши Пампорово, което води до повече нощувки и по-голям разход Simple Smile
Лятото бяхме в хотел Екстрийм , хареса ми, даже ми казаха че имат занимания за деца - целодневни и ски училище, но надделя друг хотел. Simple Smile

# 86
Така е. Не е пампорово само обаче, просто ските са скъп спорт и всичко, което ги съпътства в сезон.
Зора имаше някакви промоции в колективните сайтове, нали? Ще го погледна, ние може би ще отидем отново края на февр..

Да, съгласна съм с Вас : ) Да, имаше оферта във всичкиоферти - вижте, дано отново са пуснали ваучери . Добри цени и страхотни условия  ( парна баня, фитнес, закуски и вечери ) Peace

# 87
Някой с отзиви от хотел Дафовска?  Rolling Eyes

# 88
Аз съм много доволна от хотел Дафовска-чисто, уютно, топло. Много по-спокойно от големите хотели. Локацията също е отлична.

# 89
  • София
Някой със скорошни впечатления от хотел Перелик?

Общи условия

Активация на акаунт