Искам да кажа ... (63)

• 39 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
При нас пече слънце, 22 градуса е  Heart Eyes Обичам зимата. Вече  Mr. Green По прогнози, до 15 януари температурите ще са точно като за мен- дневни 20, нощни 5-6 градуса!
Децата от 10 сутринта са навън, трябва да ги подбирам да обядват.

# 526
  • Телиш/Плевен
Софи, аз се възхищавам на хора като теб! И друг път си споделяла, че от много години не говориш и не пишеш на български, а пишеш така добре, че всички неграмотници, които живеят тук и всекидневно употребяват езика, трябва да потъват в земята от срам. Naughty

Силве, понякога и аз се замислям, но не само за "гинеколог", ами и за "цитонамазка" например. Laughing

Мър, страхотна елха!!! Heart Eyes

# 527
Ето ми я елхата. Естествено, диването веднага се нареди за снимка.
Скрит текст:

# 528
  • някъде ... тук ...
Много си е хубава елхата, Силве!
И нашата е подобна и много шарена обикновено  Laughing

Светалчо, идея за десерт - аз правих мъфини с ябълка. Децата почти ги ометоха вече  Simple Smile

Запетаите са ми по усет. Бъркам сигурно, ама не смятам, че е очеизбождащо.

# 529
Силвия,много красива дъщеря имаш Heart Eyes Елхата и аз я украсявам с различни и по форма и по цвят играчки.

# 530
Значи, елхата първо изобщо не е смешна, ами си е много хубава, а диването ти е страхотно!  Flutter

# 531
  • Телиш/Плевен
Ее, Силве, че какво й е на елхата? Супер си е! А "диването" е една истинска чаровница! Heart Eyes

# 532
Здравейте!

Нино ви поздравява и това е от нея:

Скрит текст:
Здравейте момичета и момчета wink emoticon Няколко човека ми се обадиха и също ми писаха, за да ми кажат, че в бг-мамма все още ме обичат smile emoticon Даже ми показаха една анкета  Blush БОЖКЕ МИЛИ! Вий сте напълно луди и прекрасни! И аз ви обичам! И разбира се, че е задължително да ви напиша няколко думи от уважение!
Искам да ви кажа, че ако ме питат защо си тръгнах от форума, вече ще ми е трудно да отговоря, но най-честно ще е ако кажа, че май се опитвах от дълго време, по чисто обективни причини. И разбира се катализатор винаги е нещо емоционално, което се явява в най-подходящия момент, нещо, което да прелее чашата. И в края на краищата се оказва, че човек често взима решение, което малко по-късно оценява като правилно, извън емоциите. Но пък не съжалявам и за миг прекаран тук, особено последно време, когато много исках да кажа.....
Всъщност в реалния живот тези, които ме обичат, знаят, че Реймъндът  Laughing в мен е и много лют, грешащ, щур, шумен и твърде категоричен понякога! И затова категорично искам да ви кажа - бъдете такива каквито сте, добротата е сладникава, клиширана, понякога натрапчива, друг път тиха и невидима, понякога е осмивана, подигравана, друг път обожавана! Но винаги е била в основата на това тоя свят да се движи напред, да съществува и в него да доминира все пак доброто и красивото пред унищожителния характер на грубостта и лошотията! Не се страхувайте да изразявате себе си, не се потискайте и не се смачквайте само защото някой има друг калъп. Просто не се побирате в него и толкова!
Бъдете както ви харесва - оплакващи се, силни, слаби, крехки, борбени, стремителни, ревливи, глезени, железни! Бъдете обичащи, бъдете честни, казвайте истината, израствайте! Грешете, прощавайте, бъдете опрощаващи.  Но най-вече - бъдете здрави, радвайте се на най-близките си, молете се те да са здрави и щастливи, защото няма НИЩО ПО-ВАЖНО ОТ ТОВА! НИ-ЩИ-ЧКО! И всъщност когато тези последни условия са налице, всички останали прекрасни неща се случват от само себе си! Или поне би следвало! Пожелавам ви го от цялото си сърце!
Продължаваме напред момичета и момчета! И мачкаме!
Много поздрави и от баба, която е на път да ме удуши с кълбо прежда или да ме прободе в сърцето с коледните зеленики, които съм разхвърляла навсякъде! Която е на път да провали бизнеса на телефонните измамници, която продължава да загаря фасула! Позволявам си да ви поздравя и от името на едно малко кюфте, което обожава да ходи с долни гащи на главата и от по-голямата и сестра, която пише писмо на дядо Коледа от името на целия свят!
Весели празници!

И CARPE DIEM, момичета и момчета! Обожавам латинския, имат поговорки за всичко, също като френския!  wink emoticon

# 533
  • югозапад, под "Марков камък"
Ех, Нино , разрева ме !

Силве ще покажа и аз елхата като я направим, трижди по натрупана и естествено дело на детето. Обмислях да хвърлям някои от играчките без тя да знае, обаче на изуст ги помни.

П.С. Дъщеря ти е голяма красавица!

# 534
  • Варна
Мъ℘♥Мяɣ  дано бързо се оправиш.

Еха, коледният дух влиза в темата... Силве, браво
на детето. Добре се е справила. Каква доволна муцка
е направила. Дано се заразя от вас, че някак си ми е
опротивяло всичко покрай тези Коледни и Новогодишни
празници. Фалшиво приповдигнато и нагласено от 100
страни се вряска колко остава до празника. Изнервям
се от тази суета. Ще украсявам след пътуването май...
Отивам да завъртя една мусака. Скука.

много трогателно, макар и бегло да съм чела Нино...

# 535
  • Ямбол
О, Нино звучи щастлива и спокойна. Значи всичко е наред.

# 536
  • Телиш/Плевен
Много мило съобщение от Нино. Heart Eyes

# 537
Абеее, мила Нино  Heart Eyes Ванини, да и пратиш поздрави! Липсва и тя, и баба и, и кюфтето, и голямата, и коледната и суетня...

Силве, много ти е хубава елхата, а дъщеря ти ми е любимка  Heart Eyes

Жаки се губи, дано да е избягала с мъжа си и малкото Жаки да е добре...

# 538
  • някъде ... тук ...
Нино, бре  Hug  Heart Eyes

# 539
  • Sofia
Ех,Нино  Heart Eyes,липсваш ми,девойче! От сърце желая хубави Коледни празници и успешна Нова година на цялата тумба симпатяги у вас  bouquet!

Коледно не ми е още, след Никулден украсяваме  Peace.
О,купих си якеТО,доволна съм много.

Мър, и аз да кажа,най-добре пий през сламка ден-два, да не се пълни раната  Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 18:08 от GeNa

Общи условия

Активация на акаунт