Забременели след инвитро - тема 16

• 42 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Момичета - не се шашкайте. Предменструалните болки в начална бременност са нещо нормално. Ако станат силни или ви притесняват се назначава Но-шпа. Имайте в предвид обаче, че не е добре дълга употреба или начесто, т.к ще получите запек - друга неприятна особеност на бременността   Peace Успех на прегледите  Praynig

# 376
Чхг само на 12ти ден съм пускала 786.48 а болките ми не са силни и са като пробождания не точно като предменструални

# 377
Цвети, Анси това е нормално за начална бременност! Не се панирайте, радвайте се- честито, бременни сте  Hug bouquet

# 378
Момичета благодаря Ви. Толкова ми е приятно с Вас. Някоя от Вас има ли от Варна?  Hug

# 379
Аз съм от Варна.  Simple Smile

# 380
  • Варна
И аз, и аз...  newsm44

# 381
Анси, спокойно всичко е наред.
Чакам с нетърпение датата за прегледа за да видим какво става. Днес се събудих и нищо ми няма, чак се чудя дали наистина в мен има нов живот... Хваща ме параноята пък от липса на симптоми  Joy

# 382
Иваааа  Two Hearts

# 383

preggo Two Hearts Спокойствие и любов

# 384
  • Burgas, Bulgaria
Анси, спокойно всичко е наред.
Чакам с нетърпение датата за прегледа за да видим какво става. Днес се събудих и нищо ми няма, чак се чудя дали наистина в мен има нов живот... Хваща ме параноята пък от липса на симптоми  Joy
Ааааа спокойно, при мен също има дни без никакви симптоми ,а вече съм в 26 г.с.. За сметка на това има дни, в които симтомите ми идват в повече.
Аз пък имам друг проблем. От скоро имам един хемороид дето нито кърви, нито боли, само си виси там и ме ядосва. Нито кремчета помагат, нито счукано листо от зеле, дето друг път при болки и кървене ме е спасявало. Не се прибира и това е. Някой да си е разрешил такъв проблем?

# 385
Чувствам се малко объркана. Пуснах БХС при Сигридов и пътувах специално до София за това и в резултата си не виждам оценка за Търнер и триплоидии, които се препоръчват от Националните генетични лаборатории. Пациентките на д-р Сигридов могат ли да ми кажат случайно ли е това или при всички не се пускат?  newsm78

# 386
  • София
Да се отчета за днешния преглед, който мина точно за 5 мин. С две думи - всичко е наред. Шушулките си отговарят на дните - 11 г.с.+3. Но доки не каза нищо повече. Дадоха ми час за 15.12 за ФМ и БХС. За ФМ е ясно, но БХС малко ме съмнява, колко верни данни ще даде.
Решили сме след този преглед, особено ако всичко е наред, да се насочваме за ЖК в "Св. Анна". То с доки изобщо не сме обсъждали дали те ще ме следят докрай - нито те повдигат въпроса, нито аз питам. Дано има някаква яснота след следващия преглед.

# 387
За хемороидите, мен ме спасяваше Детралекс. Но най-много спасява раждането. Временно ще се влошат нещата след раждането и след това - сбогом проблеми.  hahaha

# 388
Хей момичета имали ли сте подготвителни контракции? От вчера получавам пристягане в областа на яйчниците и не знам дали е това? Взех но шпа и ме отпуска, иначе си пия магнерот 3x1.

# 389
Earth, прекрасна новина, да си растат на топло до термин малките шушулки  Heart Eyes
БХС-то го пускат заедно с ФМ, но особено ти както си 3в1  Wink, резултата не е много сигурен. Повечето мами се интересуват от резултата от ФМ (примерно различия в пулса, кръвотока голямо разминаване в г.с. и др), ако там нещо се усъмни док, тогава се прави амниоцинтеза или Пренатест.
Иви, започваш да усещаш тежеста на бременността  Joy Ако е  предменструална болка ниско в яйчниците, това предполагам не са контракции, а бебо вече е по- големичко и притиска.  Laughing Аз ги имам около 25 г.с започнаха, 1-2 пъти седмично. Сега когато стоя повечко на стол и бебо се чувства притиснат, ги усещам по на често и си полягвам повечко, или стоя права вместо да седя   Wink Ако ти се стяга целия корем, е тогава е възможно да са контракции, но е малко верочтно щом си вземаш магнезия. Усетиш ли болката пак, полегни си  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт