Искам да кажа ... (63)

• 39 640
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, аз не участвам в номинациите, защото не ми допада идеята да се ритаме по кокалчетата организирано. Разбирам обаче и нуждата от тях, защото наистина се натрупва напрежение.
Много благодаря на номиниралите ме и моите чувства към тях са такива  Hug.

Искам да кажа, че вчера се държах много безодговорно Simple Smile. Ходих на концерт на АСДС и вилнях до 2. Странното е, че съм свежарка сега и ще вършея в къщи.

Искам и да допълня, че харесвам много повече от трима и за това също не участвам и в положителните. Също така, участието ми в темата ми помогна да премина през гаден период от живота ми, който още не е приключил, но ми беше по-леко като си бъбрих с вас.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 05:26 от Down Under

# 481
дай снимки на концерта. Тийна води ли го с теб?

# 482
дай снимки на концерта. Тийна води ли го с теб?
Со, имам снимки, ама са ужасни Simple Smile, а и тийнът не го водих, дори не съм му казала, че ходих, защото от невиделица ми връчиха безплатен билет и буквално след работа се замъкнах. Знам, че ще ми е много сърдит, но....и аз съм човек дет съ вика.
Ще прегледам телефона и ако изобщо нещо се вижда ще кача.

# 483
важното е че си презаредила батериите, а тийна сигурно е бил доволен да е сам.

# 484
Добро утро!
Да започнем един хубав, мързелив уикенд Simple Smile

# 485
  • Ямбол
Добро утро.

Колкото мързелувах вчера - стига. Днес отново ще се стягам за гости.

# 486
Ей ви много лоша снимка от концерта: http://prikachi.com/images.php?images/182/8487182V.jpg

# 487
  • Някъде там
Искам да кажа че завиждам на Даун за концерта. Grinning Heart Eyes и че няма нищо по лошо от лошото време което се отразява на настроението..
искам си есента от изминалите седмици.
 Praynig

# 488
  • Ямбол
Снощи тук валя много обилно. То и сега продължава, но по-слабо. И аз си искам слънчевата есен. Добре че два дни не съм на работа и ще си спестя ходенето в дъжд. И малката ще пропусне пеенето днес - пиша го дъждовен и я оставям да се наспи.

# 489
  • Някъде там
Добре че имате възможност че моите са на уроци по м и б и нямаше как да пропуснат.Класните им са след 2 дни  Rolling Eyes Rolling Eyes 2 месеца преди края на срока ми е супер странно но нямаме избор.
Милите хич не им се ставаше в това време. Confused

# 490
Искам да кажа, че днес стават 2 години откакто не пуша и съм супер доволна и щастлива. Simple Smile

# 491
  • Бургас
При нас вали.без изгледи да спре днес. Какво ще ги правя тия две деца цял ден? Ужас. То и мен ме хваща съклета

# 492
  • Варна
Down Under сигурно е било невероятно изживяване.
Преполовила съм домакинската работа. Седнах да си
доизпия кафето и да по блея из форума. alina_si  браво
на теб! Аз обратно почнах ги пущините пак.
Като вали кротко и тихо се сещам за Макондо и Маркес.

# 493
  • Sofia
Още сме в кревата ние  Crazy,надомъкнах храна и напитки и се търкаляме довлно  Mr. Green.

Като има правила -да се спазват...не съм наясно какво-що, хич и не смятам да си изяснявам  Naughty

С една дружка смятам да пия кафе по следобяда,евентуално да си купя якето...ама придумвам мъжОт да я свърши тая работа, че му е по път  Whistling.Не е мераклия,никак  Crossing Arms.

И вечерта-мачлето на Григор и Монфис  Hug

Даун,забила си на твърдо  Crazy Peace.Бравос  Peace

# 494
Добро утро!
Голяма драма имало из клюкарника снощи, докато изчета изпих 2 кафета  Laughing
Отчетох се и аз за нашата тема  Peace
Даунче, прииска ми се да те прегърна  Hug Обаче и грозно завидях за концерта  Laughing
Алина, браво! Аз още си пуша и не знам до кога...

И тук времето е гадно, та ще прекарам деня в леглото с книга и сериали. Мъжът ми е на работа и после на футбол, та женско царство с котката.
Странно желание ме е обзело да правя кекс и сладки, ама ще почакам да ми мине...

Общи условия

Активация на акаунт