Пампорово - ски сезон 2015/16

• 19 916
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз се късам да гледам точно колективните сайтове. Но има изгодно за двама, обаче дете на 5 навършени плаща 50%. И съответно излиза ок да дам още малко за по-хубав хотел. Като си вкл после комп ще пиша кои разгледах. Намерих едни в център маунтин лодж с превъзходни ком в букинг и оферта за пълен пансион и апартамент, която е хубава. А до Малина с кола. Към ски уроците имаме паркинг...

# 46
Погледнете тук офертите, ние запазихме от тук и са много изгодни   по мои проучвания  Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

Имат и за Перелик Палас, смятам е ок хотела/нов , та ще видим....../Цените са за 1 човек -6 нощувки със закуски и вечери на блок маса

Помещение Възрастен 1 – во дете

Единична стая 387 лв. безплатно

Двойна стая 273 лв. безплатно -деца

Апартамент  при настанени 2 възрастни -387 лв.

# 47
Някой има ли скорошни отзиви от хотел Пампорово?  Rolling Eyes

# 48
  • Пловдив
ами прочети от букинга, аз направо се ужасих! има отзиви от нова година, все пак от този сезон. Но това беше почти ясно, след като и този хотел е влязъл по колективните сайтове.

Аз запазих за Mountain Lodge Half-Board през букинг, преди това се обадих на рецепция уж да питам някои неща, а там една баба ми вдигна, обясни ми, че е нова, учуди се на цената, която е в букинг и на какво ли не, пита ме дали съм била сигурна, че е валидна офертата!? Дано всичко да е точно, казах й да си поговори с управителя, а не да разпитва тя мен..

# 49
Четох в Букинг, но коментарите там са тотално обратни на това, което ми казаха познати и за това съм в чуденка.... Ама ще се отказвам май, нещо много кичозен ми идва и въпреки ниската цена, не мога да го преглътна  Whistling

# 50
  • Пловдив
Мда, кича там е страшен, аз съм била в славните му години и не се преглъща лесно пак.
С добри отзиви и с оферта е мисля х. Екстрийм.
Иначе орловец, финландия, турския вече мургавец не ме радват и за първите два отзивите
са ужасни просто...
С превъзходни отзиви гледах х.Дафовска, Ива и Елена, Маунтийн лодж (в него ще ви пиша вярно ли е ) и Маркони на самата Малина..както и бунгала и резиденция Малина, но осъзнах, че цената им не е толкова добра, нито разстоянието до малина е толкова близо за пеша със ски и дете , да не говорим и че разходка без кола е абсурд..

# 51
Здравейте! За първа година ще ходим в Пампорово и исках да попитам дали си заслужава предварително закупуване на ваучери за ски учител и екипировка за дъщеря ми, която е на шест години или на място цените са горе долу същите? Благодаря предварително.

# 52
  • Пловдив
Заслужава си. На място цените не са същите, ние купихме 1 ваучер за 2 часа, но мисля 3 дни поне с учител да кара, а на място ги питах може ли пак тази цена, но без ваучер,  директно да платя..еми не може. И пак купих. Предпочитат разпечатан, но тук няма къде и ще се задоволят само с номера му.
По принцип само екипировка е около 20-40 лв, зависи каква, в никакъв случай не е 10 лв. А учител от 40. Ако е с големи групи цената пада. Детето и мъжа ми карат двамата с учителя и е 30лв/час реално. Ок е. Гардероба е точно до бариерата на паркинга на малина и имаш безплатен паркинг до него, така че още едни 5 лв сложи, че спестяваш.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 08:05 от Josefin

# 53
  • Бургас
Търся хотел или вила за зимната ваканция на децата, която е от 30 януари до 7 февруари. Не знам колко сайта на хотели отворих, но на всякъде тези дати липсват като предлагане. Възможно ли е всичко да е изкупено. В колективни сайтове също търсих - не и не и не. Има ли някой някакво предложение да гледам.

# 54
  • Русе, у дома
Търся хотел или вила за зимната ваканция на децата, която е от 30 януари до 7 февруари. Не знам колко сайта на хотели отворих, но на всякъде тези дати липсват като предлагане. Възможно ли е всичко да е изкупено. В колективни сайтове също търсих - не и не и не. Има ли някой някакво предложение да гледам.
Да, тези дати са резервирани от преди Коледа - липсват навсякъде, все пак сезона е в пика си....
еМоже би ако се звънни директно в хотелите ще изкочи нещо. Все пак на агенциите се продават определнн брой стаи..., пък и има канселирани стаи....

# 55
Някой знае ли за хотел в Пампорово, който предлага ол инклузив?
Хотел "Перелик" май е единственият, който предлага ОИ-имат вариант с лифт карти и без.
Миналата година бяхме за Нова Година и останах доволна от ОИ.Стаите са малко поостарели, обзавеждането.Но пък беше чистичко и най-вече топло навсякъде в хотела-коридори, стаи , фоайета,лоби, ресторант.Навсякъде беше много топло, въпреки, че ние уцелихме голям студ-Т навън бяха -15,-20градуса през деня .Храната също беше вкусна и достатъчно разнообразна.
Тази година резервирах в Гранд манастира, ако някой има скорошни отзиви, нека сподели поне да знам какво да очаквам  Hug Най-вече ме интересува наоколо има ли къде да се храним, че сме само с нощувки, а сме свикнали на ОИ Simple Smile

# 56
  • Бургас
Да, тези дати са резервирани от преди Коледа - липсват навсякъде, все пак сезона е в пика си....
еМоже би ако се звънни директно в хотелите ще изкочи нещо. Все пак на агенциите се продават определнн брой стаи..., пък и има канселирани стаи....

Благодаря за отговора, явно ще се звъни по хотелите. Тогава по време на нашата зимна ученическа ваканция съвпадала и с ваканциите в Сърбия и Турция и затова е много голям наплива.

# 57
  • Пловдив
Да, ваканцията на децата пълни курорта, след това пак е топ сезон, но се намират места. Ние избягваме наплива, докато можем, а после като имаме учениче ще сме в това положение.

Учителят от ваучерите на грабо е номер 1, детето се пуска само вече по зелени писти. На 5 е. Имаше лека подготовка от мин.година.

# 58
  • София
Здравейте, някой може ли да ме ориентира възможно ли е да стигна пеша от Хотел Орфей до К-с Манастира.Миналата година бяхме в Манастира и близо до комплекса имаше една детска писта, подходяща за моя мъник.  Тази година мислим да бъдем в Орфей, но не познавам Пампорово добре и не знам дали около Орфей има детска писта.За това се чудих, ако ни се наложи да отидем от х-л Орфей до пистата край Манастира дали ще успеем пеша. Google maps ми го дава около 30 миН.  пеша. Моля по запознатите с курорта да ми кажат дали това е възможно.

# 59
  • София
Може да се отиде пеша, но не е е близо, а ако ще носите и ски, изобщо не е добра идея.
Най-добре е с лифт от 1-ва станция до Студенец.

Общи условия

Активация на акаунт