Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~72~

• 25 589
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Peaceми аз баш за тоя котарак си мислех Heart Eyes

Бори Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 571
ОООО Боренце  Hug Hug джанъмке, битанъмке, хаятъмке , ашкъмке  Hug Hug Hug

Свят ми се зави Laughing

Боре ти си се бъктанисала от чуджучета Laughing

# 572
  • Стара Загора
ОООО Боренце  Hug Hug джанъмке, битанъмке, хаятъмке , ашкъмке  Hug Hug Hug
Миаморке  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,гледам си хлътнала яко в едни очи на Бу Party,па ми се смя едно време,че му аресвах мустака от Чучулигата Joy Joy Joy Joy Я виж колко е талантливо момчето  Grinning

Мичонке Hug Heart Eyes,как го опазваш тоя твоя Laughing,мн.мераци гледам,мн.нещо Joy Joy Joy Joy..Обаче снимката ви е трепач на теб и него Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

Ренко,не питай Whistling Crazy бактън не ами голям бактън,ама какво да правя,обичкам си ги всичките и мои и служебни Grinning

# 573
  • София
Бори  Hug  love001  
Виж кой те чака

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 21:39 от БлагаВест

# 574
  • In the light side of the Moon!
 Joy Joy Joy Боре, ами той 4у4улигов беше с едни засукани мустаки  ooooh!
я го виж сега небрежен какъв е татлъ  Embarassed
ти сега затова ли изоставяш Карата, щот няма мустаки  Joy Joy Joy Joy

# 575
Миаморке  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,гледам си хлътнала яко в едни очи на Бу Party,па ми се смя едно време,че му аресвах мустака от Чучулигата Joy Joy Joy Joy Я виж колко е талантливо момчето  Grinning

Мичонке Hug Heart Eyes,как го опазваш тоя твоя Laughing,мн.мераци гледам,мн.нещо Joy Joy Joy Joy..Обаче снимката ви е трепач на теб и него Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

Ренко,не питай Whistling Crazy бактън не ами голям бактън,ама какво да правя,обичкам си ги всичките и мои и служебни Grinning
Боре, ми трудно го опазвам, ма се справям Laughing Требе нова снимка да си направиме и периодично да я вея, та да се знае Naughty Mr. Green

# 576

Боре, ми трудно го опазвам, ма се справям Laughing Требе нова снимка да си направиме и периодично да я вея, та да се знае Naughty Mr. Green

ама пак така хванати за ръце  Peace
или може ти да си в ръцете му  Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
  • София

ама пак така хванати за ръце  Peace
или може ти да си в ръцете му  Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега ми светна защо се мотка та не предлага на Фе  Naughty

# 578
  • близо до брега на морето
На рекламите на съдбата пуснах диемата и звучеше тая песен и нащи на риб.кораб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
На рекламите на съдбата пуснах диемата и звучеше тая песен и нащи на риб.кораб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледах го Laughing Party Party Party

# 580
  • София
Една непозната за мен снимка

-----------------------------------------
Ето това очаквахме от втори сезон на Фатиха
https://www.facebook.com/kadirdogulu/videos/vb.297185380434500/353407421478962/?type=2&theater

# 581
Една непозната за мен снимка

Тая от миналото лято га беха разделени с Кадир hahaha hahaha hahaha

# 582
оооо зна4и "извън Истанбул" ще е на клатущкащо се кораб4е  Laughing дето никой няма да ги намери  Laughing
ами ако се извие буря и Нахан4е не мой да пази равновесие  newsm78 какво се слу4ва  Thinking

# 583
оооо зна4и "извън Истанбул" ще е на клатущкащо се кораб4е  Laughing дето никой няма да ги намери  Laughing
ами ако се извие буря и Нахан4е не мой да пази равновесие  newsm78 какво се слу4ва  Thinking
Утре ше разбереш Mr. Green

# 584
Абе като гледам трея, това момченце Кемо как тежко диша... утре сигурно ще скъсат синджира  Embarassed Thinking

Общи условия

Активация на акаунт