пролетта пристигна тя и бебета дарява ни сега 03.04-09.04

• 9 678
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз се включвам само, за да ви кажа, че пуснах анкета във форума Майки /бъдещи и настоящи/ с въпрос Кога започнаха да ви болят гърдите? На който му е интересно, може да я види.

# 91
Мен ме болят около седмица преди цикъл. Close

# 92
Момичета, тази зима качих повечко килограми.Започваме да правим бебето с наднормено тегло напрактика.Искам да огранича храната, но сега, като се замислям аз и без друго не ям много-предимно салати и вечер пилешко месо-реално съм си на диета.Но съм подута и не слабея.Нямам време за спорт-ужасно е, но е факт.Истината при мен е,че съм отслабвала само с глад, но сега това не мога да си позволя.Ако пия някакъв чай-опасно ли е?Защото наистина се чувствам подута newsm78

# 93
  • София
Мен ме болят около седмица преди цикъл. Close
Виж, че повечето майки по време на бременността са започвали да ги болят гърдите точно седмица преди цикъл. Значи надеждите ми се изпаряват...едва ли ме болят от бременност. Ох, някоя модераторка да вземе да ми заключи устата, че днес съм много досадна с моето вайкане Embarassed Не се понасям Close

# 94
  • Някъде там...
Ним следя ЦС, меря и температура, този месец и тестове мислех да правя.
По въпроса с гърдите - моят мъж по тях познава в коя фаза на цикъла съм  Mr. Green Веднага отчита факта че са пораснали, а при мен се уголемяват непосредствено преди овулация. Та ето ви още един метод за засичане на овулация  hahaha

Леичка аз все още се надявам че няма да е ановулаторен цикъла, имах много притеснения и може би ще се удължи. А и сме преходен сезон, доколкото се познавам пак ще имам цикъл от 40-50 дни. Последният такъв беше октомври-ноември и беше цели 51 дни, мерех БТ и засякох овулация на 37 ден. Така че може би овулацията тепърва предстои  Praynig

Даниела стискам палци все пак да сте хванали края на овулацията.

# 95

Леа, вайкай си се на воля, сега ти е паднало.А според мен болките в гърдите са си болки и не вярвам да си ги измисляш.Просто изчакай още малко време Thinking

# 96
Жабче, я си действайте по бебшкия въпрос, овулаторен, ановулаторен, вече не се знае кога ще стане. Чудесата са на всяка крачка.
Леичка, недей се притеснява. Ти вярваш ли, че всеки с точност помни кога са го заболели гълдите преди да забременее. Я се опитай да си спомниш с Боби как е било. Сигурна съм, че ще се въртиш някъде около истината.
Аз лично от преди 9 -10 месеца не си спомням точно кога ме заболяха*говоря като забременях*.
Не бива да се вярва сто процента на мамите ,защото с точност не биха могли да си спомнят, освен ако не водят записки, в което се съмнявам. Wink
Добре дошли на новичките момичета.
Успех на ревюто, Дани.

# 97
  • София
Амиии...за Боби наистина не помня кога започнаха да ме болят гърдите Embarassed Но тогава бях и много слабо просветена, да не кажа никак. Изобщо не знаех признаците за бременност, а за овулацията знаех само, че е някъде по средата на цикъла Embarassed Ако можех и сега да съм толкова невежа и да не ми пука....

# 98
Амиии...за Боби наистина не помня кога започнаха да ме болят гърдите Embarassed Но тогава бях и много слабо просветена, да не кажа никак. Изобщо не знаех признаците за бременност, а за овулацията знаех само, че е някъде по средата на цикъла Embarassed Ако можех и сега да съм толкова невежа и да не ми пука....

Аз за себе си знам,че точно това ми е проблема.Не съм следила и мислила нищо с първото.Сега преди да се впуснем изчетох де що сварих, за признаци да не говорим, тестове и какво ли още не.Пък и взех да пиша тук-някак си да се разтоваря уж от мисълта, пък то като че ли повече така се самонавивам.Дано е временно това при мен, че ставам и аз непоносима. Tired

# 99
Леа и аз това се съмнявам.  Дано имаме късмет!
Благодаря ви за съветите.

# 100
  • Willebroek, Belgium
и мен гърдите по4наха да ме болят зверски два дена след ову,а  ина4е винаги са по4вали да ме болят седмица преди датата на о4акваната менструация.а и странното при мен е 4е досега са ме боляли само встрани,а сега ме болят целите.дано и аз да имам късмет този месец.леа стискам ти палци мила и на вси4ки останали Hug  bouquet

# 101
Леичка, мен предният път гърдиге ме боляха преди датата на очакваната м., а сега ме заболяха сигурно  newsm78 10 дни след закъснението и то съвсееееем леко при допир. После спряха да ме болят , а сега само ме засърбяват зърната от време на време. Казвам ти го с идея, че и това въобще не е показателно, защото явно е, че признаците всеки път са различни!

# 102
Здравейте момичета!
Аз пак съм тук след малко забежки, вече на 30 години и вече омъжена.
Вчера изпих последното противозачатъчно хапче, и след нашите премеждия отново започваме опитите. Няма да меря температури, да правя тестове и т. н., защото всичко това много ме натоварва, а не знам още какво мога да понеса. Пожелайте ни успех, а аз го желая на вас Simple Smile

# 103
Ами пожелаваме ви успех :hug:30 години е една прекрасна възраст!Дано бързичко се пренасочиш към съседния форум при отчетните  bouquet

# 104
Еллица, пожелавам ти успех !  bouquet
Аз току що минах по ул. Любен Каравелов и гледам трескаво се подготвя ревюто на Дани, ама аз нали никой не съм виждала и нея не познавам... може да сме се видяли...ама...
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт