NEXTDIRECT.COM - 10

• 77 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
аз взех такива ръкавички http://bg.nextdirect.com/en/g83146s2#868729. Големички дойдоха, но ги пуснах в сушилнята и се свиха Simple Smile и сега са му екстра на моя юнак Simple Smile

# 46
Май повечето са с изчерпани размери. Сигурно ще пуснат нови модели като миналата година.

Според мен сега след Коледа,ще пуснат направо пролетната колекция,едва ли повече ще има зимни якета  Rolling Eyes Rolling Eyes
Миналата година пуснаха точно в началото на декември и за Коледа ги преместиха в разпродажбата и в януарската колекция вече ги нямаше  Laughing Много странно ми се стори. Запомних това, защото бях харесала яке с пожарни коли и разни такива за синът и ги имаше точно за 3 седмици.

Ами след като си спомняш значи е така  Peace Аз нямам спомени, а и вече съм на вълна пролетна колекция и нито се заглеждам, нито очаквам зареждане на зимни якета  Laughing Laughing

# 47
Ще имат и зимни якета. Все пак има 3-4 месеца до пролетта.

# 48

Права си,но понеже всичко зимно съм накупила и затова очаквам вече пролетно-летни дрешки  Laughing Laughing

# 49

Права си,но понеже всичко зимно съм накупила и затова очаквам вече пролетно-летни дрешки  Laughing Laughing
Аз също. Дори имам и за другата зима зимно яке. Чакам пролетната. Даже харесах http://bg.nextdirect.com/en/x572748s1#374373 И от сега се чудя за размера. В момента е 95 см., но реално на пролет и на есен ще се носи. Та размер 92-98 или 98-104 см.  Mr. Green Blush

# 50
  • Berlin
йоко, това от непромокаемите ли е?

# 51
Би трябвало. Много ми напомня онова с рибките. Много сполучливо якенце, но вече умаля.

# 52
  • Berlin
О, да, големият го носеше и тази есен. Mr. Green Голямо се оказа, но за другата вече ще трябва и аз да взимам ново. Само че може би да не е с полар отвътре, защото се потеше понякога с него.

# 53
Като чета описанието, с полиестер е, т.е. може и полар да е. С памучна подплата са друг модели и по- скъпи. Вече към 60 лв. http://bg.nextdirect.com/en/x57754s1#132213

# 54
  • Berlin
Да, тези са по-различни.

# 55
  • Чукарландия
Да се включа и аз в темата! Hug

Поръчах Duck Boots (Older Boys), размер UK 3 (EU 35.5), но т.к. на сина ми краката му растат със скоростта на светлината, прецених, че ще му се окажат съвсем-съвсем точни, а дори може и малки, пък и не са налични, а ще бъдат доставени след 2 седмици (така ми написаха в ордера при поръчването), та днес им писах вместо размер UK 3 (EU 35.5) да ми изпратят размер UK 4 (EU 37) и да видим как ще доплатя разликата от шест лева?!? newsm78

Чакам отговор, дано се получи. Hug

Имали ли сте такъв случай?

# 56
  • Sofia
Имате ли забавяне в шипването тази седмица? Аз получих мейл за евентуално такова, но нямам поръчка. Моя приятлка с поръчка от миналата събота още няма мейл за изпращане.

# 57
Да се запиша и аз, благодаря за темата  bouquet
Скоро не съм поръчвала нищо  Whistling

# 58
  • NE
Във вторник поръчах и днес дойде поръчката. За първи път толкова бързо за провинцията.
Получих този комплект. Наистина ръкавиците са без пръсти, дори  без палец. Шапката е много голяма и плетката ми се вижда груба. Реших да върна. Ще го пратя с Български пощи, но освен бланката и адреса от формуляря, трябва ли да им пиша имейл?
http://bg.nextdirect.com/en/g412524s3

# 59
  • Пловдив
Промоционални условия за доставка:
Our Free Delivery offer is currently available on all orders over BGN 60. Next reserves the right to amend or change the free delivery offer at any time.

Your order will be shipped out in special Next packaging.

Orders under BGN 60 will be charged at BGN 7 for each order, regardless of how many items you order.

Общи условия

Активация на акаунт