пролетта пристигна тя и бебета дарява ни сега 03.04-09.04

• 9 677
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не знам дали трябва да го пиша, надявам се и да не е това случая на Весито, ама има случаи когато именно киста е причината за положителен тест, а бременност всъщност няма  Rolling Eyes Едва сега се сетих...имапе миналата година такъв случай във форума...Веси, наистина, ако имаш възможност посети друг лекар, дано се окаже бременност, стискам ти палци силно ! и се успокой, каквото и да е, важното е да си спокойна  Hug
Стеф, тъкмо се чудех дали да не напиша същото и ти си ме изпреварила. Освен това със съжаление признавам, че миналата година и аз бях сред тези заподозрени  Rolling Eyes естествено преди да разберем, че е извънматочна. Тогава надълго и нашироко ми обясниха, че това е напълно реално  Rolling Eyes
Веси, дано е заблуда  Praynig Смени докторката!

# 76
  • Някъде там...
Ним тези симптоми може да бъдат както признак на бременност, така и част от ПМС. Изчакай още малко - направи тест пак утре или след някой и друг ден закъснение. Стискам палци да сте направили бебето   bouquet И не се отчайвай, докато няма лелка - има надежда Wink
Дара тази твоята свекърва направо е за пердах, що за изказване?! Не се ядосвай, смятам че този месец си поела по правилния път. Трябва и аз да взема пример, че нещо се пренавивам само и резултат никакъв.
Веси защо наистина не потърсиш и второ лекарско мнение?
Пенелопа дръж се, аз затова не правя тестове...чакам да ми закъснее и тогава, ама пусто и това не става.

Хайде приятен ви ден   bouquet

# 77
Веси, отиди при друг лекар, нищо не пречи прегледа. А за кистата пак ти казвам, че като бях бременна с малката имах киста, която изчзна към края на третия месец, че даже май и в четвъртия!

# 78
Моми4ета,естествено 6е отида и на друг лекар.Сега съм в 4етвъртък на преглед и ако пак ме мотае 6е отида в петък при друг.
Благодаря ви,4е ми пи6ете. Heart Eyes

# 79
         Здравейте, сладурки !
         Весе, и аз имах киста доста голяма преди около половин година и гинекологът пре, когото си ходех по принцип ми каза, че е много голяма и може да се наложи дасе оперира... И аз реших да отида при докторът на моята колежка в Шейново - Попов - и той ми каза да изчакаме, даде ми лекарства и ми каза да не се натоварвам много, в смисъл със спорт и бурен кекс, защото можело много да ме заболи като се спука и пак да трябва да се оперира. Но след 3 месеца отидох на преглед и вече ги нямаше... Но при всяко положение е хубаво да отидеш и на втори лекар, най-малкото и за твое успокоение. Пък за лекарства не знам дали ще ти дадат, имайки в предвид двете чертички... newsm78 Стискам палци да се махне гадината  #2gunfire
        Даре, не се ядосвай на свекърва ти, не и обръщай внимание, що за изказване ?! #2gunfire
        Аз пък да ви се похваля, вчера говорих с мъжо по проблема с ентусиазма и с ръчкането ми и той каза, че ще се опита да да не бъде такъв непукист и че ще обсъждаме повече беборанчето... Hug С една дума, разбра ме и каза, че ще ме подкрепя повече, но да видим...  Thinking        
        А на тези, които ще ходят на ревюто на Дани - До скоро ! На останалите - успешен ден !  bouquet

# 80
Здравейте, момичета!
Искам и аз да се запиша към бебеправещите!
Не съм си правила почти никакви изследвания освен на хормонални, за които лекарката каза, че са наред.
От седмица пия фолиева киселина и след като ми свърши смятам да започна да си меря температурата и да си купя и тестове за овулация.
Иначе цикъла ми е много нередовен и това ме притеснява, защото незнам как ще повиляе на бебеправенето  Sad
  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
Здравей,silver81 ! Добре дошла, пожелавам ти краткосрочно стоене в този форум и бързо придвижване към отчетни ! Peace И моя цикъл беше много нередовен, прочети предната ни тема, там има доста по въпроса, какво ми изписа док и как се оправих, поне аз. Успех !

# 82
  • Варна
Имам форумски въпрос:
През последните дни не мога да ползвам търсачката. Каквото и да напиша за търсене не става, а ми излиза надпис:
Вашето запитване не е достатъчно точно. Моля, опитайте с търсене на повече думи или на по-рядко срещана дума.

Какво да правя като искам инфо по неща, които явно много са коментирани?

# 83
  • Някъде там...
Светли и на мен ми излиза същия надпис, може би има някакъв технически проблем...

Нещо за разведряване: http://sierraclub.hit.bg/super.htm

Записвам се и аз в клуба на депресираните, вече ми е 26 ден от цикъла, а овулация няма и няма, ще се изям от безсилие. Иначе с мъжО "работим" редовно, но безрезултатно ще е явно Tired .

# 84
Момичета моля ви кажете ми вас кога започват да ви болят гърдите?!  newsm78 Мен по принцип 1 седмица преди М, но сега ме болят много по рано(2 седмици).  Rolling Eyes

# 85
  • Някъде там...
Галина при мен най-често започват да болят още преди самата овулация та до М.  Понякога ме болят само 10-7 дена преди М.

# 86
Мен не ме болят гърди, ни по време ни след ову.Когато забременях навремето ме заболяха доста след като се установи бремеността.Това го помня много добре, но беше пак за кратко.Тъй че това ми отпада като критерий.В чакането се вглеждаме във всичко Tired

# 87
  • София
Галина - ами както вече писах, при мен симптомите се появиха още преди 2 седмици и от тогава съм си в постоянен ПМС или Бог знае какво е! Горе-долу от последния преглед при гинеколога съм все така - какво направи този човек, какво ми стана...  Tired Това е и основната причина да се надявам, че чудото е станало  Praynig
По принцип ПМС никога не ме е "тресло" така жестоко, винаги е било максимум 1 ден преди да ми дойде. А сега и се опъпчих и ми се гади... Или съм си внушила много сериозно и изпитвам и физически симптоми или стискайте палци да не ми дойде! Praynig

Жабче - ти как засичаш, че не е настъпила овулация? С тест, мерене на температура или фоликулометрия (правилно ли го написах?)

# 88
  • София
Галина, мен гърдите започват да ме болят обикновено 1 седмица преди цикъл. Сега обаче започнаха на 2 ден след овуто. Дано е добър знак.
Жабче, страхотен е този подобрител на настроението! Веднага се усмихнах Grinning Усмихни се и ти. Нормално е един цикъл в годината да е ановулаторен. А може и много рано да е било овуто. Нищо не се знае.

# 89
  • София
Здравейте мацки love001Искам още веднъж да и пожелая на Данидан,успех и много приятни изживявания на ревюто  bouquetДаре искам да ти кажа,че една приятелка на майка ми ,дълго време нямаше деца,по какви ли не доктори ходиха и накрая си осиновиха детенце,след една година жената забременя GrinningВ момента  си гледат и двете дечица,та въпросната жена тогава ,не беше първа младост-сигурно е била на 34-35 год.Така че мила,не се знае какво може да ти поднесе  съдбата,не трябва да се предавате  bouquetАз да се оплача само,че този месец изпуснах май овулацията,обърках се с тестовете,температурата(която си меря от петък Embarassed),а бе направо ужас Crossing ArmsИ много ме е яд,че няма да мога да дойда на ревюто,да се запозная с някои от вас Crazy

Общи условия

Активация на акаунт