Забременели след инвитро - тема 16

• 42 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, днес съм със страшно подути глезени. Какво мога да направя малко да поспаднат?  Thinking

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 12:58 от Анонимен

# 391
  • София
Благодаря Edilucky! Аз се поинтересувай от процедурите и поговорих с жени забременели и родили след 35-та година и затова така малко неглежирам БХС. Хич нямам намерение да се връзвам и стресирам излишно. Е ако резултатът е много лошо не знам какво ще парвим, но засега да не мисля за това Simple Smile

# 392
Еди благодаря ти за включването. Аз обикновено не се шашкам толкова, като се има в предвид, че до четвърти месец бях с болки. Може би притеснението се дължи на факта, че мъжът ми ще отсъства близките дни, не че ще остана сама, но разчитам много на него в проблемни ситуации.
Вие с д-р Димитров определихте ли вече дата за секцио или ще чакаш бебчо да реши до кога му се стои на топло? newsm32

# 393
Дивчо, ТМ да вдига крачетата на високо  Joy  Пък и ти вече напредваш съсъ седмиците  Wink Най-вероятно си прекалила с въглехидратната храна или с киселото. Има вероятност албумина в кръвта да е по-нисък и затова оттичат крайниците. Повече течности и наблегни на храна, съдържаща белтъчини.
Иви В понеделник съм на преглед в Токуда и се надявам тогава да знаем по-точно, но ще е между Коледа и Нова година.  Laughing

# 394
Момичета, днес пусках кръв и урина. Кръвта излезе със завишени левкоцити и понижени лимфоцити. Високи неутрофили и моноцити.

Но повече се притесних от наличие на бактерии в урината, левкоцити и плоски епителни клетки.
Тъпото е, че ако утре дам стерилна тя се бави. На консултация съм чак в сряда. Много се притеснявам това да не се отрази на бебето. И кой знае от кога са тези бактерии. Последно през август ми нямаше нищо. А, имам и еритроцити високи. Ако някой е в час по темата, да ме светне, че много се притесних.

# 395
Lolr знам, че по време на бременността кръвта и показателите се променят. Левкоцитите се повишават както може и други показатели. Зависи и с колко де. А що се отнася до бактериите в урината щом си пуснала стерилна ще се види, но много често в обикновената пише, че има а всъщност после в стерилната няма.

# 396
Благодаря ти, Фолоу. И аз така знам, но се притеснявам. Звъннах в клиниката и докторката ще ми върне обаждане.

# 397
  • София
Дивчо, и аз мисля като Еди, от албумина ще да е. Обаче май Белл се оплака от подуване и после направи прееклампсия, следи си и кръвното.  Peace
Еди, и моята приятелка ще е в понеделник при Димитров, за да избират дата, но тя е с термин февруари. Simple Smile
Лолр, пускай утре стерилна, дано пък да е чиста тя! Не се притеснявай за бебето за 1 седмица, ти като не си се изследвала от 4 мес., може и отдавна да си я имаш и затова левкоцитите да са по-високи, но по принцип кръвните показатели по време на бременност се разбъркват, та не знам. На мен почти всеки месец ми пускат от ЖК ПКК и урина, много странно, че при теб не е така...

# 398
Данди, всъщност миналия месец пусках само кръвни. И бяха наред. Но урината....ме притесни, сега.

# 399
Дивчо, права е Данди. Следи си кръвното. Аз след оттоци направих кръвно. Преди това висок пулс. С прееклампсия съм. Следят ме.
Аз днес бях на ЖК. Всичко е наред. Нямам търпение вече.

# 400

Но повече се притесних от наличие на бактерии в урината, левкоцити и плоски епителни клетки.
Тъпото е, че ако утре дам стерилна тя се бави. На консултация съм чак в сряда. Много се притеснявам това да не се отрази на бебето. И кой знае от кога са тези бактерии. Последно през август ми нямаше нищо. А, имам и еритроцити високи. Ако някой е в час по темата, да ме светне, че много се притесних.

Привет, почнах да те чета и реших да се включа, дано съм ти от полза Simple Smile

Скоро пусках урина за изследвания. Докторката ми обясни, че плоските епителни клетки са влагалищен секрет и няма повод за притеснения

# 401
  • София
Хубаво ми мина прегледа днес за 5 минути, ама се замислих, че още не са ми правили ПКК и изследване на урина. newsm78 Такива изследвания колко често се пускат в началото? Аз ли трябва да си ги поискам? Изобщо какви изследвания освен тоя УЗ ми трябват до 12 г.с. (за ФМ и БХС вече имам насрочен час)?

# 402
Earth80, на мен ПКК и урина ми назначи лекарят, който ме следи по Здравната каса в 10 г.с. Но при предната бременност не ми ги назначиха, тъй като имах зацапване и изчакваха.
lolr, моите еритроцити са 3-4 при норма 0 - 1, а левкоцитите - 7-8 при норма 0 - 4 . Много често ми се е налагало да ходя на уролог преди, прави ми впечатление, че еритроцити 3-4 винаги ги приемат за нормални. И моите леквкоцити сега са завишени, гинекологът само погледна резултатите и каза, че няма нищо притеснително. При теб обаче пише наличие на бактерии. Често се случва урината да е замърсена, така че според мен не се притеснявай, докато излезе резултата от урина за урокултура. Доколкото разбрах ти това мислиш да пускаш нали?

# 403
Благодаря, за отговорите момичета!
Лекарката ми звънна. Пускам утре сутрин стерилна и правим обременяването с глюкоза, че ми е 5.9 захарта.
Айде, стискайте палци.

А, и да попитам мога ли по време на изследването за ГД да си отида до вкъщи? Живея наблизо. Дали ще ме пуснат между двете вземания на кръв? Колко време се чака между вземанията? И з аколко време протича всичко?

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 20:12 от lolr

# 404
  • София
Не можеш. Sad Не трябва да се движиш. Взима се кръв преди обременяването, на 1-вия и на 2-рия час след като си изпила глюкозата. Стискам палци за добри резултати!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт