Професионални серии за коса - тема 90

• 37 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз пък от арлен нямам обаждане още, а от рибката вече получих нещата.

# 406
  • София
Добро утро сладки  Mr. Green Гледа пили сте кафе по женски цяла нощ  Wink
Мишелче (Мишеловче  Joy ) какво е това, което каза че правиш преди измиване? Моля за разяснение  Praynig
А иначе, направи си един дпш днес и може и проблема да се реши ...
За измиването след боя говорихме в края на миналата тема и Мами препоръчва да бъде с кисел шампоан. Сега не мога да дам линк, че пиша от тел но като се пусне търсене в Гугъл за кисел шампоан и излизат много. Мисля си, че и поливането с вода и оцет би свършило същата работа, въпроса е да се неутрализира алкалността на косата. Аз напоследък почти на всяко миене поливам и съм много доволна,  косата ми има много блясък.
Слад боя слагам ампула Пикселист, обожавам я. Това ми е любимата ампула, наред с Олео фюжъна. Хрома каптив също са страхотни, много блясък!
Фрей, шампоаните и маските от мострите на Про файбъра не знам как ще ти стигнат на твоята коса. На моята шампоана беше точно, дето е 5 косъма.
И стига ме дразнихте с тия Сексита, че ми е слаб ангела.  Crossing Arms

# 407
  • Бургас/Пз
Да се оплача, вчера си изпуснах флакончето на термо спрея на Алтерна и му се счупи пулверизатора. Ще умра от яд, за момента не съм измислила как да го ползвам...А е пълен на 90% Sad

Фрийкче, имах подобен проблем с друг продукт и си взех от Джъмбо празни шишета с пулверизатор. Има различни размери, вършат страхотна работа. Взех си и от най-малките, които са много удобни за пръскане на малки количества като от ампули или пробички от размени.

# 408
Не видях да сте обсъждали коледния календар на Керастаз? http://www.reallyree.com/2015/10/kerastase-advent-calendar-review-contents.html Някой поръчвал ли го е?
Изкушавам се, но се чудя дали си заслужава.  Blush
Ауу,страхотно ми изглежда,винаги много съм искала да има възможност за закупуване на подобни мини пробички за тестване.Каква му е цената и от къде се поръчва?

Тук (Гърция) го видях в няколко сайта да го продават. Цената му е 65€.

Не устоях и аз го поръчах от http://www.hqhair.com/ker-golden-calendar-coffret/11189587.html с 20% отстъпка за 62 евро.
Ясно ми беше, че не струва 125 паунда, както пише, но за 60 евро е ок, мисля. Simple Smile

# 409
Да се оплача, вчера си изпуснах флакончето на термо спрея на Алтерна и му се счупи пулверизатора. Ще умра от яд, за момента не съм измислила как да го ползвам...А е пълен на 90% Sad

Фрийкче, имах подобен проблем с друг продукт и си взех от Джъмбо празни шишета с пулверизатор. Има различни размери, вършат страхотна работа. Взех си и от най-малките, които са много удобни за пръскане на малки количества като от ампули или пробички от размени.

Ани, благодаря! Hug , но консистенцията ми се вижда много гъста като за какъвто и да е пулверизатор. Обаче с триста зора успях да развия пулверизатора и в крайна сметка се успокоих, че  ще мога да го ползвам все пак.  Heart Eyes Вече се чудех как да срежа проклетото шише.

# 410
Аз се намацотих в момента с МШ терапията, като минах покрай децата, веднага заявиха, че са гладни  hahaha .Като гледам, ще имам за още три пъти, страхотна терапия е, но всичко хубаво си има своя край, пък и аз веднъж месечно правя, та още няма да плача  Laughing .
После мисля да пробвам мусът на Денсифик, само да не ми се пресуши косата, ще преценя...
Фрийк, коя термазащита? Кремчето или друга. Ако е кремчето ще трябва нещо с помпа, тези травелчета, за които говори Ани са супер удобни, но там спрейчето няма да стане, ще се задръства.Обаче нещо с помпичка ще е ок.
На мен последните поръчки от енцо ми идват за по 6 дни, не ми се обаждат.
Писали сме заедно  Peace

# 411
# 412
  • Бургас/Пз
Ани, благодаря! Hug , но консистенцията ми се вижда много гъста като за какъвто и да е пулверизатор. Обаче с триста зора успях да развия пулверизатора и в крайна сметка се успокоих, че  ще мога да го ползвам все пак.  Heart Eyes Вече се чудех как да срежа проклетото шише.

Виж този тип шишета, ако имаш някое празно http://www.arlen.bg/product/2074/podhranvasht-serum-za-blyasak-i … e-serum-50ml.html , те са с по-широк накрайник и стават за по-гъсти консистенции
Скрит текст:
Ако искаш имам едно празно от арганово масло, мога да ти го пратя, само ми пиши на ЛС

# 413
  • София
О, благодаря, че писахте откъде се купуват шишенца с пулверизатор  Hug
Все се каня да обиколя левчетата в квартала за такива шишенца, и все забравям.

Сетони, откъде поръчваш МШ терапията?

Мишел, благодаря ти мило  Hug

Магнолия, забравих да ти кажа, че така и направих за Инициалиста, звъннах им и се надявам да си спазят думата и да ми пратят поръчката след като бъде доставен. Не знам защо, но имам чувството, че няма да я спазят.

Гръмпи, бижу колекционерско ще си имаш!  Heart Eyes Уникален е календара, наистина  Heart Eyes

# 414
Вив, олио-шампоанът поръчвах от Бютибей, а протеина и базата от салон, като си бяхме разделили с приятелка, защото количеството е огромно, половината ми стигна за цяла година...
Гръмпи, за малко да забравя-честито, прелестен е календара!
Аз едва се въздържам, но почти всичко съм ползвала от него ...

# 415
  • София
Драги, имам въпрос към вас. Кои от шампоаните на Керастаз са по-толерантни към скалпа?

По спомен единственият, с който не съм имала проблеми е кристално синичкия (Дермо Калм), който пък нищо особено не дава на косата.

Имам опит с Денсифик, Резистенс и Еликсир Ултим и всички те ми дразнят скалпа и водят до люспене. Най-неприятен ми е Резистенс от посочените. Може в салоните да са ми слагали и други, но не помня.

Дали да дам шанс на някои от другите или просто да отпиша марката? Защото пък козметичният ефект много ми харесва на някои от продуктите им - косата изглежда наистина красива. Поради съмнения за яка и нетолерантна химия съм си сложила лимит и на маските им, които пък така или иначе на нанасям по скалпа.

# 416
На мен шампоаните на Керастаз също ми дразнят, всичко размених, ще карам в бъдеще само с маски и термо - кремовете им, които пък са страхотни.

# 417
Аз ще си побутна питанката, че наистина имам нужда от мнение по въпроса. Mr. Green Ако в крайна сметка не се разбера с този продукт или ми дойде пресушаващ, направо ви го предлагам, ако някой го желае. Hug

Цитат
Но, с моята пуста лакомия, поръчах нещо, което не съм ползвала никога, но пък тук съм чела много добри отзиви за въпросния продукт, а именно двустъпковия протеин на Афоджи. Взех го в разфасовка от 118мл и тъй като в най- малката си опаковка върви в комплект с балсамче, мислех че и с този е така, но не. Балсам- няма. Mr. Green Та, явно е че след това ще ползвам нещо от моите си и имам питанка какво бихте ми препоръчали вие. Хидратиращите ми продукти са следните: Най- интензивно хидратиращата маска на Мароканойл, на Алтерна маска и балсам с бамбук от анти- фриз серията (в тази серия и аз съм напълно вклюбена Love) , пак на Алтерна балсама ТЕН и хидратиращата хайверена маска, която аз обаче усещам по- скоро протеинова върху косата си, синия балсам от Профайбър серията на Л'ореал (него още не съм го пробвала и ми се иска), балсама на Кюн от Со Пюр серията и май е това. newsm78 Предполагам, че ще трябва да е доста силен балсам или маска и за това май клоня повече към Алтерните и Мароканойл.

# 418
Оф,аз съм пропуснала промоциите.Ако някой е взел нещо излишно,особенно на Алтерна много ще се радвам да ми пише.

# 419
Касита, пусни една снимка на резултата! Blush Много е радвам, че ти е допаднала Макадамията, защото аз все я хваля и малко като реклама излезе. Ето, сега се сещам, че трябваше да се запася именно с Макадамия от Петкото. Момичета, дали да очаквам някакво читаво коледно намаление Embarassed Embarassed Embarassed?

Утре, като дойде и пресата за коса, която съм поръчала, за да добие вид.

Афоджи всъщност добра марка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт