Професионални серии за коса - тема 90

• 37 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Иначе ще ми е интересно  на продуктите, които се предлагат офлайн само какво им е цената.

В Рибата Наши бяха с -10% и Ливинг Пруф също с 10%. Не се сещам коит други марки ги нямаше онлайн  Thinking

# 31
  • Пловдив
Фрея, така ми каза служителката по тел.  Jlo, от Арлен ми де обадиха. Но обаждането беше по повод другата ми поръчка, дали да е до  офис на Еконт.  Аз ги попитах и за тази с кода и ми казаха, че такава няма и тези поръчки с още -20% , няма да се изпълняват.

# 32
Ми....не знам какво да кажа, не се ядосвайте за глупости! bouquet

Аз пък още си харесвам Рибката  Mr. Green въпреки, че имам нужда от валидол вече  Joy
 още не мога да пусна поръчка  Joy имам някакъв сантимент към тях Simple Smile Просто имат нужда от по-добър ИТ екип.
Отказвам се май от големия еластисайзър...нещо ми се свиди 37лв, а го ползвам рядко. Предпочитам маски с кокос, та ще взма един малък , колкото да имам за 2-3 ползвания.

Арлен дано не откажат и моята  ooooh! имах код за 5 % въведен, не е умишлено и си искам нещата  Crossing Arms

# 33
Аз пуснах поръчка от Арлен още снощи, получих потвърждение на мейла, но днес по телефона ми казаха, че има проблем с поръчката , т.к съм ползвала кода за Алтерна и няма да ми изпратят нещата. Сега пуснах нова поръчка без код. Аз не съм писала код, но от предишни поръчки явно се е запаметил и автоматично ми намали цената на Алтерна  newsm78
В lookfantastic има хубаво намаление на про файбър и хваща код 25%  Heart Eyes
Тъпоооо! Мисля, че тябва да им "скръцнем със зъби" за тези неща. Какви са тези цигании! Да са си оправили сайта навреме! А нещата на Алтерна като не са налични вече как пусна нова поръчка?

# 34
  • София
Аз не мога да повярвам, че Арлен биха постъпили така. Досега никога не са се излагали, а в крайна сметка това е техен бъг. Аз код не съм въвеждала!!!

# 35
Аз пък още си харесвам Рибката  Mr. Green въпреки, че имам нужда от валидол вече  Joy
 още не мога да пусна поръчка  Joy
Joy Joy Joy Аз винаги съм ги харесвала и защитавала, дори и тук в темата, но вече прекалиха наистина! Това си е направо обидно към нас, потребителите!  Crossing Arms

Отвсякъде ме заливат с черни петъци, известия на телефона, реклами, имейли, луда работа  hahaha
Скрит текст:
Сега обаче май ще се изкуша с дрешки и обувки  Heart Eyes

# 36
Е хайде и аз да изплувам. Донесохте ми много положителни емоции с вчерашните вълнения Simple Smile Мен черния петък ме хвана в неблагоприятно финансово състояние и се отчетох скромно: ДПШ на Лейбъл М, и термо спрей за преса на Чи, поръчани от Арлен.
Много се радвам на размаха на покупките Ви, и научавам страшно много неща от Вас. Аз съм начинаеща, и с помоща на споделеното от Вас успях да въведа косата си в приличен вид след катастрофално обезцветяване  bouquet

# 37
Никакви дрехи и обувки не искам, тотално се изтощих, докато поръчам  Joy hahaha ooooh!
Имам си 2 поръчки с глезотийки за коса и нова прахосмукачка от ЕМАГ  Joy
Още не мога да им се израдвам, че ми изпилиха нервите

ох, успях Joy Joy Joy

# 38
  • Somewhere far away
Е ще ме разорите Crossing Arms. преди малко казах че не съм добре с парите, но се заседях на лап топа и това беше пааагубно  за мен и моя портфейл Blush!  офф значии!  Twisted Evil Twisted Evil

И понеже   много го мислих и премислях, реших да не избързвам с купуването на боя , насочих се към оцветяващите на лакме... е хубаво ама видях и други неща които  хвалите и които искам и даже списък си имах на тези  неща... та стана една стабилна сметка от рибата. Разбрах че снощи ес танал гаф със сайта им но  днес е ок. и аз вече предпочитам Арлен, но там няма Лакме ... само поради тази причина поръчах от рибката. няма как -  много искам да пробвам оцветяващия шампоан и просто  ще полудея докато  го чакам... предусещам си истерията още от сега, а пуснах преди 5  минути !   hahaha
Та за заключение и аз съм в кюпа със намазали, поръчали и разорени от черния  петко ! ето равносметката : Joy

Оцветяващ шампоан за коса в медни тонове Lakme Ultra Copper 300 мл
Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist 125 мл    31644
Маска за възстановяване на кератина NAPURA C|9 Rikeir 200 мл.    
Ампула против косопад Loreal Professionnel Aminexil

# 39
Джей, взимай валидола или по-добре пийни си шампанско!  Laughing

# 40
Джей, взимай валидола или по-добре пийни си шампанско!  Laughing
Joy хрупам ленено семе тук и чакам да ми се нормализира пулса  Joy после ще разбера дали съм доволна от Петко

Добре, че съм в отпуска днес  ooooh!

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 14:49 от JLo

# 41
  • Somewhere far away
Тежко, тежко... вино дайте.. или бира. Или бейлис. всичко, което ще ми помогне да си притъпя  гузната съвест и чувството за вина !  Tired Joy

# 42
Вчера забавни и тръпнещи в очакване, днес пияни и разорени  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 43
  • Бургас/Пз
Хайде и аз в новата тема Simple Smile
Фрея, страхотна, както винаги , въпросът е право в целта Simple Smile

Аз лекичко залитнах Simple Smile
Кендито на Алтерна, Блясъка на Алтерна
Термото на Филип Кингсли, Термото на Секси Хеър за сешоар
И концентрат олео фюжън с бустер.

Не се отпуснах, че други харчове ме чакат този месец и наистина щях да ям козметика Simple Smile

# 44
  • MJF
Здравейте, момичета!
Четох част от старата тема,но не мога да се ориентирам сама изцяло.Като запознати с професионалните серии,бихте ли ми препоръчали какво да си взема за моята изключително тънка и изтощена коса.
По природа съм с тънък косъм и много малко ми трябва, за да се увреди.Косата ми също така търпи топлинна обработка всеки ден с преса и преди два месеца направих промяна на цвета.Бях тъмно кафява и исках балеаж,но го исках с боя,а не с блондор.Направиха ми две боядисвания на краищата и сега резултата е пагубен.Косата ми е съсипана,изтощена,изгорена и безжизнена.С нормален косъм съм мазен.Останах с впечатление,че всички са доволни от цимена на Керастас.Също така моята фризьорка ми препоръча терапия на Лореал с шампоан,маска и ампули ProFiber.Моля за съвет какви пофесионални продукти да си закупя,за да съживя малко косата си.

Общи условия

Активация на акаунт