Всичко товс го осъзнавам, знам и разбирам. Единственото, което наистина ме притеснява е, че имам чувството, че не огладнява. Сутрин като се събуди може да се смее часове наред, без веднъж да измрънка. В редките случаи, когато реве от глад, изпива лакомо половината и другото не го иска. А и след споделеното от другите момичета разбрах, че аз прекалявам с количеството, и че и други бебенца ядат по 5 пъти на ден. То няма за кога да му го намалям, но от следващия месец няма да му го увелича, ако няма индикации за това.
Боже, горкото дете, ще го уморя с моите "хранения" и режими

И моят мъник днес цял ден е много гладен. Изобщо никакви часове не спазвахме. То какво да спазваме - той яде през час и нещо. Не знам какво му стана, много нервен беше и едвам го приспах. А със сигурност яде много на последното хранене, защото от сутринта имах изцедена кърма, давах му я на два пъти и имаше за последното останали 80 мл. И яде и от двете гърди. Колкото и вечерта да ми е намаляла кърмата, все от двете е изсукал 50 мл. След всичкото ядене се държеше така все едно цял ден съм го държала гладен. Като мина половин час пак му дадох и от двете и го приспах така.
))

)