Дюканка стани и килата свали - 280

• 47 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Момичета (тези, които са в БГ най-вече), мислите ли, че има смисъл да направим черен и бял списък на подходящи/удачни/неудачни продукти за режима? Ако сте навити, който когато се сети може да предлага, аз ще конспектирам и ще го качвам в моя гугъл докс, с отворен достъп.

# 496
  • UK
Реалните кг са тези, които може да подържаш без да диетуваш, с малко по-подвижен живот и протеинов четвъртък разбира се.
И аз искам по-малко, но пък знам, че няма да ми е лесно да ги подържам.

Голям плюс при Дюкан е, че не се увисва.  Peace Много се притеснявах с моя огромен корем, раждала съм 2 пъти все пак, но всичко се прибра.

Вино и всякакъв алкохол във 2-ра ще спре отслабването.  Naughty

# 497
  • Испания
Добро утро!  Laughing

За качването на кантара многократно се е писало в темите. Аз изцяло се доверявам, както за всичко в режима, на Дюкан, разбира се.  Wink

КАНТАРЪТ - ВРАГ ИЛИ ПРИЯТЕЛ?

Цитирам дословно:

Мерете се често, особено през първите три дни. Резултатите се менят с всеки изминал час. Впрочем запазете навика си да се мерите всеки ден в живота ви, защото, ако кантарът е враг на пълнеещия, той е приятел и награда за отслабващия и всяка загуба на килограми, дори най-малката, е най-доброто стимулиращо средство.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22882608#msg22882608

Днес една поизгубила се дюканка има рожден ден.

Честит рожден ден, Бубче!

Бъди жива и здрава, много щастлива и... бърррррррррзо се връщай при нас!  Hug Hug Hug

# 498
Момичета (тези, които са в БГ най-вече), мислите ли, че има смисъл да направим черен и бял списък на подходящи/удачни/неудачни продукти за режима? Ако сте навити, който когато се сети може да предлага, аз ще конспектирам и ще го качвам в моя гугъл докс, с отворен достъп.

Мисля,че ще ни е от голяма полза! Peace

Добро утро, Дюканеси!Днес започвам ПЗ дните-много съм щастлива,че ще хапна някой друг зеленчук:)

# 499
Добро утро Simple Smile
днес съм първи ден ПЗ и направо се чудя какво да си сготвя, имам толкова много възможности хахаха и гъбки съм си купила, обичам гъби!
Но баницата на Анчето просто от снощи ми влезе в главата, така че няма да й устоя  Crazy

Определено!!! Мисля че това много ще помогне и улесни нещата, марки, магазини от където може да се вземат даже Simple Smile)))

Хубав и слънчев ден

# 500
Добро утро! Ставайте, момичета, днес е ден за минуси  Laughing Аз се тегля всеки ден, но си записвам само , когато имам минус килограм, грамове и плюсове се правя, че не съм ги видяла  Mr. Green

# 501

Добро утро, Дюканеси!Днес започвам ПЗ дните-много съм щастлива,че ще хапна някой друг зеленчук:)

Да не видиш нещо  Joy шегичка Simple Smile)

# 502
Добро утро! Ставайте, момичета, днес е ден за минуси  Laughing Аз се тегля всеки ден, но си записвам само , когато имам минус килограм, грамове и плюсове се правя, че не съм ги видяла  Mr. Green

Grinning Grinning Grinning

йей,колко сме активни тази сутрин.Много ми харесва така-давате ми стимул и настроение:)
Момичета Hug

# 503

Деси обещай ми,че няма да ме оставиш сама в начинанието Grinning

# 504

Оооо не! Доколкото зависи от мен, останалото е Божа работа  Peace
Измисли ли нещо за готвене за днес newsm78

# 505

Оооо не! Доколкото зависи от мен, останалото е Божа работа  Peace
Измисли ли нещо за готвене за днес newsm78

Толкова много неща съм измислила,че за днес няма да се побере:)Днес мисля чушка бюрек с яйце и извара на фурна,салата със спанак и айсберг, може и да врътна някаква крем супа от броколи...Иначе ми се яде пиле със зеле, тел. кюфтенца и таратор ама хайде да има  и за утре:)

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 09:33 от eleaa

# 506
Добро утро и от мен bouquet
Днес -400,общо за 4 дни ударен -2.100 .Аз съм привърженик на тегленето всеки ден,вярно че понякога много се ядосвам,но и се опитвам да променя нещо от предния ден-повече вода,повече белтъчини,а и така се забелязва коя храна ти действа добре и от коя задържаш.
Елеаза съжаление проблема с венеца продължава и сега всеки ден ходя да почистват гной и да слагат лекарство,т.е поне още 4-5 дни ще съм на течно кашава храна,което си е проблем при диетата,поне за мен.Снощи рових в рецептите и си харесах толкова неща които сега не мога да ям Sad Днес и утре ще експериментирам с разни неща,за да имам какво да хапвам през седмицата.Не ми се кара само на мляко и извара.
Хубав и усмихнат ден bouquet

# 507
  • Испания
за съжаление проблема с венеца продължава

Мога да ти препоръчам нещо вълшебно за лечение на венци: 2 капки етерично масло от карамфил в 300 г дистилирана/преварена вода. Всичко това - в стъклен буркан, увит в алуминиево фолио /за да го запази от светлината/, под капачката на буркана - прозрачно домакинско фолио /за да няма пряк достъп с метала на капачката/. Жабуриш по няколко пъти на ден, като след това не консумираш нищо около час, за да може карамфилът да действа. Обезателно жабуриш преди лягане.

# 508
Добро утро  Hug
Днес съм на ПЗ = пиле със зеле  Mr. Green това успях да сътворя от наличностите в хладилника.

Тегля се всеки ден, освен ако не забравя. Плюсовете съм се научила да ги приемам хладнокръвно, защото знам, че след период на плюсиране или застой, следва мнооого тлъсто минусче  Blush само да успея да устискам  hahaha

Сега си изрових детейлите от предното дюканстване - старт 86 кг / финал 62 кг -> -24 кг .. ама като гледам имам още доста да стигна до заветните см по обиколките - тогава ханш 96 / бедро 54 см... имам още 6 см до ханша и 5 см до бедрото  Joy Joy Joy ужаааааааааас

борбата ще е дъъълга  Whistling

# 509
Смайлс сега излизам и ще потърся такова масло.като спре да го човърка зъболекарката и да слага лекарство ,ще жабуря с това,дано по-бързо се оправи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт