Професионални серии за коса - тема 90

• 37 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Леле, предната тема я изписахме за 6 дни!

Аз си поръчах от Рибката:
1.Балсама от smooth серията на Секси хеър
2.Кенди олиото
3.Двустъпков протеин Афоджи
4.Хидратиращото мляко Alterna Caviar Moisture Milk

Яд ме е, че не успях да пусна поръчка от Арлен, но много бързо са свършили продуктите. И то най-вече ме е яд заради подаръците, сигурна съм, че от Рибата няма да сложат.

# 16
На мен все още никой не ми е звъннал от Арен за потвърждаване на поръчката, но имам мейл за потвърждение а допълнителното намаление и се надявам да няма корекции. .. иначе много ще се изложат и те.

# 17
  • Пловдив
На мен ми казаха, че в тяхната система поръчките с допълнителния код не се виждали. Не знам ... Тъпо ...

# 18
Чудесна тема  bouquet

Ех, тоя Черен Петко  Mr. Green Бях си наумила едни неща, а поръчах съвсем други  Joy
Всичко е от Арлен. Рибоците ми паднаха в очите отдавна  Laughing

-Парфюм – масло за коса Kerastase Chronologiste Parfum En Huile
-Подхранващо термозащитно мляко Kerastase Discipline Keratin Termique
-Термозащитен спрей Alterna Bamboo Anti-Breakade Thermal Protectant Spray
-Интензивно подхранващ серум с масла от безсмъртна моринга и макадамия CHI Miss Universe Style Iluminate

Доволна съм  newsm44

# 19
  • София
Фрея, много сладко оформление - снимката е повече от тематична! Хем черничко, хем лудо-избухнало Simple Smile))

Такам какво си взех досега:
- Напура Т00 ампулките - пре
- Същата марка - пост
- Колор Флекс в голямата опаковка
- 2 бои Лакме Колаж

Всичко това съм го пробвала и съм доволна. Все още е рано да кажа дали помагат ампулите за стимулиране на фоликулите, но се надявам, че да. Напура обикновено спазват обещанията си Simple Smile

Какво чакам:
- Олиото на Алтерна Хайвер Омега +
- Запечатващия серум срещу цъфтеж
За тях вече нямам търпение, защото не съм ги ползвала никога.

# 20
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема.
Мен не ме поблазни черният петък, но и аз си поръчах някои работи. Намаленията бяха добри, но си имам всичко . ЗР се изложиха, доста, отдавна ме загубиха като клиент.

От Арлен си поръчах Четка Марокан Ойл и пяна за къдрици на Йожен Перма

# 21
  • София
Фрея  bouquet bouquet bouquet

Темата е супер!  Hug

На мен ме е срам да ви кажа какво поръчах  Embarassed Embarassed Embarassed
Като съм сигурна за поръчката от Арлен, заради допълнителния код ще пиша колко от стрелям.
От рибата поръчах само това, което няма в Арлен, а именно Филип Кингсли и O'right . Еластисайзера най-сетне го бяха намалили отново на 37 лева и го поръчах. Напура я пропуснах, защото имам достатъчно неща от тях и исках да пробвам нещо ново.
Ще се отчета с поръчките на маааалко по-късен етап.  Mr. Green

Голямо движение на цените, голямо нещо.  ooooh! Направо се чувствах като леопард, който дебне и чака сгода да скочи отгоре и да захапе... намалението  Shocked Не знам защо така постоянно променяна, но настроиха доста от клиентите против тях. Иначе за да бъда честна (в съществото ми просто)  Рибката направиха много добри намаления на Керастаз, например,  на O'right, на бяла козметика, на всички уреди и то не малко намаление. Просто този проблем с непрекъснатото прекъсване на сайта и играта с цените изнервиха  клиентите. Иначе ще ми е интересно  на продуктите, които се предлагат офлайн само какво им е цената.

# 22
Вече съм пред нервна криза заради Рибата, не мога да финализирам, писнА ми  ooooh!

# 23
  • София
Според мен, има ли потвърдителен мейл, значи поръчката (с код или без) е записана правилно на сървъра им и би трябвало по закон да достигне получателя си.

# 24
Да се отчета и аз докато съм тук  Grinning  Hug
Поръчах си по шампоан и маска от Витал Нутришън и лилавите Секси Хеър + Кенди олиото на Алтерна.
Гледах да взема нещата, които така или иначе скоро ще поръчам. Доволна съм от намалението. Поръчах от Арлен, естествено. Рибата, както винаги страшно много се изложиха и паднаха мнооого ниско в моите очи. Първо със смотания си сайт, който изобщо не ми зареди и една страница половин час сигурно. Второ с тия плаващи цени, направо си удавиха златната риба....  Tired Как не ги досрамя с тези тънки сметки да се опитват да хитруват...! И с 10лв по-евтино да ми излиза поръчката, пак ще я направя от Арлен, защото знам, че ще има мостри, подаръчета и скорострелна доставка. Единственото тъпо беше с тея кодове и бъговете... Не беше честно! Трябваше да се подготвят технически и да оправят предварително евентуални грешки за да не се допускат. Особено щом официално са обявили, че кодовете няма да важат! Но няма да е честно и към тези, на които кодовете са отчетени, да не им се зачитат. Това е още по-голямата глупост. Грешката е техническа и просто не биваше да се допуска. След като е допусната след дъжд качулка няма смисъл.

На мен ми казаха, че в тяхната система поръчките с допълнителния код не се виждали. Не знам ... Тъпо ...
Глупости. Щом пристига имейл със съответните цени, няма как да не се виждат.

Много ме кефи и мен мадамата на първа снимка, точно луда като нас, побъркана от черен Петко  Laughing

# 25
Фрейче благодаря за новата тема  bouquet

Тук черен петък няма  Tired
Радвам се обаче на вашите покупки  Hug

# 26
  • София
Според мен е доста некоректно това променяне на цените в хода на деня. Има клиенти, които ще се почувстват много ощетени по този начин, а това не е добре за тях. Не се ли сещат, да му се не види. Ето, поне тук да прочетат, ако толкова не им иде на ума!!!  ooooh!

# 27
Тоя, черен Петко  #Cussing out  . Така съм ядосана . Снощи си поръчах в полунощ инициалист и шампоан дисциплин от Арлен, защото Рибата дадоха по-високи цени които видях с очите си , а сега - намалени вероятно след като са сравнили цените с Арлен  . Писах им на ФБ страницата

Редактирам се -  Изтриха поста ми
Как няма да го изтрият, мизерници! Абе нямам думи, толкова долен магазин се оказаха, че няма накъде повече!

# 28
  • Пловдив
Тоя, черен Петко  #Cussing out  . Така съм ядосана . Снощи си поръчах в полунощ инициалист и шампоан дисциплин от Арнен, защото Рибата дадоха по-високи цени които видях с очите си , а сега - намалени вероятно след като са сравинли зените с Арлен  . Писах им на ФБ страницата

И какво им писа? Да възстановят цените от снощи ли?  Joy Недей...

Никога не съм харесвала тези суматохи по черните петъци и гледам да ги избягвам, но наслаждавайки се на сутришното си кафенце и четейки форума, си мисля...хм, хайде Петко барабар и ти с мъжете да си развалиш рахата...и така и стана  hahaha. Тъй като още миналата седмица си напазарувах солидно количество от асортимента на Алтерна от HQhair, с код от 20% и тогавашното намаление, цените се редуцираха по-приятно и от настоящите в бг сайтовете, та днес пъхнах в кошницата някои бои за коса, ампули за подхранване и еластисайзера, който беше на прилична цена от 37 лв. Всъщност не бих платила повече за този продукт.

Момичета, чета че обсъждате четките за коса. Обърнете внимание на GHD. Уникални са. В момента може да ги има и намалени в ЛФ, ФЮ и HQhair. Не съм ги гледала.

Благодаря за темата. Много е забавна.

# 29
  • Враца
Аз пуснах поръчка от Арлен още снощи, получих потвърждение на мейла, но днес по телефона ми казаха, че има проблем с поръчката , т.к съм ползвала кода за Алтерна и няма да ми изпратят нещата. Сега пуснах нова поръчка без код. Аз не съм писала код, но от предишни поръчки явно се е запаметил и автоматично ми намали цената на Алтерна  newsm78
В lookfantastic има хубаво намаление на про файбър и хваща код 25%  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт