Искам да кажа ... (63)

• 39 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Гена, чудна си!

Силве, страхотно дете!

# 541
  • Телиш/Плевен
Гена, браво за тениската, а ти си много красива! Май за пръв път те виждам аз, иначе съм чувала от други съфорумки, че си красавица, но друго е човек лично да се убеди. Hug

# 542
Гена, за пръв път те виждам, прекрасна си. Това ли е якето  Simple Smile
Пека 5та тава меденки. Замириса ми вече на Коледа. Ако не беше малката едва ли бих се занимавала с всичките тези неща.
Благодаря ви за похвалите за елхата и детето. Аз не съм от хората с добър вкус, затова гледам всичко да е максимално изчистено, така има по-малък шанс да сгреша  Joy

# 543
  • Sofia
Вани, Hug!

Жаклин спомена,че ще ходят на РД за уикенда, дано са там и се забавлява  Peace

Силвия,девойката ти е голяма хубавица...елхата-по-малка   Laughing

Опекох баничка, ядем,отиваме за дЕтИто и си бягаме да се редим пред Арена Армеец  bowuu

Не е това якето...ще го снимам и него тия дни  Blush

# 544
  • София
Гена, страхотна си!

# 545
  • София
Гена, толкова си лъчезарна - кеф за окото си!  Hug

Днес се разкапах от ходене. Сутринта заведохме Кати на рисуване и напазарувахме. След това с две приятелки и децата им бяхме на сладкарница, след което съвсем спонтанно се напъхахме в едно такси, за да посетим един китайски мол (така му казвам) в съседния квартал. Ако не сте виждали китайски ши(о)к, мога да ви упътя.  Mr. Green Беше си чиста загуба на време, но поне навръщане се прибрахме пеша, та изразходихме калориите от сладкарницата.

Сега съм легнала и ще правя любимото ми - ще надуя до дупка музика в слушалките.

# 546
Гена, много си готина! Искам и аз, като теб, да хапвам постоянно и да съм фиданка  Laughing  Hug

# 547
Ма аз ядох малко пържени картофки - малко и... дъъъълго ги ядох  Laughing Малко трудно говоря, ама ще се живее  Mr. Green
Гена, много ми хареса  Party
И на мен ми се иска да си пека някакви работи, ама нямам продукти, а няма шанс да изляза,

# 548
  • Sofia
Усетих се,че пак за ядене писах  Embarassed

Девойки, Blush

Тонка,направо ме възхити със снощния си удар в Дъ Мол  Peace
Моята другарка ме отсвири за следобедното кафе  ooooh!, утре смятам да ходя на една изложба на котки и да я замъкна с мен, младежът щял да гледа Междузвездни войни  Peace и ми отказва  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 17:48 от GeNa

# 549
Гена,много си красива и лъчезарна  Hug

# 550
  • София
Гена, много си готина  Hug
Моя дружка днес е била на котешката изложба (и кучета май каза, че имало) - много е доволна, било чуд-но.
Аз планирах днес да се замъкна до Панаира на книгата докато голямото момче беше на курс, но времето много не ми хареса, та си седях в едно кафене с чайче и книжка.
Утре някой ще води ли деца на пробен в СМГ?

# 551
  • Sofia
Утре някой ще води ли деца на пробен в СМГ?
От теб чувам,Онна  newsm78.Ние-не,но скоро ще има изпит в ЧПМГ,ще ти пиша Овреме  Peace
Благодаря ви за милите думи,замитам се,че станахме като в "Покажи се"  Mr. Green Hug

# 552
  • София
Аз моят го записах, за да го видя къде е спрямо останалите... тъй като има задачи за подробно описване на решението, а там му е на него слабото място - писането

# 553
  • Tам през Атлантическия океан
Да свършва ваканцията и големия да тръгва на у-ще и тренировки че вече се чуди какво да прави  Crazy
Децата в квартала ги няма повечето , то и времето кофти за игра навън де .
Последните дни на ваканцията ми идват множко  Laughing

Хубав ден от мен тук  Hug

# 554
Аз моят го записах, за да го видя къде е спрямо останалите... тъй като има задачи за подробно описване на решението, а там му е на него слабото място - писането

Като каза къде е спрямо останалите - какво е нивото на англо-американското училище?

Общи условия

Активация на акаунт