Професионални серии за коса - тема 90

• 37 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
Уж нищо не ми трябваше, че отгърмях 220 лв. в Арлен... Joy

Да се отчета:
1. Серум за запечатване на цъфтящи краища Alterna Caviar
2. Протеинов крем за изтощена коса с хайвер Alterna Repairx
3. Шампоан за обем с арганово масло Moroccanoil Extra Volume Shampoo
4. Балсам за обем с арганово масло Moroccanoil Extra Volume Conditioner
5. Шампоан за суха коса и изтощена коса Sexy Hair Sulfate-Free Smoothing Shampoo
6. Балсам за суха и изтощена коса Sexy Hair Sulfate-Free Smoothing Conditioner
7. Маска за суха и изтощена коса Sexy Hair Smooth Extender Masque

Всичко ми е ново, за пръв път ще ги ползвам. Дано са ми от полза и не съм хвърлила на вятъра толкова пари... Crazy

# 91
Crazy
Joy hahaha Mr. Green hahaha

# 92
  • Чукарландия
Crazy
Joy hahaha Mr. Green hahaha
JLo, не хили...  Joy

# 93
И преди си знаех, но от вчера до сега се убедих, че не сме нормални тук  Joy
Моята истерия мина, има още какво да се купува, но си забраних  bowuu надявам се!
Каквото дойде, това, неизмита няма да ходя  Joy тотал само 100тина лева...  bowuu гордея се със себе си  Mr. Green
Сега си погледнах тайника- стигнах до извода, че имам мерак да купувам, с ползването съм зле  Mr. Green само първия път ми е мерак, после искам ново  #2gunfire Joy
Ще се видим в размените тия седмици  Joy hahaha Joy

# 94
Аз отново товаря количка, моля ви, УБИЙТЕ МЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

# 95
Аз отново товаря количка, моля ви, УБИЙТЕ МЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Спри се  Stop  Joy като една луда на друга го казвам, погледни си тайния шкаф да се спреш, ако не помогне..край, поръчваш  Mr. Green
За едни мъртви клетки що пари трошим  Joy

# 96
и меееен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

напълнила съм количка в Рибката ( след сметка за 200 лв в Арлен през нощта )  а сега се взирам в екрана за сешоар Парлукс  385 в бютиексперт  

и се чудя кой бутон за поръчка да натисна  ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy

# 97
По край Вас се бях подготвила с инфо bouquet Понеже още миналата година случайно минавайки покрай Рибката бях уцелила добр промоции , та и с Кеша бях подготвена за този Черен Петко Grinning
Сега остава да разбера дали съм направила правилният избор ...
Всичко пазарувах реално , че ми е удобно.
Еластисайзер Philip Kingsly
2 минутната терапия на Aphodgy
Олиото с Арган Lakme
Маската на Макадамия, новият вариант, че старата не беше налична още сутринта в 10:00 Shocked
Маската на Керастаз Masquintense
Коприната на Chi със златен надпис
В очакване съм до края на 2016 да стана с коса, като на Рапунцел Joy

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:58 от mi6i

# 98
от ЗР получих едно потвърждение на имейла, но сега като си влязох в профила виждам две приети поръчки. Какво правите в такива случаи? Да им звъня ли? Случвало ми се е с друг сайт, но от там се усетиха и просто сми си анулираха дублиращите се поръчки. С ЗР нямам опит, затова питам.

# 99
Вместо запис, моля споделете:

1.Преживяхте ли черния Пе(р)тко?  smile3514 Какво си купихте? 
Преживях го Simple Smile) Нищо не си купих Simple Smile
На съвсем друга вълна съм.
Избирам подаръци за предстоящите празници .

# 100
  • При децата ми
Момичета, имам въпрос, коѝто може би не е за тук, но не знам къде да го задам? А тоѝ е: В търсене съм на хубав сешоар... Има изгодни предложения в момента, но аз мога да отделя до 70 лв. Даѝте предложения за марка и какво да търся освен мощност в един сешоар? Колебая се между "Ремингтън", "Ровента", "Филипс"?

# 101
  • София
Здравейте!
Реших и аз да споделя неприятното си впечатление от рибката. Сутринта си поръчах Еластисайзър за 44 лева, а сега е 37 ... Sad

# 102
  • Пловдив
Благодаря на Фрея за веселата темичка, то си е весело наистина с този Черен Петко, ето и равносметката:
От Арлен крема и балсама за блясък Алтерна, антифриз кенди спрея, една термо защита и една топлинна с 48 часов обем, после от кода в количката през телефона маската на Алтерна тен и другото не помня, но и аз получих потвърждение в мейла със сумата сметната от кода, дано няма проблем общо 220лв Money Blush
От Рибката еластисазира с цитруси и събудих щерката да допълни гримчета на Nyx

# 103
Явно нищо не може да ме спре, пак поръчах  Blush
  • Хидратиращ шампоан Афоджи
  • Ампули Kerastase Densifique кутия
  • Ежедневен лосион против косопад NAPURA D|4 Prime Day System
  • Термозащитен спрей екстрийм Philip Kingsley Daily Damage Defence Extreme

# 104
  • София
И аз така с Еластисайзъра. Почвам да пиша периодично на стената на Арлен и да ги побутвам да зареждат тези марки.
Джей ло, толкова си готина  Hug много ме радваш, обичам да те чета  Heart Eyes
Обадиха ми се от Арлен.  Ох, сърце не ми даде ... толкова са мили, сто пъти ми се извиниха, вината била тяхна, ще ме компенсират и някак не можах да вляза в пререкание. Самият тон на разговора те кара да им простиш всички вини  Joy а не като на Рибата във фейса. Хем се извиняват за същото, хем те карат да се чувстваш виновен за тяхната грешка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт