Професионални серии за коса - тема 90

• 37 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Преживях Черния петък,бързо си пуснах поръчките в първите минути.
Взех си серията на Алтерна бамбук шайн,про файбър шампоани маска и другите не ги помня. Joy То голям ентусиазъм беше. Joy

# 76
  • София
Момичета, цените в енцо на Алтерна без намалени са като в Арлен ! Да не би да не са оригинални там? За сравнение Алтерна тен-46,90 -в енцо, а Арлен -от 140 лв намален на 84лв.

# 77
  • София
Момичета, цените в енцо на Алтерна без намалени са като в Арлен ! Да не би да не са оригинални там? За сравнение Алтерна тен-46,90 -в енцо, а Арлен -от 140 лв намален на 84лв.

Ten не е налична в ензо и никога не съм я виждала налична Peace

Иначе шампоаните и балсами от Repairx серията съм си ги взимала от там на тези цени (46-47) и са абсолютно оригинални.

# 78
Може ли линк към хидратиращото мляко и ДПШ на Алтерна  newsm78

За 1ви път "участвам" в черен петък  Laughing
Поръчах от Арлен само Алтерна - и то серията ТЕН - отдавна и имам мерак а сега можах и да си я позволя .

# 79
  • София
Благодаря много!
Не за друго, но си поръчах някои неща , които на са ми спешни, а пък то цените в енцо са същите.

Ten не е налична в ензо и никога не съм я виждала налична Peace

Иначе шампоаните и балсами от Repairx серията съм си ги взимала от там на тези цени (46-47) и са абсолютно оригинални.

# 80
  • На ръба..
Фрея, страхотна първа страница...много и се смях,
Отчитам се с:
Керастаз Денсифик - шамп.
Лейбъл М - шамп с овес.
Joico серията за обем
и се двоумя за Л2 и ДПШ на Лейбъл М..не съм ползвала досега Л2 и не знам дали имам нужда ама нали е на оферта Laughing
И нещо, което все пак е по темата
Скрит текст:

# 81
  • Златна Добруджа
Фрея, както винаги уникално оформление на темата  bouquet

Аз се постарах поръчката ми да е скромна, че предния ден поръчах 2 продукта на Милкшейк от Закосата. Днес поръчах:
- четка за сешоар на Лабел.м
- термичен крем за суха коса Нектар термик
- шампоан Денсифик

Сега май ще пусна нова  Crazy Какво да направя като току-що си измих косата с едни пробички пратени от една друга маниачка тук   Hug  и резултатът взе, че ми хареса Mr. Green

# 82
  • София
Ей, Делиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug
Добре дошла в лудницата  Laughing

Аз смятам да се възползвам от правата си и като ми звъннат от Арлен да поспоря с тях, нищо че ги обичам  Mr. Green В крайна сметка вината не е моя, че в сайта кода се е зачитал автоматично. Той наистина нямаше къде да бъде въведен.

# 83
Бърз въпрос - мнение за лилавата маска Секси хеър? Дали е добра за "жадна" коса?

# 84
  • Велико Търново
Страшно ме веселите от снощи Hug нищо, че съм във финансово неизгодна позиция да пазарувам Confused, та се отчетох скромно от ЗР - ДПШ на Лейбъл М и Л2 на Лакме. А ми се искаха още толкова неща....нищо, за Коледа, живот и здраве, може да пуснат пак някое намаление Wink
Да си ги ползвате със здраве и удоволствие всички покупки Hug

# 85
Да се включа и аз в темата с един въпрос за Алтерна.
Насочила съм се към този шампоан , този балсам и този спрей
Някой има ли впечатления от въпросната серия?
Тук еластайзера ми се струва на добра цена.

# 86
  • София
Ей, момичетааааа, всички гледам сте поръчали термото за сешоар на Секси хеър!
Хубаво ли е? Аз изпуснах няколко теми и така и не ги наваксах. Може ли някой да ме светне дали има опасност от утежняване?

Аз поръчах термото за изправяне на Напура. Някой ще ми опресни знанията и за него?

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 87
Ей, момичетааааа, всички гледам сте поръчали термото за сешоар на Секси хеър!
Хубаво ли е? Аз изпуснах няколко теми и така и не ги наваксах. Може ли някой да ме светне дали има опасност от утежняване?

Аз поръчах термото за изправяне на Напура. Някой ще ми опресни знанията и за него?

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
И аз поръчах Напура, а се чудих за Секси-то. Аз даже не разбрах кое се харесва, това, дето пише с фиксация ли?

# 88
  • Пловдив
Ето хидратиращото мляко на Алтерна  http://www.arlen.bg/product/1638/ultra-hidratirashto-mlyako-s-ha … e-milk-150ml.html

# 89
От Рибоците
Скрит текст:
Уважаеми клиенти, във връзка с постъпили запитвания и коментари относно използване на код за допълнителна отстъпка на Алтерна, бихме желали да обясним следното:
Кодът на Алтерна за допълнителна отстъпка беше спрян със стартирането на Black Friday. Поради техническо разминаване в часовите зони на сървъра, той е бил все още активен в първите часове на промоцията. Кодът беше използван от няколко потребителя, на които е начислена допълнителна отстъпка върху предложената на Black Friday. Това е наша техническа грешка и ние ще си платим за нея, като изпратим на клиентите си покупките с допълнителната отстъпка.
Цените на Алтерна днес са намалени драстично и смятаме, че са максимално добри за марка от такъв клас.
Благодарим Ви!

Общи условия

Активация на акаунт