Забременели след инвитро - тема 16

• 42 666
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Честито момченце, Диаманда Simple Smile Да ви е живо и здраво, щастливо и жинзерадостно да расте bouquet
Като гледам официално съм следващата Embarassed Хем нямам търоение, хем така си обичам коремчето, ама много ми е красиво, и линийки нямам, и направо ми се иска да си го нацелувам и нагушкам Joy Но като се появи беболника, ще го забравя и съм сигурна, че тепърва най-красивото престои.

Добре дощли на новите попълнения, групичката мнооого нарастна, което много ме радва Simple Smile
Днес правихме последен запис на тоновете, всичко изглежда добрем макар, че имах болки, дори нямам разкритие, което дава надежда, че ще изтраем още 3-4 дни Simple Smile

Аз до тук съм 9,5кг...миналата седмица успях да чукна 10кг, но сега гледам пак съм свалила, макар, че винаги се меря сутрин на гладно, за да е чист организмът, та не знан как става като си хапвам дооооста добре Simple Smile

# 346
Данди , чакам теб, Флаинг и Франи. Наистина не остана, вече започвам да се ошашквам  Mr. Green
При Сигридов ходих последно преди седмица, каза че всичко е наред и както той се изрази "нямам признаци за преждевременно раждане и ако някой лекар реши да ми изпише мазгнезий да си го пие той"  hahaha hahaha  Аз за раждане си избрах Токуда при д-р Димитров.
Относно козметиката, подкрепям Момето, ако има възможност да се ползват тестерчета, защото всяка кожа е различна и може това което сте купили да не пасва на бебо.  
Ани, честит праник  bdbaloni , за килата не му мисли, най-важен е пухкавия ревлив финал. Той килца не брои  Joy

# 347
  • София
аз да задам въпрос от серията тъпи  Joy

тестерите са за еднократно използване, това до колко е показателно, че на бебето му понася добре точно това мазило  newsm78 или пак съм в насрещното  hahaha

# 348
Не са за еднократно ползване  Mr. Green
Няма да ви казвам колко кила плюс съм вече, ...... и предния път бях така, финиширах с 17 отгоре.

# 349
  • София
Честит Рожден Ден, Ани! Желая ти здраве, леко раждане и едно прекрасно, здраво и спокойно бебе!  bouquet
Ти май тези дни влизаш в 9-тия месец, та току виж влезнеш в нашия набор. Wink
Днес и д-р Стаменов е рожденик. Wink Жив и здрав да е. Иначе изборът на болница е логичен - благодарение на този доктор имам едно дете, а сега чакам второ, направено там, а и Ташков вече изражда в Надежда.
Флай, официално те обявавам за манекенката на групата на родилките!  Laughing
Еди, на мен ми каза същото за магнезия. Wink Димитров е най-добрият в Токуда, не си сбъркала!

# 350
  • София
Ташков май винаги е израждал в Надежда, поне откакто я откриха.
на моето секцио беше втория лекар.
макар че го разбрах след време.
питам ги аз кои са, те ми отговарят Стефчо и Константин  Crazy

# 351
  • София
Ани, честит рожден ден  bouquet И подаръка да те изчака до термин Simple Smile

Моме, аз имам едни, които са точно като за ползване веднъж според мен затова така питам, ама явно не съм попаднала на правилните мостри  Laughing

Хаоса ми става все по-голям в главата, така че очаквайте включване със следващата серия питанки  hahaha

Аз за килата ако не спра да ям не знам до колко ще се докарам  Mr. Green В момента съм на "0" свалих 4 и вече ги възстанових, ама последния месец ям много "здравословни" неща като козунак и баница  Mr. Green

# 352
Eхааа, Данди, при теб не е останало! Сигурна съм, че всичко ще мине леко Simple Smile

Ани, честит рожден ден! Най- красивата мечта и най- желания подарък ще имаш тази година Simple Smile) бъди здрава и щастлива!

# 353
  • Варна
Страшни киселини имам вечер от аспирин протекта.
А защо реши, че са от аспирина? Аз имам зверски киселини вече почти всяка вечер. Аспирина го пия през вечер. Когато не съм пила, пак имам.

# 354
  • София
И аз имам киселини от скоро, а аспирин пия от 16 г.с., та и аз мисля, че не е от него.

# 355
Момичета, днес бях на преглед - едното ембрионче е спряло развитие и сакчето е тръгнало да се резорбира. Другото си е ОК - отговаря си на седмици, има пулс и т.н. Показа ни главичка, ръце и крака, но аз лично не успях нищо да различа. Дано с него продължава всичко да е наред  Praynig
Следващия преглед ще бъде преди празниците - ще бъда 10г.с. и няколко дена. Насочила съм се към доктор Ташков за проследяване. Имам направление от ЛЛ и сега се сетих, че ще изтече. Мислите ли, че ще ме запише толкова рано на ЖК, ако отида тази седмица (8с4д).
Иначе за момента не се налага да ползвам повече болнични и другата седмица се връщам на работа. Имам час за ранен скрининг за 06.01. (12с3д).

# 356
  • На остров
Честито бебе на мама Диаманда ! Много здраво и щастливо дете да расте  bouquet !

Ани хубава зодия си ти  Hug, честит рожден ден  bouquet !

# 357
Диаманда  - Честито бебе! Да е живо и здраво да расте обичано и щастливо.

# 358
Честит Рожден Ден, Ани!

Относно киселините-имах и преди и отшумяха. Сега щом изпия аспирина и се почва. Пазя се, ям храни, които не дразнят. Не ям вечер. Той по принцип дразни. Явно сега с големия плод, който притиска, хептен.

# 359
  • Стара Загора
Честит юнак на мама Диаманда. Все така голям да расте и много да радва мама.  bouquet
Аз след като бях съвсем се успокоила че всичко е наред с беба след ФМ , не бързах да направя и изследванията които ми изписаха до днес. И днес голяма изненада - за първи път прокървих (видях го като отидох да давам урина). Не можах да повярвам на очите си, прибрах се с такси, пазя леглото и изчезна. На всичко отгоре и ПКК не изглежда добре  (WBC 12,43)и др., та утре пак на лекар. А така добре се чуствам ,  единствения ми проблем е как да боря лакомията за сладко и си мислех да нося изследвания чак на следващия преглед. До прегледа утре не смятам да се шашкам, още повече и кървене не се забелязва повече, но ми е странно мислех че се случва в първи триместър.  newsm78
При някоя от вас имало ли е такава изненада (аз съм в 21 седмица)?

Общи условия

Активация на акаунт