СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 687
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък имам целулит, разширени вени и хемороиди  Shocked

Ох, и аз имам корем, но повече ме мъчат хемороиди, които не съм имала преди. А относно отслабването, след като спра да кърмя, когато и да е ще мина през 90-дневната диета и ще вкарам нещата в релси. Аз много я уважавам тази диета. Много добри резултати постигам и дълготрайни.

# 166
Аз имах йо йо ефект от 90ДД, но защото не спазвах стриктно правилата на почивката.

За хемороиди - Пайлекс, много ми помогна.

# 167
Момичета , по колко време спят вашите бебета? Моето днес спи цял ден  Shocked не е топла, спокойна е , събужда се - папка , гука , след час заспива. Вярно че е супер мрачно днес , дали е от това ? Май прекалявам с притесненията аз .

# 168
Скриха ли се , или само спряха да те приесняват? Защото моите не ме болят , просто са гадни .

# 169
Моето ако спи цял ден или цяла нощ банкет ще вдигна.
 Hug

Скриха ли се , или само спряха да те приесняват? Защото моите не ме болят , просто са гадни .

не ги усещам

# 170
Може и преди да са били" вътрешни "  Confused Чакам да минат празниците и ще ходя на специалист .

# 171
Аз имах йо йо ефект от 90ДД, но защото не спазвах стриктно правилата на почивката.

Аз я спазвам много стриктно и доста време съм във форма. Ще пробвам Пайлекс. Нали не пречи на кърменето по някакъв начин Embarassed

# 172
Не, билково е, аз го ползвах и през бременността.

Като кърмиш ли спазваш 90ДД? Не намалява ли кърмата?

# 173
Не, билково е, аз го ползвах и през бременността.

Като кърмиш ли спазваш 90ДД? Не намалява ли кърмата?

Сега кърмя и не спазвам никаква диета. Спазвала съм  я преди да забременея и знам, че при мен се получават нещата. Сега не искам да се подлагам на диети. Като спра да кърмя тогава.

# 174
Хей, май сме изкарали един ден без никой да пише! Май ще ставаме все по-заети! Thinking
Аз да ви се оплача - бяхме направили с моето дете страхотен режим, храна пет пъти на ден в точен час, само през нощта не беше точен, но сутрин всичко се нареждаше. От три дни край с часове, край на графици. Гладен е на два три часа и не знам какво обърка така нещата! През нощта пък буденето беше на час/два. Ужас и спане няма да има, дори три часа.При вас как е?

# 175
И ние уж правихме 4-5 часа пауза нощем за  няколко дни, но ето че пак яде през 3 часа..

# 176
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ние уж правим по-голяма пауза вечер, но не смея да се зарадвам.
Снощи пристигнехме на ново място и няма да ви кажа какъв рев рева няколко часа.Нямаше успокоение от никой...Направо ад.

Днес се видях с една приятелка, чието бебче е на 4 месеца и половина и вече имат 2 зъба.Направо щях да падна.Ще видим и при нас как ще е.
Вие, момичета, кога смятате да захранвате и с какво?

# 177
И ние предните две нощи бяхме неспокойно. На този етап си прави уж една по-дълга почивчица, но след това на 3 часа.
За захранването не знам. Мисля, че след 3 месец започват плодовите сокчета и след това пюре, но ние нали ще сменяме педиатърката ще видим новата какво ще каже.
Момичета, да ви кажа коритото, което си бяхме купили когато се родихме вече ни е малко. Кажете от къде да си купим по-голямо. Тя направо го е напълнила това Heart Eyes

# 178
За захранването не знам. Мисля, че след 3 месец започват плодовите сокчета и след това пюре, но ние нали ще сменяме педиатърката ще видим новата какво ще каже.
Момичета, да ви кажа коритото, което си бяхме купили когато се родихме вече ни е малко. Кажете от къде да си купим по-голямо. Тя направо го е напълнила това Heart Eyes

PoliT, ти от къде беше?

# 179

PoliT, ти от къде беше?

В София живеем.

Общи условия

Активация на акаунт