Забременели след инвитро - тема 16

• 42 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Freya_85, радвам се да те видя тук  Hug Пожелавам ти лека и успешна бременност и тук Simple Smile
Добре дошли и на останалите момичета, които се включиха в последните дни! Много се радвам когато групата се увеличава  Blush Лека бременност на всички!

GAL4, и аз не мисля, че високото ЧХГ задължително означава близнаци. В моя случай след трансфер на един петдневен ембрион ЧХГ на 13-и ден беше 936, а 48ч. след това - 2261  Peace

# 301
Аз не гледам стойностите, а че се утроява или х2.7, вместо да се удвоява.
То е ясно, че тялото не е точна наука.
Ние излекувахме гърлобол с хапче за смучене на растителна основаи мед - прополки
Предното инвитро заминахме за Англия след трансфера и там се разболя точно с гърлото и пробвахме какви ли не илачи, не го ли срежеш от рано бабините не помагат.

# 302
Аз не гледам стойностите, а че се утроява или х2.7, вместо да се удвоява.
То е ясно, че тялото не е точна наука.
Ние излекувахме гърлобол с хапче за смучене на растителна основаи мед - прополки
Предното инвитро заминахме за Англия след трансфера и там се разболя точно с гърлото и пробвахме какви ли не илачи, не го ли срежеш от рано бабините не помагат.
Не бях смятала удвояването при мен, сега като те прочетох сметнах- х2.4 е при мен. Предполагам и другите ще се включат да кажат как е било при тях  Peace

# 303
  • София
Флайнг, стискам палци бебка да си изчака планираната дата! Лелееее след една седмица ще си я гушнеш...Simple Smile
Франи, и под 3-те кила не е толкова страшно да е бебето щом е доносено. Можеш да го видиш във ФБ нашия батко какъв шишко стана още на 3 месец, а се роди 2,800.
Фрея, добре дошла! Май тук вече сме 90% от Надежда вече. Wink
Такааа аз до тук съм + 11 кг, да видим как ще вляза да раждам.  Flutter

# 304
Роди се най-накрая големия ми мъж. Вчера в 13:30, 3920г и 52 см. Михаил.

# 305
Диаманда, честитооо, какъв голям младеж си отгледала  Heart Eyes Да е жив и здрав Михаил и да ви радва, а на теб бързо възстановяване  Hug

# 306
Диаманда, Честито мила! Да е жив и здрав Михаил! На вас здраве и сили!

# 307
Диаманда, честито за прекрасната новина. Да сте здрави и позитивни. Ех, че хубавоооооо....... Бебчо Михаил  passifier party006 baloni baloni

# 308
Диаманда, честито!

# 309
Maksy благодаря за съвета със содата. Възвърнах медения си гласец. Не ме боли вече и не кашлям. smile3501

# 310
  • София
Жив и здрав да е Михаил! Наистина е голям мъж!  bouquet

# 311
Момичета, да се включа и аз за ЗАРЗИО-то. На мен док ми изписа ЗАРЗИО веднага след пункцията - през два дни. Това регулярно сега продължава и след трансфера до прегледа за сакче. Имам чувството, че от зарзиото ме понаболява отвреме на време кръста. Може и да са мои въображения  #2gunfire

# 312
Диаманда да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва и сплотява Hugстрахотно име Simple Smile

# 313
  • София
Диаманда, да ти е жив и здрав малкият - голям мъж.

# 314
Диаманда, много се радвам! Да е жив и здрав бебока. Да бъде гордост  мама и тати. Честито Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт