Професионални серии за коса - тема 90

• 37 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, да ви подшушна - Алтерна се върна в Арлен.....Аз поръчах  smile3501
стига деее  Joy емоционално се изтощих..и финансово  Joy но отивам да разгледам, ще се жертвам, няма как  Joy

# 61
  • София
Ами ще се върне, като звънят на хората да кажат , че няма да им признаят поръчките. От яд някои се отказват. Това законно ли е след като има потвърдителен имей с сумата?
Момичета, да ви подшушна - Алтерна се върна в Арлен.....Аз поръчах  smile3501

# 62
  • София
Може ли да сравните сериите Архитект и Денсифик на Керастаз?

# 63
Здравейте, момичета  bouquet От няколко месеца ви следя само и попивам информация, но досега не си бях взела нищо за проба, реших, че Петко ще е моят човек и поръчах:

От Рибока: ДПШ на Чи, два шампоампоана на O'Right - със златна роза и с прасковен цвят. Преди малко получих имейл, че поръчката ми е обработена  Party Черният петък много добре се съчета с пълнолунието, та до 4 часа не можах да заспя, поне си пуснах поръчката без проблем.

От LoveLula: Детанглъра на JMO с цитрус и нероли и мостри на три шамоана: с цинк; лавандула и мента пак на JMO.

Нямам търпение всичко да пристигне и да заповам с пробите  newsm44 До скоро бях изцяло на натурални грижи за косата, но един пост на Фрея ( Hug) в друга тема преди доста време ме замисли от какво всъщност има нужда косата ми и започна да узрява идеята в главата ми и така започнах да ви следя.

Да не ставам многословна, ще давам отзиви като дойдат продуктите, че днес много емоции, много нещо  hahaha

# 64
Ооо, Дели, добре дошла!  Hug Още бъдещи луди се присъединяват към темата ни, заразно е  Twisted Evil Mr. Green

# 65
  • София
Момичета препоръчайте ми балансиращ шампоан.

# 66
1.Преживяхте ли черния Пе(р)тко?  smile3514 Какво си купихте?  Very Happy smile3508

Не, въобще не съм. Много съм ядосана на Рибката, че заради цикленето не можах да си взема всичко, което исках, защото не ми излизаше на някои неща да са намалени. От Арлен веднага ми върнаха мейл, но днес нито са ми звъняли, поръчката ми седи нова. Притеснява ме да не кажат, че няма наличност.

Златна рибка:
Оцветяваща маска на Лакме в златни тонове
Маската за възстановяванекератина на Напура
Няколко ампулки на Напура
2 Колорплекса

От Арлен (нови за мен продукти)
Хидратираща маска на Мароканойл
Травел сет с Хайвер на Алтерна

Трябваше да си взема ДПШ и термозащита. Но ще дойде май към януари, че ще ме изгонят иначе. Ще изкарам, с каквото имам. ЗР са виновниза всичко и според мен трябва да си ми намалят цените, на това дето съм поръчала, нищо, че са жълти стотинки.

# 67
Deathcrush, дано ти хареса медното Лакме! Ако имаш повечко стилизанти, може първо да измиеш с ДПШ или протеинов ш-н и после нанасяш Лакме-то /то прави хубава пяна/ и стоиш колкото решиш, може няколко минутки, аз стоях повечко, 30-40.

Даа.. до понеделник се надявам да пристигне пратката и ще докладвам пак, че след разочарованието с Леганза балсам съм надъхана още повече,  хохо ! Party а щом може да се седи повечко , ще седя - надявам се че ако седя повече време ще ме хване по -добре.  А слагаш ли нещо  на главата примерно шапка? за да не се разтича.
Да,задължително сложи нещо, а и да знаеш, че самият шампоан е ярко оранжев. При мен като постоя повечко и косата го изпива.След като го отмиеш от косата обаче, няма опасност да ти нацапа, отмиваш хубаво след като престоиш и идваш да се хвалиш  Hug

# 68
Моите покупки от рибката са: Laughing Laughing
-Парфюмно масло за коса Kerastase Chronologiste
-  Дефиниращ крем за къдрици Alterna Bamboo Anti-Frizz Curl Defining Cream
- Балсам за луксозно русо Sexy Hair Bombshell Blonde
- Изглаждащ анти-фриз серум Sexy Hair Frizz Eliminator Smooth&Sleek

от Арлен:
-Почистваща хиалуронова пяна  Filorga
- Подхранващо масло за дебела суха коса Keune Satin Oil Treatment

# 69
Фреяя  bouquet благодарности за новата тема,за старанието и бързината  Hug

Да се отчеета и аз  Grinning

От Арлен:
Термо Алтерна бабмбоо
Шампоан Алтерна с бамбук анти фриз
Маска Алтерна с бамбук анти фриз
Йожен перма крем за къдрици
Йожен перма спрей за блясък
Йожен перма хидратиращ шампоан
Керастаз Денсифик шампоан 1литър

Рибата:
Инициалист серум Керастаз
Маска Дисциплин Керастаз
Керастаз Денсифик 3 ампули за скалп

Окончателно това е последната ми поръчка от там,загубиха ме като клиент подкрепям мнението на Фрея ,много се ядосах снощи,но както и да е няма да влизам в подробности.
Направих поръчка единствено заради Инициалниста,защото много го исках,а беше изчерпан в Арлен и за да ми излезе безплатна доставката малко се поувлякох ..но това е   #2gunfire

Да се похваля присгна ми Ш и Б от  Хидратиращата Хайверена серия на  Алтерна,които поръчах от hqhair, та си поуправих настроението  Mr. Green Изкъпах се преди малко сега ще оставя косата сама да изсъхне да видим как ще е,усещането в банята беше лигава и напоена коса. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 15:25 от melina565

# 70
1.Преживяхте ли черния Пе(р)тко?  Какво си купихте?
  • Инициалист- 2 броя
  • Нутри термик маска
  • Кюн смуут кератин маска
  • Напура термо
  • Филорга мезо-маска за лице
  • Филорга тайм филър крем
  • Фузио дозата на Керастаз- олео
  • Лакме сън серума
  • Шампоан Дисциплин
  • ФК термо защита

Опитвам се да се удържа да не поръчам трети брой Инициалист, маска 1 литър на Лакме сън  Blush Blush

# 71
  • София
Ами ще се върне, като звънят на хората да кажат , че няма да им признаят поръчките. От яд някои се отказват. Това законно ли е след като има потвърдителен имей с сумата?
Момичета, да ви подшушна - Алтерна се върна в Арлен.....Аз поръчах  smile3501

Не могат да те накарат да откажеш поръчката. КЗП е точно за това. Не вярвам много момичета да са успели да поръчат с този код, който реално не е код, а някаква тяхна грешка, така че да не  отказват поръчки, които са потвърдени от тях самите на мейла на поръчващия.  Naughty Naughty

Никой от потребителите не им е виновен за това и след като поръчката е потвърдена нямат право да отказват, защото била станала грешка. При сигнал до КЗП ще ги одрусат  с глоба при всички положения. Защото кодовете, които са посочили, че не важат за Черния  Перко не е имало възможност да бъдат въведени, защото не съществуваше поле, където да се въвежда въобще код, така че нямат основание за претенция в тази насока. По този начин излиза, че сайта им е с подвеждаща информация, което е нарушение на закона за защита на потребителите и един куп други актове, регулиращи Интернет търговията и подреждането на клиентите. Няма да влизам повече в правни обяснения. Това накратко.

Сега не знам дали да поръчам отново това, което на 100% ми трябва от Алтерна или да ги чакам да се на наумуват.

# 72
Фрейче, страхотна и весела тема отново, благодаря! Hug

Преживях го петъка, пазарувах само от Арлен, обичам си ги много и въпреки техническия бъг вярвам в добрите им намерения към клиентите, споделям и аз мнението на Фрея от предните страници, та няма да се повтарям колко са мизерни от рибата. Mr. Green
Какво си взех аз:
Алтерна хайверна хидратираща серия
Кюн со пюр серум за скалп
3 more inches терапия за скалп преди шампоан.

Уникалния ефект на Алтерна Тен от снощи още ми стои с пълна сила на косата, дори след като ме валя днес дъжд до пълно намокряне, изсъхна и е същата подредена, плътна без бухване от влагата...охх много ги искам Embarassed Heart Eyes
Много им се чудех снощи, но са ми скъпички. Confused

# 73
  • Враца
Аз пуснах поръчка от Арлен още снощи, получих потвърждение на мейла, но днес по телефона ми казаха, че има проблем с поръчката , т.к съм ползвала кода за Алтерна и няма да ми изпратят нещата. Сега пуснах нова поръчка без код. Аз не съм писала код, но от предишни поръчки явно се е запаметил и автоматично ми намали цената на Алтерна  newsm78
В lookfantastic има хубаво намаление на про файбър и хваща код 25%  Heart Eyes
Тъпоооо! Мисля, че тябва да им "скръцнем със зъби" за тези неща. Какви са тези цигании! Да са си оправили сайта навреме! А нещата на Алтерна като не са налични вече как пусна нова поръчка?
ох, много бързо пишете и не мога да смогна да ви изчета Grinning
Бяха си налични продуктите на Алтерна ( бамбуковата анти фриз) не е изчерпана

# 74
Момичета, аз направих поръчка към Арлен още снощи, имам потвърдителен мейл, но никой не ми е звънял по телефона. Дали ще си получа поръчката или е по-добре да им звънна, за да потвърдят? За първи път пазарувам от сайта им и не съм много наясно. Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт