Забременели след инвитро - тема 16

• 42 663
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Ани, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Хубав красив финал!

Бамба и аз ще съм при Стефчо! Д-р Белкин ми води ЖК. Много спокоен и уравновесен. Винаги е на линия и е готов да помогне. Аз трябва да добутам до средата на януари. Да видим дали бебка ще разреши. Ще раждам секцио.

# 361
Мен ме записаха точно в 8с+4дни. Някои записват в 12та седмица. Май си е индивидуално за всеки лекар или лечебно заведение. Трябва да питаш твоя лекар.
Момичета, днес бях на преглед - едното ембрионче е спряло развитие и сакчето е тръгнало да се резорбира. Другото си е ОК - отговаря си на седмици, има пулс и т.н. Показа ни главичка, ръце и крака, но аз лично не успях нищо да различа. Дано с него продължава всичко да е наред  Praynig
Следващия преглед ще бъде преди празниците - ще бъда 10г.с. и няколко дена. Насочила съм се към доктор Ташков за проследяване. Имам направление от ЛЛ и сега се сетих, че ще изтече. Мислите ли, че ще ме запише толкова рано на ЖК, ако отида тази седмица (8с4д).
Иначе за момента не се налага да ползвам повече болнични и другата седмица се връщам на работа. Имам час за ранен скрининг за 06.01. (12с3д).

# 362
Благодаря, Zombie  Simple Smile Ще му звънна утре.

# 363
  • София
Мишолинка, мен той ме записа в 12 г.с., но все пак го попитай. Не съжалявай за другото ембрионче, двуплодната бременност е много по-рискова и трудна.  Peace
Бамба, през далечната 2011-та раждах в Тина Киркова с Ташков.

# 364
Добре дошли на всички нови момичета! Успешни и леки бременности до края!

Диамандче - честит син. Нека да е много здрава, да носи само радост и поводи за гордост! на теб бързо възстановяване, на татакото - наздраве!

# 365
Диамандче, честит син! Да расте щастливо и здраво дете, а ти бързо се възстановявай и чакаме подробности около раждането  Hug

Като гледам как декември се изтъркулва и започва да ме хваща параноята, че момента наближава. Не ме е страх нито от раждането, нито от възстановяването, а само дали всичко с бебчо ще е наред  Praynig Ние сме ориентирали към Надежда, на 18/12 сме на отворени врати и ще разгледаме отделението. За сега ще се раждаме секцио, защото моят младеж още не е разбрал, че трябва да се обърне с главата надолу  Laughing

Много нови момичета имаме в темата, браво, стискам палчета всички да изкарате една прекрасна и безпроблемна бременност и всички да гушнем сладки ревящи бебоци  Hug

# 366
Необходимо ли е да спирам лекарствата известно време преди БХС? Приемам Омега 3, Идеос, утрогестан, неофолик мета, л-тироксин, бия си фраксипарин. Благодаря!

# 367
# 368
Момичета, сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания. Всички да сме живи и здрави и по термин да гушнем тъй дългоочакваните рожби. Най-силните емоции за повечето от нас тепърва предстоят.... да чуем жадуваната думичка "мамо".

Днес ни дойде и кошарата. Утре ще я сглобяват както и останалите мебели за бебка. Картината около нейното идване ще стане още по-реалистична. Тези седмици така бързо да се изнизват, а аз все тъй да не съм готова. 

# 369
Честит син на Диамандаbouquet bouquet bouquet С появата на Мишо откриваме официално сезона на декемврийските бебета в темата:) Да е жив и здрав и много да радва родителите си!
Честит рожден ден и на Аниnewsm59 Най-големият ти подарък вече пътува към теб, още съвсем мъничко е останало:)
Флаинг, стискам палци всичко да мине по мед и масло и до края на седмицата да се похвалиш с бебче:) Поздравления и за малкото килограми, които си качила. Аз накрая вече малко поизпуснах положението и вече съм +12 кг, но нищо, важното е бебка да е добре. Вече само седмица ми остава до секциото, но се чудя дали ще устискам дотогава. Контракциите ми много зачестиха - не са болезнени все още, но са толкова чести, че утре смятам окончателно да стегна багажа /сега е около 80% готов/. Иначе и аз съм от тези, които в последния момент подготвят всичко. В сряда чакам кошарката, остават ми и още някои дребни покупки. Дано успея с всичко...

# 370
Здравейте момичета ,
понеже съм новичка в темата ме интересуват някои въпросчета;
Кога ви регистрират за ЖК и докторът ли ти казва при кого да се запишеш?
Вие пакети за ЖК ли си взехте или си заплащате всичко отделно?
Ще ви бъда благодарна за това инфо. Аз съм 7с+6д.
Става въпрос за Надежда.

# 371
  • Варна
Кога ви регистрират за ЖК и докторът ли ти казва при кого да се запишеш? Записваш се към 10-та, 12-та седмица, макар че повечето лекари няма да те върнат и по-рано. Доктора, който ти е правил ин витрото не може да ти каже при кой да се следиш. Може само да препоръча евентуално. Щом си пациент на Надежда, съвсем очаквано да ти препоръча колега от Надежда, но това далеч не е задължително. Ще се следиш, при който решиш ти. Има лекари и клиники, които правят ин витро и след това същия лекар ти следи ЖК. В Надежда не е така.
Вие пакети за ЖК ли си взехте или си заплащате всичко отделно? Това също зависи от лекаря и клиниката или ДКЦ-то, което си избрала, не от теб. Аз например се следя при лекар, който работи със Здравна каса и не давам една стотинка за нищо, освен за Феталните морфологии и лекарствата. Той си ми прави ФМ, не ходя при друг за това. Същия този лекар изражда в болницата, в която е ДКЦ-то с кабинета му и ще раждам при него. Но такива лекари са рядкост и трудно се намират вече... Повечето момичета се водят някъде на ЖК по Здравна каса, за да си вземат от там болнични, а се следят при някой на частно и си плащат... 

# 372
Момичета,
Бих искала да Ви попитам нещо. Аз нямах имплантационно зацапване след трансфера. На 23.11.2015 ми беше трансфера. На 04.12. ЧХГ-то показа 160, а днес 08.12.2015 имам едни тъпи гадни болки в корема и кръста. Притеснявам се много. Имала ли е някоя от Вас такива. Гърбът ме боли адски много, гърдите ми ще се пръснат. Със страх ходя до тоалета. Моля Ви споделете, ако някой е претърпял това. Благодаря Ви, момичета. newsm45

# 373
Анси81 моя трансфер беше на 21.11 почти заедно сме и аз от три дни имам болки и бодежи ниско долу и ми изписаха но шпа 3х2 казаха че може и да не са контракции а да ме боли защото матката расте.Моя преглед е на 14.12 Simple Smile нямам търпение

# 374
Цвети, аз пия но шпа още от началото 3х2. Твоето ЧХГ колко беше? Ех, че хубаво, Цвети и аз съм на 14.12 на преглед.  newsm51
Болките ти като предменструални ли са  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт