Професионални серии за коса - тема 90

• 37 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
nad_tab , аз не съм пробвала маска отгоре, пръскам и изчаквам /15-20 и повече съм стояла минути/.
Лека нощ от мен, мили момичета  Hug !

# 391
По-бързото съхнене нерядко се дължи и на самите продукти, с които се минеш
Ами така е, минаваме се понякога  Laughing

mima_r Hug ще пробвам и аз с друг шампоан.

# 392
  • София
Фрея, Нали знаеш колко често грешката е вярна  Mr. Green

Лека нощ и от мен newsm51

# 393
Фрей, Вив, Магнолия, благодаря ви за включването  Hug Не съм се изразила правилно - разреждам си еднократна доза от шампоана в шишенце с дозатор и така нанасям, но то беше, защото шампоанът на Фитокод е по-специфичен. Не съм и с чувствителен скалп, така че с радост ще я пропусна тази гимнастика.
Дано утре да не ми харесва как ми стои косата, че да имам повод да пробвам нещо  hahaha

# 394
Момичета, как използвате Redken Extreme Cat Protein-а, аз го използвам според указанието пръскам, изчаквам 5мин. и изплаквам, но се чудех, дали не е по-добре да запечатам с маска, например тази за ботокса на Лореал  newsm78
И аз така го използвам,понякога стоя и малко повече.
Преди няколко страници някой беше питал на какво викаме "кендитата на Алтерна" и понеже това го писах аз ,ето ги   http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … ndi-oil-50ml.html

http://www.arlen.bg/product/1658/podhranvashto-maslo-ot-kendi-s- … ndi-oil-50ml.html
Съхненето бързо на косата ми направи голямо впечатление след ползването на серията профайбър,вероятно затваря добре катикулата.Трябва да обърна внимание след други серии как е...Утре ще си направя теста за порьозньостта на косата.Добре,че никой няма да ме види как слагам косми в чаша и следя дали ще се удавят Joy

# 395
Не видях да сте обсъждали коледния календар на Керастаз? http://www.reallyree.com/2015/10/kerastase-advent-calendar-review-contents.html Някой поръчвал ли го е?
Изкушавам се, но се чудя дали си заслужава.  Blush
Ауу,страхотно ми изглежда,винаги много съм искала да има възможност за закупуване на подобни мини пробички за тестване.Каква му е цената и от къде се поръчва?

Тук (Гърция) го видях в няколко сайта да го продават. Цената му е 65€.

# 396
Мишелче  (автокорекцията на таблета веднага коригира на Мишелов  Mr. Green добре, че го видях овреме и поправих   Joy)
 По-бързото съхнене нерядко се дължи и на самите продукти, с които се минеш.  Има такива, които са насочени точно към това - да съхне  бързо. На мен също ми  съхне по-бързо сега косата, а в момента е в много добро състояние.
От друга страна много порьозната  коса  съхне вднага, точно защото е "на дупки" образно казано и не задържа влага. Но добре структурираните  и подредени кутикули  затварят влатата в косъма и няма много за съхнене  и бързо изсъхва. Продуктите, които посочват в описанието си, че подпомагат и ускоряват сушенето на косата действат на кутикулите на косъма като ги затварят. 
Joy наистина понякога грешките излизат истина  hahaha

Дали пък не е цялата работа от това че взех да правя претрийтмент преди миене  Thinking доста неща ползвам-олио,тераписта балсама,каквото друго имам подходящо ....
възможно ли е с тия безсулфатни ш. въобще да не се измива косата,а да си седи покрита с тънък филм от силиконите и затова да е съхненето ? -друго логично обяснение нямам аз  Rolling Eyes
Последно мих с Алтерна Рипеър.
Patence чакам резултати от твоя тест-въпреки че съм сигурна че няма да потънат  Peace

# 397
Лелее Магнолийка,колко ме зарадва с това описание на маската Нутри термик ако знаеш !!! Embarassed Hug Hug Аз по принцип винаги съм иккала този терапевтичен ефект в продуктите,но незнаех,че тя е такава.Много благодаря! Hug  

Иначе да,цвета на косата ми се вижда по-реално на 2рата снимка. Party

# 398
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз на черен Перко се отчетох добре.

Направих две поръчки. Първата в Арлен: бои за коса за мен, мама, сестра ми, приятелки, шампоан и балсам на Алерна за обем от бамбуковите и кремче за къдрици на Алтерна.

Следобед не се стърпях и натоварих една количка и в Златна рибка- маска Диcциплин и термо-крeма им. Взех и мъглата за ослепителен блясък. Сега разбрах, че май другата мъгла за заглаждане на краищата щеше да е по-добре. Ужасно много ме е яд за Инициалиста. Ползвам го редовно, но така и не се сетих за него.

Искам да ви попитам, какъв е вашият ритуал при боядисване. С какво си отмивате боята, какви маски използвате, на суха или мокра коса нанасяте. Накупих толкова много бои, че поне 4-5 месеца няма да ходя да ме прави фризьор, а сега не знам с какъв шампоан после да измия.

# 399
Аз измивам със серия за боядисвана коса или с хидратиращи продукти  / шампоан + маска или шампоан + балсам /. Ползвала съм и Олео фюжън концентрата след боядисване - разкошотия е косата с него Heart Eyes Запечатвала съм го с хидратиращата маска на Мароканойл, ефекта е чуден  Peace
Измивам с шампоана, изстисквам хубаво косата и слагам маската/балсама.  Peace

# 400
Каква боя за коса за тънка, жива- не че другите са починали, просто моята е една така, шавлива, но суха в краищата коса (или поне беше суха, сега след вчерашните чудесии върху нея, е направо като на модел на шампоан  Mr. Green)?

# 401
Титинка, с някой пазещ цвета е най-добре. Аз съм ползвала тези:
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-boyadisana-kos … -color-aox-200-ml -витамино колор, приятна лека хидратация, хубава пяна, обем, мирише нежно на малинки, много приятен.От серията има и ампулки за запазване на цвета.

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-boyadisana-kos … py-shampoo-300-ml -джойко, аз обичам протеини и този джойко ми е нежен, много хубав, с харектерния приятен аромат на нещо бананово, но и цветно.

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-boyadisana-kos … re-shampoo-250-ml - Алтерна, изключително нежен, лек, прекрасен аромат.За съжаление нищо друго хубаво не се сещам да кажа за него, твърде лек ми беше, нищо особено.

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-boyadisana-kos … ma-captive-250-ml -Керастаз-този ми е фаворит, даваше ми и блясък и плътна и обемна стоеше косата.

и Иноа са хубава серия, но не ги откривам в момента никъде...

# 402
Аз снощи измих с лилавите на Секси. Няма го това разхвърчаване от пърово измиване. Може и инцидентно да е било. Перфектна хидратация, подреденост и блясък.
Единствено днес много ми не наелектризира, но това по-скоро е заради обстановката.

Фрей, пиши после как ти се отразяват на тебе.

# 403
  • Бургас/Пз
Ето за порьозността на косъма и различните степени на задържане на водата. http://cosmeticsandoils.blogspot.bg/2013/07/porous-hair.html
Фрейче, дали няма възможност да го сложиш този линк на първата страница на новата темичка  Hug

Гледам повечето от вас са си взели серии на Алтерна и имам една голяма молба към ползвалите различните серии за кратко сравнение... Аз поради разочарование от някои техни продукта върху моята коса, не посмях да си взема нищо от Алтерна, а имам желание да си взема поне една тяхна серия... Но голямата питанка е коя да е?  Предпочитам да е омекотяваща, не се разбирам напоследък с някои протеини, да не е силно измивна и заплитаща...Дължините ми са сухи и се заплитат лесно, имам и накъсвания, които ме дразнят и нямам решение за това досега ефекасно... Sick

Мagnollia, помагай моля, знам, че имаш опит с Алтерна.... Praynig

Може да видиш това описание на продуктите на Алтерна, което Магнолия вече е направила и го има на първа страница  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=818929.msg … 99354#msg29999354
Цялата тема 74 е за Алтерна, така че можеш да я изчетеш и да намериш отговори на много от въпросите си Simple Smile  Peace

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 10:18 от ani_d

# 404
Добро утро, красавици! Hug

Вчера писах по нощите и в крайна сметка не съм публикувала отговора, та сега се коригирам:

Вчера ми се обадиха от Арлен да ми кажат, че пратката ми ще бъде в посочения от мен офис на Еконт в понеделник. Нищо не казаха за използвания от мен код, затова само помолих да ми "припомнят" точната сума за плащане и установих, че кодът ми е бил приет. Но аз от три продукта имам само един на Алтерна и сигурно са сметнали, че не съм ги прецакала прекомерно Laughing. Както и да е, добре постъпиха, но още продължавам да усещам леееко горчив вкус. Ако ми изпратят и порядъчно количество мостри, пак ще ги заобичам. Mr. Green

Обаче от Ензо, ни вест, ни кост. А при тях дори и за черен петък не можем да говорим. Преди поръчките ми от там идваха за 2 дни...И асортиментът им е орязан яко напоследък Rolling Eyes

Момичета, всъщност бях влязла да ви питам нещо, ама пак се отплеснах. Ще ходя на спа уикенд след 2 седмици и много се притеснявам да не си "повредя" косата там. Кажете какво да използвам за защита от водата (за някакъв яко силиконов финиш съм се замислила, ама май нямам такъв) и какво да слагам в сауната (термозащита? newsm78).

Да се оплача, вчера си изпуснах флакончето на термо спрея на Алтерна и му се счупи пулверизатора. Ще умра от яд, за момента не съм измислила как да го ползвам...А е пълен на 90% Sad

Мелина, благодаря ти за снимката. На мен ми излиза огромна на екрана и малко трудно мога да преценя прическата, обаче косата е разкош Heart Eyes.

Касита, пусни една снимка на резултата! Blush Много е радвам, че ти е допаднала Макадамията, защото аз все я хваля и малко като реклама излезе. Ето, сега се сещам, че трябваше да се запася именно с Макадамия от Петкото. Момичета, дали да очаквам някакво читаво коледно намаление Embarassed Embarassed Embarassed?

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 10:16 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт