NEXTDIRECT.COM - 10

• 77 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А къде е магазинът им в София ? Аз съм от провинцията , но тези дни имам пътуване до София , та искам да се възползвам от намалението .
В Риг мол до Икея.
Аз вчера ходих има много беден асортимент.Намалението е 20% на някой артикули само е 50 %.Пазарувах бебешки дрехи на бебешкото намалението е 20% на всичко.

# 166
А къде е магазинът им в София ? Аз съм от провинцията , но тези дни имам пътуване до София , та искам да се възползвам от намалението .
В Риг мол до Икея.
Аз вчера ходих има много беден асортимент.Намалението е 20% на някой артикули само е 50 %.Пазарувах бебешки дрехи на бебешкото намалението е 20% на всичко.

Значи не си струва да ходя до там  Sad

# 167
Върнах едно яке с бълг. Пощи за 31,50 . Много ми се видя, аз ли нещо обърках ?

# 168

Бърза или обикновена пратка го пусна? По всяка вероятност е толкова, скъпи са пощенските услуги за чужбина Peace

# 169
И аз интересувам от детското бельо- бикини и слипове/боксерки.

# 170
  • Варна

Бърза или обикновена пратка го пусна? По всяка вероятност е толкова, скъпи са пощенските услуги за чужбина Peace

Аз кецки връщах - към 12-13лв излезе. 31,50лв ми се вижда скъпо.

Ето тук нестандартни пратки - http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=371#02

и тук на колетни пратки - http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=372.

Явно като в Еконт - как имат разделение на пощенски и куриерски пратки.

# 171
Аз върху мъжкото имам наблюдения - потниците не струват, раздърпаха се, изкривиха се ... Слипчета съм взимала хубави, чорапи също.
Мерси много,чудя се за размера дали 2-3 или 3-4 години да взема,май ще рискувам с по големия,че дано да станат.
За гащички според мен ще са големи 3-4, за потници 3-4 сигурно ще е добре ....зависи и колщо сте високи. Аз съм взимала само за момиченца.

# 172
  • Berlin
Е, според мен е нормално нещо, което го има само в Англия, да го няма в българския магазин. Simple Smile

# 173
  • плевен
Момичета здравейте.поръчах за пръв път и поръчах 4 артикула .а получих 3 пари са изтеглени за 4 какво да правя звънях на някакъв номер и нищо говорят нещо нищо не разбирам какво да правя

# 174
  • Berlin
Виж си в мейла какво пише, може да ти го доставят отделно.

# 175
Някой има ли ги вече ? http://bg.nextdirect.com/en/x572676s3
Моля за мнение , дали са подходящи за дете-среден ръст и тегло  ?
Дали стоят така в действителност , както на снимката в сайта ?

# 176
  • плевен
Момичета здравейте.поръчах за пръв път и поръчах 4 артикула .а получих 3 пари са изтеглени за 4 какво да правя звънях на някакъв номер и нищо говорят нещо нищо не разбирам какво да правя
в имейла са ми 4 артикула ,а в бележката с получените са 3 ,изтеглената сума е за всички
какво да правя,ще ми изпратят ли липсващия

# 177
На мен на следващия ден ми доставиха липсващия артикул. Никъде не беше отбелязано, че ще пристигне отделно и по-късно. Дори в сайта на DHL пишеше един пакет.

# 178
  • Варна
Много неприятно!  Не съм имала такъв случай, но по-назад в темата също се беше писало за такъв случай. Ако искаш потърси, за да попиташ потребителката как са се развили нещата.
Това да не им стана честа практика..  newsm78

# 179
  • на земята
Аз върху мъжкото имам наблюдения - потниците не струват, раздърпаха се, изкривиха се ... Слипчета съм взимала хубави, чорапи също.
Мерси много,чудя се за размера дали 2-3 или 3-4 години да взема,май ще рискувам с по големия,че дано да станат.
За гащички според мен ще са големи 3-4, за потници 3-4 сигурно ще е добре ....зависи и колщо сте високи. Аз съм взимала само за момиченца.
Мерси много да 2-3 ще взема,без потници сам гащички.

Общи условия

Активация на акаунт