Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 63 413
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
slavin4eto аз исках нещо подобно, но малко ми се промениха плановете. Ако се обърнеш към сватбена агенция, те могат да ти организират тържеството. Аз разпитвах за такъв вариант и щях да си платя за кетъринг, сервизът щеше да е от тях (чаши, чинии, прибори), изнесен ритуал с арка...Цветя, красоти. Но понеже гостите станаха малко повечко от предвидените в началото, ще бъдем в ресторант, отново с изнесен ритуал, без почти нищо от традиционните ритуали. Така си го решихме и се надявам да се получи.
Здравей, а кой ресторант си запазихте? Simple Smile

# 196
Здравейте, булки  Hug
Някой дали има впечатления от Arena di Serdika като място за сватба?

# 197
  • Sofia
Здравейте, булки  Hug

Виждала съм снимки само, но изглежда много красиво.

# 198
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, мислили ли сте за тортата?
Днес дегустирахме тортите на Гаврош, много са вкусни, но парчетата започват от 5.50лв, т.е торта със 100 парчета излиза минимум 550лв  Shocked

# 199
  • Sofia
Днес дегустирахме тортите на Гаврош, много са вкусни, но парчетата започват от 5.50лв, т.е торта със 100 парчета излиза минимум 550лв  Shocked

Много е 5.50лв. Ние искахме да опитаме тортите на Чочко - казаха ни 3.50 лв. на парче, но... нямаха налична нито една от тази за сватба. Трябвало да се поръчват ден два преди това и така да се опитва...

# 200
Здравейте, булки  Hug

Виждала съм снимки само, но изглежда много красиво.

Благодаря, и аз само по снимки, и затова търся някой, бил там на събитие  Praynig

# 201
  • Пловдив
slavin4eto аз исках нещо подобно, но малко ми се промениха плановете. Ако се обърнеш към сватбена агенция, те могат да ти организират тържеството. Аз разпитвах за такъв вариант и щях да си платя за кетъринг, сервизът щеше да е от тях (чаши, чинии, прибори), изнесен ритуал с арка...Цветя, красоти. Но понеже гостите станаха малко повечко от предвидените в началото, ще бъдем в ресторант, отново с изнесен ритуал, без почти нищо от традиционните ритуали. Така си го решихме и се надявам да се получи.
Аз предполагам, че няма да имаме повече от 30-35 души, така като смятам грубо. Много се надявам да успеем да го направим така, някак си повече ми харесва от ресторант.

Да попитам и аз къде мога да видя албумите, които качвате?

# 202
  • Sofia
Аз предполагам, че няма да имаме повече от 30-35 души, така като смятам грубо. Много се надявам да успеем да го направим така, някак си повече ми харесва от ресторант.

Така описано може в MyChoice да проверите - имат приятна (не голяма) градина, където правят изнесен ритуал с тяхна арка, а цените им за кетъринг са много добри.

# 203
  • Пловдив

Така описано може в MyChoice да проверите - имат приятна (не голяма) градина, където правят изнесен ритуал с тяхна арка, а цените им за кетъринг са много добри.

Те не се ли намират в София? Защото ние сме от Пловдив Simple Smile

# 204

А за халките ми препоръчаха едно онлаин магазинче /Има го и в Пловдив/ - огромен избор на халки - уникални модели има. Пускам линк: http://www.sara-trade

Халките наситина са много хубави и разнообразието е голямо  Heart Eyes

# 205
Здравейте, момичета! И ние решихме да правим сватба през 2016. Дата не сме избрали, но вероятно ще е Август. Много ми се иска да направим сватбата в новата къща на двора, защото е на прекрасно място, тихо и спокойно, но не съм наясно как стои въпроса с кетъринга. Изнесен ритуал предлагат, но някои правил ли е сватба извън заведение? Как вървят цените? Нашата ще е с малко гости, може би 30-35, но не мога да открия цени на кетъринг. Харесва ми американския тип сватби, не извеждане с тъпани и гайди. Някак си по-стилно ми е. Да ме чака под арка от цветя... ох размечтах се Grinning Та ако някой е правил такава сватба, ще чакам отговор. Другият вариант е за ресторант Кадифе. Доста добри отзиви прочетох, но той остава като вариант, ако не се справим с организацията с кетъринга Simple Smile

Кадифе е много приятен ресторант и стават хубави малки сватби. От шефовете съм оставала с хубави впечатления. Мисля, че предлагат украса от самия ресторант, но не съм на 100% сигурна  Wink

# 206
Здравей, а кой ресторант си запазихте? Simple Smile
Ще сме в Персей, но все още не сме решили дали да сме на открито или в зала. Аз искам да сме на открито, но много се притеснявам какво ще е времето.

# 207

Много е 5.50лв. Ние искахме да опитаме тортите на Чочко - казаха ни 3.50 лв. на парче, но... нямаха налична нито една от тази за сватба. Трябвало да се поръчват ден два преди това и така да се опитва...
Понеже работя в сферата, мога да ви кажа, че цените на красивите сватбени торти започват от 4 лв. нагоре. Малко са местата, където за по-малко ще получите красива, добре изработена, не претупана торта. Лошото е, че и за 5лв. парчето съм виждала пълни трагедии.  Confused А когато става въпрос за София, там винаги цените на подобни неща са малко по-високи от тези в другите градове. Аз имам наблюдения повече за Варна.

# 208
На мен ми се иска да си поръчам ей такава торта: http://prikachi.com/images/528/8510528s.jpg

Нашата сватба ще бъде в Боровец и ще направя запитване в техните сладкарски заводи. Дано успеят да я догодят. За цени нямам никаква представа - само в сайта на "Неделя" съм виждала и не ми се сториха много ниски.

# 209
  • Пловдив
Цитат
Кадифе е много приятен ресторант и стават хубави малки сватби. От шефовете съм оставала с хубави впечатления. Мисля, че предлагат украса от самия ресторант, но не съм на 100% сигурна  Wink

И аз прочетох, че предлагат някаква украса и можеш да избираш от доста цветове, макар че аз искам съвсем различен стил от обичайните. Надявам се да се съгласят на това, което аз искам Simple Smile

hrisa__89 Тортата е чудесна Simple Smile Аз съм се спряла на Червено кадифе 

Общи условия

Активация на акаунт