"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 119 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Канти Hug
доколкото рабрах, това интервю е правено през м.Август или през м.Септември и е на тема за Уницеф.
Така поне прочетох.

Звезди Hug значи в неделя освен пИперудки ще гледаме и шоу с Туба

# 16
Канти Hug
да, предаването ще е от 21.50часа.
Скрит текст:
Написано в эту субботу в 21-50. Она гость Nedaa Шоу

# 17

Канти, благодаря!  bouquet
Нищо, следващият път  Wink ще пробваме да я грабнем статуетката. Затова пък може да е наша  smile3521

# 18
Добро утро Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

Огорчительная новость для поклонников Тубы Бюйюкюстюн!Красивая актриса переселяется во Францию?

Красивая актриса вместе с близнецами Майей, Топрак и свой мамой была замечена в аэропорту Ататюрк. Согласно сведениям FLYPAPARAZZI Туба держит путь во французскую столицу, чтобы присоединиться к неделе турецких фильмов в Париже, внеся ясность о том, чтобы вместе с семьей переселиться из Турции во Францию. Состоящая в счастливом браке с Онуром Сайлаком Бюйюкюстюн, в этом году взяла перерыв в работе и в течение этого времени хочет попробовать жить в Париже.

И, така очертава се ,патронката да не присъства на ,,Пеперудите,, newsm78
За патрона ,няма идея newsm78
Слънчев ден на всички Hug Hug

# 19
Ринка, много съм ти благодарна за новата тема, особено като знам, че поддържаш и други теми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Привет, девремитИ,
Всички чакаме келебеците- хади бакалъм, разгеле!
И усмивка от нашето момче:

# 20

Скрит текст:
Está madrugada nació el primer engin argentino yo feliz de tenerlo conmigo @EnginAkyurekArg

"Тази сутрин се роди първият аржентински Енгин и аз съм щастлива, че е с мен".

# 21
Здравейте!  Hug
Благодаря за публикуваното в темата!  smile3525
Приятен ден!  Hug

# 22

Скрит текст:
Está madrugada nació el primer engin argentino yo feliz de tenerlo conmigo @EnginAkyurekArg

tooth tooth tooth tooth tooth

Как ли е пълното име на Енгин от Аржентина?  newsm78 Енгин Еухенио Родриго Марсело Алфонсо Освалдо  Леонсио Фредерико Хуан Пабло де ла Сантисима Тринидат и Тобаго ... и последния да затвори вратата.  Rolling Eyes

Подаръци за малчугана  newsm32 от КПА!  Gift

# 23

Скрит текст:

Как ли е пълното име на Енгин от Аржентина?  newsm78 Енгин Еухенио Родриго Марсело Алфонсо Освалдо  Леонсио Фредерико Хуан Пабло де ла Сантисима Тринидат и Тобаго ... и последния да затвори вратата.  Rolling Eyes

.... и да си пази пръстите да не ги прищипе вратата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 24

Скрит текст:

На дядото Леонсио виждам името, но нещо ми се губи на баба му Изаура и майка му Есмералда или Изабела(е бременна). Thinking

# 25
На дядото Леонсио виждам името, но нещо ми се губи на баба му Изаура и майка му Есмералда или Изабела(е бременна). Thinking

Както се казва в латино сериалите - Благослови ме, кръстник!  Wink

# 26

Както се казва в латино сериалите - Благослови ме, кръстник!  Wink

Ойле? Забравила съм. Трябва да си припомня с някой минисериал. Tired

# 27
# 28
Трите дами,с които се е снимал Енгин са бразилски актриси,номинирани в категорията тв новела.Енгин Акюрек и бразилските актриси Марина Руи Барбоса, Джоузи Песоа и Адриана Биролли, се срещнаха на червения килим на 43-то издание на Международните Емми, което се състоя вечерта на 23 ноември.Бразилските актриси са били на наградите заради номинацията на "Império" на Реде Глобо, в категория "Най-добра теленовела"....

Тъй че,дами не знам за първия латино аржентинец  Енгин,но наш Енгин може да бъде поканен от бразилците в някоя продукция с дамите newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 29

От утре на пазара.
Доколкото рабрах, щяло да има -бомба newsm78 newsm78
Ха, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт