Искам да кажа ... (63)

• 39 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Предчувствам, че уважението ще се състои утре сутрин. Доспа ми се много сериозно.

# 451
  • Варна
Пълен абсурд!  Tired Ограничена съм да публикувам мнение в тема, в която се защитавам от нападки и груби думи.

# 452
И аз съм ти фен, Тонкааа, гласувах за теб някъде, в навалицата. Ако не те уважи, свиркай, да пращам аварийната група. Жадор на Диор си е класика, все пак.

# 453
  • Ямбол
Стейси, не се ядосвай. Разбирам те. Можеш да коментираш в коментарната тема за номинациите.

# 454
  • Пазете Гор
Предчувствам, че уважението ще се състои утре сутрин. Доспа ми се много сериозно.

72 %.

# 455
  • Варна
Стейси, не се ядосвай. Разбирам те. Можеш да коментираш в коментарната тема за номинациите.
Лиле, засега не смятам и това да правя!
Съобщаваш за технологичен проблем и получаваш упреци.
А причината не била в твоя компютър. Неспазени условия.
Абе станаха ми ясни някои работи. Поразбрах това-онова. Крайно време е да не съм вярващата в доброто калутка.

# 456
  • Euskal Herria
Гласувах за тема. Мисля, че "Искам да кажа" има потенциал и тази година да бъде победител, по-малко хора пишат, а доста повече четат. Но все пак има и още време до края, да видим.

# 457
Къде гласувате?

# 458
  • Телиш/Плевен
Ето темата. Hug

# 459
  • Ямбол
....
Абе станаха ми ясни някои работи. Поразбрах това-онова. Крайно време е да не съм вярващата в доброто калутка.
Ех, най-после да стигнеш до извод, който още от времето на Катрала, се опитвах да ти кажа.
Ти пак можеш да вярваш в доброто, просто то не е навсякъде и не го очаквай от всеки.

# 460
  • Варна
Надявам се да си взема бележка, ама наистина се надявам.
Много съм разочарована, много. Даже поплаках от несправедливостта. Ама ще се стегна, разбира се.

# 461
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Стейси,  spoko
Не знам за какво си плакала, ама съм сигурна, че не си заслужава.

# 462
Стейси  Hug не плачи за глупости .
Скрит текст:
„Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate“
  Аз отдавна я оставих на прага  Laughing

# 463
  • Телиш/Плевен
Стейси Hug
И на мен ми е ставало криво понякога, но това е форумът, не може винаги и навсякъде да има мир, любов и разбирателство. Поплачи си, щом ти се плаче, дано ти олекне и забравиш по-бързо. Hug
А темата, за която каза, че имаш ограничени права за публикуване - не е така, просто Мама я е разчистила.

# 464
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Лаленце, сега ти виждам подписа - е много сладко бонбонче! Освен това и аз ако имах дъщеря, щеше да се казва Елица.

Общи условия

Активация на акаунт