Професионални серии за коса - тема 90

• 37 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Lys  Bleu двустъпковия протеин пробвах от еднократната доза,сложих и балсама,с който са в комплект,но след това сложих и маската на Марокан,някак си балсамчето ми се стори слабичко,мисля че и без него резултатът няма да е по-различен.Страхувах се да не ми пресуши косата и имах доста резерви,но всъщност толкова ми хареса,че и аз поръчах същия,от 118мл ,който смятам да ползвам с маската на макадамия,защото Марокан почти ми свършва,а не смятам да подновявам.Твърде утежняваща ми е,но това което имам ще запазя именно за този протеин,заедно са идеална комбинация.

# 421
От толкова много страсти покрай Перкото, забравих да благодаря на Фрея за прекрасната тема  bouquet
И аз давих моите "мъртви души" в любимата чаша за усики на ММ  hahaha Вече 15 мин си седят на повърхността, което много ме радва, но съм се замислила за друго- т.к косата ми е обилно намазана с финиши и стилизант, може и за това водата да не прониква в косъма  newsm78 Чудя се няма ли да е по-правилно да събера още една топка с козина, която да измия с шампоан и след това да давя наново?  Mr. Green Вие как процедирахте?  Crazy

# 422
  • София
Lys Bleu, аз бих сложила Мароканската маска, като Патенце.
Другите предложения са по-балансирани.

Ох, аз изпитвам ужас от този протеин. Веднъж съм си правила, но такъв страх брах, че сега не смея да посегна, а имам. Ужасявах се да не взема да си "счупя" косата докато е втвърдена и явно ми е нанесъл трайни травми  Joy

Мами, ми опитай, не пречи  Mr. Green

Аз съм си правила тоя тест когато косата ми беше най, най-зле и пак не потъна. А е абсурд да не  е била пориозна.

# 423
Обаче като ви чета, голям ефект имат при вас  шампоаните, а аз преди години ползвах предимно професионални и уж бяха добре съобразени със състоянието на косата ми, но...нямаше особена разлика и ефект, дори при продължителна употреба. За вида на моята коса са важни балсамът или маската и най-вече финиш продуктите.  Напоследък я мия с бебешки, но нещо започвате да ме зарибявате отново да се пробвам с някой професионален.

Наистина ли шампоана е толкова важен?

# 424
От раз ти казвам- да! Преди години, когато работех в телевизията, почти не ми се случваше да си мия аз сама косата, все фризьор правеше това, съответно и го правеше с профи серии. Вземах и за вкъщи, но като родих, спрях да го правя, минах на дрогерийни шампоани ииии стигнах до състояние косата ми, без да бъде подлагана на преси, маши и сешоари всеки ден, както в телевизията, да изглежда като на руска кукла от 81-ва. Вчера, само с едно измиване, една маска, един реконструктор и един финиш, косата ми е като нова.
В даден момент, вероятно, ефектът ще стане постоянен и няма да прави впечатление, но сега е очеваден.

# 425
Касита, пусни една снимка на резултата! Blush Много е радвам, че ти е допаднала Макадамията, защото аз все я хваля и малко като реклама излезе. Ето, сега се сещам, че трябваше да се запася именно с Макадамия от Петкото. Момичета, дали да очаквам някакво читаво коледно намаление Embarassed Embarassed Embarassed?

Утре, като дойде и пресата за коса, която съм поръчала, за да добие вид.

Афоджи всъщност добра марка ли е?

Касита,
Скрит текст:
Каква преса си взе? Аз моята се опитвам да я откажа, ама пресите са ми голяма слабост... Embarassed

Взела си и термозащита, нали?

Аз сега се сещам, че мила съфорумка ( bouquet) ми беше изпратила двуминутния реконструктор на Афоджи. Много ми хареса резултата, но помня как буквално засичах 2-те минути с таймер и такъв страх брах да не ми се счупи и на мен косата като Вив. Mr. Green

Толкова съм се пристрастила към темата, че сега съм в ремонт, затрупана от кашони и строителни материали и пак съм с лаптопа насред цялата цялата лудница и си мисля какво още за коса да си купя  #Crazy .
Скрит текст:
ПП: По повод ремонта, се наложи екстремно да изкъпя пак кучето с мой шампоан, обаче в момента се чувствам виновна и ме е страх да не съм й навредила най-вече на кожата. Е, нямаше да е по-добре да я оставя с мазилката, която й се изсипа отговре, обаче ме гризе съвестта. Но пък сега е една уханна пухкава топчица, довечера ще ви я покажа - нали и тя е ползвателка на професионални продукти Mr. Green

# 426
FreakOnALeash, взех си на Елеком, не много скъпа и вероятно хич не щадяща, но аз и няма да я ползвам повече от веднъж седмично. Търсех я с много приставки, да прави фафли  Mr. Green, има и пеперудки дори, защото двете кифлета у дома от време на време се глезотят и те.
Взех си термо защита на Афоджи и Митик крем. Това последното защита ли е?
Ммм, аз нещо не съм наясно кое е защита и кое финиш, не ми се смейте.

Я, да ви питам и още нещо- с какво миете косите на децата си? Аз имам два броя с коси до под кръста и ми се иска да взема нещо хубаво и качествено. Лореал имат от профи сериите детски, но приемам всякакви съвети.

# 427
  • София
На мен шампоаните на Керастаз също ми дразнят, всичко размених, ще карам в бъдеще само с маски и термо - кремовете им, които пък са страхотни.

Линде, да забравя за шампоаните, нали? Няколко изкушения по-малко  Laughing

За маските ще го мисля, когато поизразходя натрупаните. С Денсифик се разбирахме много добре. Хроноложист не съм пробвала, а съм си я набелязала от едно известно време.

# 428
Касита, да, митик серията на Лореал има термокрем, който аз много харесвам. Честито и си чакаме данък смимка!  Hug

# 429
възможно ли е с тия безсулфатни ш. въобще да не се измива косата,а да си седи покрита с тънък филм от силиконите и затова да е съхненето ? -друго логично обяснение нямам аз  Rolling Eyes
Ти пък къде пак отиде  Laughing Няма как да е това. Той шампоана си отваря кутикулата и я измива, не си остава тънкия филм. Голям филм с тея силикони  Joy Предварителната грижа, която правиш е още едно доказателство, че косата ти се чувства по-добре и няма от какво да се притесняваш  Peace

Колкото до теста, на някой случвало ли му се е косъма да потъне съвсем? Аз преди време правих теста, на косъм, който беше изтощен много и се намокри, потопи се с 1-2мм, но до там. Държах го сигурно цяла нощ (защото го забравих, добре че някой не беше надигнал чашата да пие вода  Mr. Green). Струва ми се, че почти няма коса, на която косъма да потъне  newsm78

Титинка, в тема 81, въпросът вместо запис е за ритуалите преди, по време, след боядисване  Peace

Ани, ще го сложа, добре се сети  bouquet

Афоджи всъщност добра марка ли е?
Много добра марка е, за мен  Peace Нещата не са скъпи и луксозни, но са качествени и най-важното - много ефективни.

беба28, точно пък в шампоаните аз усещам най-голяма разлика  Peace Масовите измиват прекалено агресивно, косата скърца, изсушава се, втвърдява се, особено в краищата. След това трябва хипер тежка маска, която да оправи поразиите от шампоана. Определено е много важен, той е основата върху която полагаш последващите грижи. Ако е един шампоан е хидратиращ, мек, напояващ косъма, след това може да мине само с лек балсам и косата да изглежда прекрасно накрая.

Преди време измихме кучето на моя близка с един мой професионален шампоан, не съм сигурна обаче кой точно беше, и козината му стана като облак   Laughing Толкова мека, пухена и обемна, а е късокосместо  Heart Eyes Ето още едно доказателство колко важен е шампоана  Joy

# 430
  • Пловдив
Сега (неделя!) ми се обадиха от Арлен за поръчката, да се извинят, че са се забавили с един ден, заради Петъка, утре ще ми изпратят нещата, и да ми благодарят, че пазарувам от тях. Е, няма такова отношение, страхотни са, знаят как да си задържат клиентите.

Ще видим от Рибата, колко ще се бавят, да набавят липсващите продукти.

# 431
  • София
Касита,
Зависи от възрастта на децата, но ако са над 4-5 годишна възраст може да ползват натурални шампоани и маски, не само детски. На Джон Мастърс  Органикс  са много хубави и за деца, както и продуктите на O'right , които имаха наистина много хубаво намаление на Черен Петко. От zoya.bg можеш да вземеш различни натурални шампоани и балсами и не само оттам - от всеки магазин за био продукти. В Златна Рибка има една серия специално за деца - Hot Tot - но нямам лични впечатления. На кръщелницата ми купувам на Веледа шампоана за деца и е наистина хубав, но тя е малка - на 2 годинки.

# 432
Момичета, влизам набързо да ви кажа на тези,които сте си поръчали литровата Макадамия маска, че ще бъде налична от 20.12..

# 433
Мишелче, само да допълня казаното от Фрей, безсулфатните шампоани най най често съдържат измивната съставка кокамидопропил (май така беше) бетаин, която също отмива силиконите. Виж от първа страница, ако не си заглеждала, таблицата за силиконите и с кои съставки се мият. Peace

# 434
Здравейте лудетини  Mr. Green
Фрея, за ампулата щях да пиша снощи, ама ми спря нета. Силничка е, след шампоан проФайбър сигурно е най-добре, ако не ти се отваря виж някой ДПШ или протеинов(аз така бих направила). На изцедена с кърпа коса нанасям от връхчетата към корена, последно си я разделих на сектори и хуубаво нанесох. Някой беше качил тук много хубав клип, по него се водих. След 15-тина минутки измих само с вода. Много добра ампула  Flutter

Терапистите водят ли се терапевтични, в смисъл лекуват ли поражения? Влюбена съм в шампоана просто- и гъстота, и аромат, и ефект  Flutter маската май ми е тежка.

Нутритермик маската как е най-добре да се ползва и съчетава? Разпитвам от сега за следващи намаления евентуално. Макар и сега в  HQ са си на супер цени  Mr. Green

Нямам обаждания аз още  Tired

Общи условия

Активация на акаунт