Искам да кажа ... (63)

• 39 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Надявам се да си взема бележка, ама наистина се надявам.
Много съм разочарована, много. Даже поплаках от несправедливостта. Ама ще се стегна, разбира се.
Стейси, не го взимай толкова навътре. Не си заслужава. Четох и писах в модераторската преди мамма да я разчисти. И продължавам да мисля, че някои се взимат много на сериозно и то за несъществени неща.

# 466
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Светълчо! Hug
Тези дни бях пуснала цялата снимка в темата, но е останала някъде назад. Ние друго име й бяхме избрали, но в последния момент се спряхме на това, а вече като се роди и я видяхме, просто бяхме убедени, че си е Елица. Heart Eyes

# 467
Гледайте по- ведро на нещата, дами. Нали всичко е шега. Има къде, къде по важни неща. Гледам М. Цветков, за ваксините и образованието. Не се филмирайте, децата ни са живи и здрави, ние също.

# 468
  • София
Стейси, аз не разбирам, честно, какво е това драматизиране от твоя страна, че някакви си теми са заключени 15 минути по-рано. И само да вметна, че не съм чела Модераторската тема, защото и там явно се е случило нещо, което е било заметено. Толкова ли са ти са важни тези 15 минути? Нужно ли е чак такова вживяване. Аз мисля, че не си заслужава.  Peace

# 469
  • София
Тонка, мен номинациите не ме вълнуват, та затова като страничен наблюдател мога да кажа, че въпроса е по-скоро принципен. А иначе там прочетох някои груби и неподходящи реплики.

# 470
  • София
Аз явно съм изпуснала нещо, затова така се зачудих. Извинявам се, не знаех, че е имало бури.

# 471
  • Варна
Стейси, аз не разбирам, честно, какво е това драматизиране от твоя страна, че някакви си теми са заключени 15 минути по-рано. И само да вметна, че не съм чела Модераторската тема, защото и там явно се е случило нещо, което е било заметено. Толкова ли са ти са важни тези 15 минути? Нужно ли е чак такова вживяване. Аз мисля, че не си заслужава.  Peace
Два часа по-рано опитах да гласувам-не можах. Разтревожих се, че имам проблем. Не бил в мен, установих в последствие. И заради това получих упреци.
Хареса ли ти? Драма???От чия страна!
Като е обявен час на края, да се спзава. Не е драма, ако не гласувам, разбира се.

# 472
  • София
[А иначе там прочетох някои груби и неподходящи реплики.
И понеже "там" цитира мен, да ти посоча пак, че не съм отправяла нито груби реплики, нито неподходящи такива. Просто казах, че при това недоволство няма да пусна новите теми. А пуснатите в момента е по-добре да се заключат. да не говорим, че е неподходящо на база това, да ми кажеш, че съм се взела насериозно  Mr. Green тук, в номинациите  Mr. Green
Поне малко се раздвижи Клюкарните, че беше започнало да става скучно. Имаме още едва седмица да си подърпаме плитките.  Laughing

# 473
  • София
Човек ще рече, че се борим за Нобелови награди.  Joy

# 474
  • София
Човек ще рече, че се борим за Нобелови награди.  Joy
Нали!  Grinning

# 475
  • Ямбол
Тонке, ти нали щеше да спиш. Да не ни обвини после мъжОт ти, че форумът е виновен, че жена му се измъква, че ѝ се спи, а тя броди из темите.

# 476
  • София
И понеже "там" цитира мен, да ти посоча пак, че не съм отправяла нито груби реплики, нито неподходящи такива. Просто казах, че при това недоволство няма да пусна новите теми. А пуснатите в момента е по-добре да се заключат. да не говорим, че е неподходящо на база това, да ми кажеш, че съм се взела насериозно  Mr. Green тук, в номинациите  Mr. Green
Добре, но все пак реагирахте като ощипани девойки. И това връткане: като не ви харесва сами си пускайте темите, да се изтрият вече пуснатите, щом съм създала темата, аз ще решавам кога да се прекрати... Не са само твои думите разбира се, но се бяхте групирали срещу Стейси и от цялата дискусия оставаше горчив вкус.

# 477
  • София
Тонке, ти нали щеше да спиш. Да не ни обвини после мъжОт ти, че форумът е виновен, че жена му се измъква, че ѝ се спи, а тя броди из темите.
Лиле, мъжът ми отдавна е обвинил форума във всички смъртни грехове.  Sunglasses

# 478
  • София
И понеже "там" цитира мен, да ти посоча пак, че не съм отправяла нито груби реплики, нито неподходящи такива. Просто казах, че при това недоволство няма да пусна новите теми. А пуснатите в момента е по-добре да се заключат. да не говорим, че е неподходящо на база това, да ми кажеш, че съм се взела насериозно  Mr. Green тук, в номинациите  Mr. Green
Добре, но все пак реагирахте като ощипани девойки. И това връткане: като не ви харесва сами си пускайте темите, да се изтрият вече пуснатите, щом съм създала темата, аз ще решавам кога да се прекрати... Не са само твои думите разбира се, но се бяхте групирали срещу Стейси и от цялата дискусия оставаше горчив вкус.
Явно имаме абсолютно различно виждане за ситуацията, което приемам без коментар Peace
И да все още съм на мнение, че след като темите носят такива негативи, по-добре да не се пускат!  Peace Нямам представа кое е "връткането" в случая и в каква връзка е използвана тази дума в това изречение.

# 479
Да сменя темата...
Днес дъщеря ми ходи за пръв път съвсем сама (с две приятелки) "на мол". Купила си разкошни боти на Guess на половин цена. Даже и аз ги харесах.  Laughing Само дето са по-скоро пролетно-есенни, отколкото зимни, но ми каза да не се тревожа, щяла да ходи с моите (съвсем нови, необувани), неелегантни, но пък топли и удобни за зимата. Та се чудя да се радвам ли, да се ядосвам ли.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт