Забременели след инвитро - тема 16

• 42 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Намалява напрежението, даже изчезва. А потъмняването е по-късно  Wink  Не мога да си представя, ако през цялата бременност ме болят и са напрегнати  ooooh!

# 256
Първия път нито са били напрегнати, нито болящи, нито даже наедрели. Сега ги усещам напрегнати, но все пак съм кърмила допреди 6 месеца.

# 257
Здравейте борбени мамчета прехвърлям се в тази страхотна тема за която благодаря!На 9ти ден си направих пиклив тест и двете черти ме карат да летя и мечтая  Heart Eyes кръвен на 12ти ден 786.48miU/ml сега чакам прегледа на 14.12 и нямъм търпение!Според вас с този резултат колко сме Simple Smile

# 258
Може би бебчетата са две. Ще чакаме да се похвалиш Wink

# 259
  • Варна
Здравейте борбени мамчета прехвърлям се в тази страхотна тема за която благодаря!На 9ти ден си направих пиклив тест и двете черти ме карат да летя и мечтая  Heart Eyes кръвен на 12ти ден 786.48miU/ml сега чакам прегледа на 14.12 и нямъм търпение!Според вас с този резултат колко сме Simple Smile
Добре дошла! Май сте 3в1..  Laughing

# 260
И на мен така ми се иска ,но ще видим Simple Smile

# 261
Здравейте момичета записвам се с положителен тест след ИКСИ.
8 ден - 46,6
10 ден - 150,8

На първи преглед съм на 15-ти декември, дано всичко е наред. Пожелавам на всички весели празници и безпроблемна бременност  Heart Eyes

# 262
Здравей и добре дошла  Hug
Определено мисля че сте 3в1 !
Моя кръвен на 11ти ден беше 477 а на 13ти 925 и може да видиш резултата в подписа ми  Laughing

# 263
  • На остров
Добре дошли на всички момичета с положителни резултати и лека и безпроблемна  bouquet !

# 264
  • София
Добре дошли на новите момичета и безпроблемна бременност Simple Smile
А на тези, които са на финалната права - леко раждане Simple Smile

Толкова ми е мързеливо днес, ама нищо не ми се прави  Laughing Имам чувството, че колкото повече напредвам, толкова повече си търся повод да поседна/полегна  hahaha  И вече съм зелка  Joy

# 265
Fiery, Cveti добре дошли. Леко и спокойна бременност. Много е хубаво когато има нови попълнения в темата ни.

Аз нямах напрегнати гърди. Само определени месеци зърната си ги чувствах много чувствителни.

# 266
Благодаря за топлото посрещане, чакаме още момичета от темата с чакащите.. този месец има доста положителни тестове, което много ме радва  bouquet
А мен ме мъчи една липса на апетит и постоянно ми е пресъхнала устата.

# 267
  • София
Добре дошли на всички нови момичета  Hug

Вчера водихме с нас на пъра среща с бебчовците и дъщеря ни. Тя досега не знаеше- е поне ние с баща и така си мислехме, че не знае Joy Док.и показва едното бебе, хоп и още едно и нашата мадама загуби образ и картина, толкова сладко изражение имаше милото дете. Само ходи след мен, обгрижва ме, каза че не е могла да спи цяла нощ, толкова е разеалнувана.

Момичета, аз да ви питам, случвало ли ви се е от ултрогестана да усещате лек дискомфорт и сърбеж. Пусках секрет и дори стерилна урина, чисти са а на преглед съм чак във вторник.

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 15:03 от Мaksy

# 268
Аз искам да попитам понапредналите бременилки: имате ли сърцебиене? Вече от 3-4 дни имам тахикардия, според АГ е нормално, но на мен ми е адски неприятно и притеснително. И се появява изведнъж както си седя или лежа, не при някакви физически упражнения...

# 269
  • Варна
А мен ме мъчи една липса на апетит и постоянно ми е пресъхнала устата.
Радвай се, че после ще пишеш "Как да се спра?"

Момичета, аз да ви питам, случвало ли ви се е от ултрогестана да усещате лек дискомфорт и сърбеж.
Да.

Аз искам да попитам понапредналите бременилки: имате ли сърцебиене?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт