Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • на североизток от Рая
 Добра среща, приятелчета!  Hug

Какви размисли, какви догадки.  Laughing Почти не се срещам като предполагаемо другарче на някого.  Crazy Ама съм другарче на едно момиче.  Heart Eyes

Деси, много приятна изненада и подарък си имаш. Но видя ли в една друга тема, че печелиш още нещо? Ден за подаръци ти е май, ама ти си ги заслужаваш.  Hug С кеф разхождай чантата си!

Ни съм руса, ни съм тъмнокоса. Орта будала съм в главата. Чия ли съм? Миле?!  Crazy Flutter

Имам една работа, но пак ще се върна.

# 181
  • София
Госпожо Калинкова, орти-будали у главата сме две  Crazy Моята е като рошава шамандура... Wink
Миленце, да  Heart Eyes  Hug ила да те нагушкам  Flutter Party Hug Hug Hug А, и ако те е напушила поезията, давай смело душко  Joy чакаме те с наточени клавиатури  hahaha

# 182
  • На високо
Добър вечер, момичета Simple Smile!
Много жокери нахвърляхте и взех да се обърквам вече, но Нарче, за Гигова кълбото ти не е познало. Тя ще подарява на мен Flutter. С Мариш сме на едно мнение по този въпрос. Моето другарче е сравнително редовно в темата, кога повече, кога по-малко Whistling.
Деси, честито кученце Heart Eyes! Намерили сте се взаимно! Как ще се казва?
Другарче, ами такова...., едно живо кученце не можеш ли да ми пратиш Flutter! Много ще го обичам, ще се грижа за него и от благодарност на теб ще го кръстя Crazy. И децата много ще се радват. И така като е подарък, ММ няма как да се възпротиви. Едва ли ще посмее да пита "аз или кучето" Mr. Green.
А иначе и аз обичам смокини и фурми, но смокини повече. Хинап опитах за пръв път миналата година, но не останах много впечатлена. Може би не беше добре узрял.
Снощи бяхме на един рожден ден с по-голямата. Тя много се забавлява, а аз много скучах. Рядко ми се случва чак до такава снепен да няма какво да си кажа с някого.
Нели, а колко момичета си подаряват взаимно? Някой още в началото те пита, но ти завоалира отговора Laughing Hug

# 183
  • Пловдив
Нели не съм разбрала, пе печеля нещо, сега ще прегледам.

Авлига мисля да го кръстя Ариус Варварина /провокирана от книгата, която чета/ Simple Smile

# 184
Ули , душицо , не мога да разгадая още ти на кой си другарче  33uu   Hug  Дали не си мое ?  newsm78  Hug

Ариус и Аричка  Laughing Ама че си и ходят имената де  Party

Аз си хапнах подобаващо у мамини и наготово се прибрах .  Laughing

Авлига , така ли стана ? Гиговче на теб ли подарява ? Уххх , туй мойто кълбо трябва да му сменя батериите като гледам  ooooh!  Hug

# 185
  • Кърджали
Нарче, накара ме да се върна назад да чета жокерите на Гиговчето. Че хич не ми е в кръга на заподозрените. Я си оправяй кълбото. Нито С има в името на града ми, нито колело карам /то за можене мога да карам, ама .../ Оправяй си кълбото и по - точно следващия път.  Mr. Green Joy

# 186
Нарче, накара ме да се върна назад да чета жокерите на Гиговчето. Че хич не ми е в кръга на заподозрените. Я си оправяй кълбото. Нито С има в името на града ми, нито колело карам /то за можене мога да карам, ама .../ Оправяй си кълбото и по - точно следващия път.  Mr. Green Joy

Joy Ако не друго , поне съм ти създала маТриал за четене  Joy аахахаха , ама така се разсмях с глас  Joy Аз казах да не вярвате на кълбото , че ми е пред изпушване като гледам .Оххх ахаха , чакай не мога да се успокоя  Joy

# 187
  • на североизток от Рая

Нели, а колко момичета си подаряват взаимно? Някой още в началото те пита, но ти завоалира отговора Laughing Hug

Има подаряващи си взаимно и този път. Аз отговорих като ме питаха още в началото на играта. Докато теглех, забелязах едната двойка. Впоследствие, докато си поглеждам листа с имената ви, за да надничам и сверявам предположенията ви  smile3534, открих още една двойка. Има време, може да се окаже, че са три двойки.  Joy

Моят жокер за днес: другарчето ми има сравнително дълга коса. Не знам какво работи, но знам, че работи и често няма време за включване.  Whistling Другарче, искам да те прегърна, помилвам, гушна! Искам да те стопля! Heart Eyes

# 188
  • Ямбол
Нели, може и аз да съм твоето другарче, че рядко се включвам, но чета редовно  Hug

Маришка, аз така и написах де, ако кажа още нещо и току съм ви представила другарчето  Mr. Green

Милеее, аз влизам ли в списъка на заподозрените?  Grinning Grinning Grinning

Ааа, Ули, и аз ходя по зъболекари  Mr. Green

# 189
Ехооо Hug

Деси, връщаш ми комплимента, благодаря ти Hug
А това за теб го мисля и мнооого ми се иска да те познавам на живо!!! Ще стане, ще видиш, пък и нали ти казах че имам роднини в твоя град, все някога ще се наканя... Whistling

Милето влетя и размъти водите, сладурана Hug

Авлига, Мариш, детективки такива Laughing, към кой отдел работите, тоя не го знам, явно има ниска репутация Mr. Green

В края на месеците ич ме няма, все ми е натоварено и не мога да ви се отдам подобаващо, обаче после съм ол йорс, поне ще се постарая де Flutter

За малко да забравя, Деси, честито ти другарче, да те радва и да те слушка много и да се гушка също Hug Много се радвам, че ще си имаш приятелче!

Наренце, оправи ли се веч душко Hug

Мариет, как е ръката, мина нали Hug

Абсолютно всички ви гушвам Hug

# 190
Момичета мили, наминавам само да ви смигна и се опъвам в легълцето.
Да кажа и тук:
- имам една лидълска точка за книгата на Манчев и Шишков, ако на някоя от вас й трябва, да я пращам.
- имам излишен код за Озон, до 30-ти важи.
 Hug
И, ДРУГАРЧЕ, АЛОУ!, взех ти най-накрая книжката от куриерО, така че полека-лека кашончето ти започва да се образува. Утре ще ходя до Била и ще разгледам около нея и подаръчетата за теб, мило и любимо другарче, и жокера ще е... че трябва да измисля и нещо семейно Wink... или поне приятелесто... или, хм, не знам. Може пък другарчето ми самичко да си хапва сладките неща и да си подрежда елхичката тази година, мм? Thinking

# 191
  • Пловдив
Нели другарчето ти...Миле ли се казва?

Аз взех подаръче на ... не, не точно на другарчето, ама пак покрай него де Simple Smile

Отивам да хапна, че в суматохата забравих да купя хляб и да ми е жива и здрава мама ми омеси набързо един та сега стана.

# 192
Мария Ч,теб откакто те знам си с къса коса,но пък може вече да е станала "сравнително дълга".
Това ще рече,че или отдавна не си идвала в София,или не си другарче на Нели.  Joy
Нарче,най-хубаво е да си хапнеш у мама,нали!  Simple Smile
Пожелавам ви лека нощ!  Hug Всяка да си сънува другарчето .  Wink

# 193
Минавам само да ви пожелая Лека нощ - изчетох ви...но още изпитвам трудност в ориентирането с жокерите.
Правих едни масленки, но нещо не ме из кефира. ..с масло си ги по харесвам...
Приятни сънища.

# 194
  • Ямбол
По едно чайче от мен сутринта

Незии, отдавна не съм идвала в София, права си, ама и второто е вярно - май не съм другарче и на Нели  Mr. Green Heart Eyes

Тази сутрин разгледах намаленията на Kensol (нали е черен петък), че много им харесвам кройките, ама намаленията са никакви.
Спорен и успешен ден, момичета  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт