Случайно открих темата и ми се стори полезна в доста отношения, затова реших и аз да се включа в дискусиите.Имам момче - Кирил, роден на 01.09.2015 г., първо раждане по естествен път, 3300гр., 51 см. Терминът ми беше на 17.09., като бебето до последно вървеше голямо и се очакваше да се появи по-раничко. Раждането беше леко, възстановяването бързо, за съжаление имах леки усложнения около 20 дни след това, но вече всичко е наред.
Кирил е много спокойно бебе, коликите му преминаха неусетно още преди да има 2 навършени месеца. Храни се 6 пъти в денонощието, като от началото на декември давам изцедена и замръзена преди това кърма от шише, защото моята намаля, да не кажа спря. Преди това 3 месеца беше само на кърма, не съм дохранвала. Ще имаме от замръзената кърма за още около месец, след това ще премина на АМ до 6 месец, тъй като съм решила да захранвам след като навърши половин година.
Утре ще го водя на консултация и ваксина, като по мерилките вкъщи е около 7500 гр и около 64-65 см. Наддава много добре, дори е леко едричък. Дано и на консултацията да ми потвърдят, че всичко е наред, и дано ваксината му понесе добре (ще му слагат втория приема на петвалентната и пневмококовата). При първата имаше лек дискомфорт за няколко часа, но нищо сериозно. Надявам се и този път да нямаме притеснения с това.
Засега толкова от мен, ще се включвам по коментираните теми и ще ви следя с интерес

Не ми се вярва, но все пак има някаква вероятност.
)