поредната абсурдна ситуация в нашата мила държава. Моля ви за съвет.
В събота вечерта си поръчваме пица от Домино както правим почти всяка седмица. Пристига доставчикът и мъжа ми слиза да му отвори входната врат на блока, дава му 35лв (сметката е 33лв) и го моли за ресто. Тук е момента да отбележа, че съпругът ми не е българин.
В този момент доставчикът явно изнервен от чакането, тъй като не сме чули телефона при първото повикване му изкрещява: "Няма ресто това е България" и тръгва да си ходи. В този момент мъжа ми се изнервя и му казва, че веднага ще се обади да се оплаче на мениждъра за да докладва абсурдното му поведение. Онзи избухва скача, започва да плюе (междудругото аз съм през това време с детето на прозореца и го виждам цялото това нещо) скача и троши с юмрук стъклото на входната врата. Мъжът ми като го вижда как се набира и се прибира във входа, явно за да го стигне е решил да счупи стъклото.
Нямам думи просто. Естествено звъняхме в пицарията, ходихме да говорим и с управителя, те ми клатят глава и нищо не правят вече 3-ти ден. Очевидно си мислят, че нищо няма да направим и ще се размият нещата.
Не ме интересува дали това е България или Таджикистан.. ситуацията е абсурдна и искам да направя нещо по въпроса. Най-малкото, което би следвало да предприемат е да платят стъклото ...
Имате ли представа къде би било най-разумно да подам жалба или оплакване?
Много благодаря предварително