Професионални серии за коса - тема 90

• 37 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
И аз нямам обаждания още от рибката и арлен....много поръчки обработват #Cussing out Laughingчакам за утре вече Grinning
От Терапист шампоана също съм впечатлена, чудесен, немога да му се нарадвам откакто го купих преди седмица LaughingИ сега това целя #Cussing out Laughing Laughing
http://www.hqhair.com/kerastase-resistance-therepiste-serum-30ml/11134708.html

# 436
Мишелче, само да допълня казаното от Фрей, безсулфатните шампоани най най често съдържат измивната съставка кокамидопропил (май така беше) бетаин, която също отмива силиконите. Виж от първа страница, ако не си заглеждала, таблицата за силиконите и с кои съставки се мият. Peace
Вярно, че тази съставка отмиваше чудесно  Peace Hug Май всичките ми безсулфатни шампоани имат такава.

Джей  Hug май най-добре ще е да я съчетая с ДПш, хем отдавна не съм ползвала. Днес ще измия със Секситата, а следващия път ще сложа ампулата, на следващото синьо-зелената серия, а после лилавата или обратното, ще видя как ще се чувства косата ми след ампулата.

# 437
Аз ще забърша нещо от HQ, ИМА ДЕЙСТВАЩ КОД за 25% върху намалената цена, не мога  Joy
Нутритермик серията или терспист шампоан с нутритермик маска...или архитект маска с терапист шампоан?  Joy hahaha помагайте
Хидратиращи почти нямам, протеинови колкото щеш  hahaha Mr. Green
Финиш Термиците са по 30лв. някъде. Добре, че не ми трябват и те  Joy
Шампоаните към 25лв.

# 438
  • София
Фрей, и аз така правя, като теб. Планирам си кога и с какво ще мия  Mr. Green даже съм решила и да си записвам, че забравям плана какъв ми е бил  Joy

Джейче, като те чета и почва да ме бие тока  Mr. Green Добре, е не ги владея тези сайтове  Whistling  ох, 25 лв шампоан  #Cussing out убийте ме, да не се мъча.

# 439
  • София
Аз ще забърша нещо от HQ, ИМА ДЕЙСТВАЩ КОД за 25% върху намалената цена, не мога  Joy
Нутритермик серията или терспист шампоан с нутритермик маска...или архитект маска с терапист шампоан?  Joy hahaha помагайте
Шампоаните към 25лв.

Е защо сега така говориш  Mr. Green
Какъв е кода, ако не е личен, разбира се.

# 440
CYBER25 пробвай  Mr. Green мислех ,че съм го написала, ама това от вълнение  Joy

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 16:30 от JLo

# 441
Шампоаните към 25лв.

Е защо сега така говориш  Mr. Green
Какъв е кода, ако не е личен, разбира се.
Ох мислех да не питам ама Магнолия ме е изпреварила....защото аз виждам 15% в момента,искам серума Денсифик,който сега е 48 евро обаче с още 25% не знам колко ще издържа на изкушението....
Докато пишех и вече кодът е ясен...Отивам да смятам и мисля....

# 442
Аз се надявам някой да ме насочи, че ще купя всичко накрая и ще ме изгонят от нас  hahaha Joy
искам нещо, не знам какво  Joy

# 443
Джей ,страшна си подстрекателкаа да знаеш,миналия път като беше споделила офертата на Алтерна изгърмях веднага  Grinning Сега май пак натам отиват работите ми се струваа #Cussing out

# 444
Никога не съм засичала термика на 10.76 лири. оферта си е от всякъде

Поне да не изгърмя само аз  Mr. Green, но цените са по-ниски май и от черния Перко  hahaha

# 445
  • София
Тц,  на мен не ми хваща кода.  Mr. Green
Навярно съдбата ми вика поспри се, моля !  Joy
 Иначе ми хваща код за -20%, което също не е лошо.  Mr. Green
JLo Иначе според мен си заслужават ампулките Денсифик -  добра им става цената, ако ти хваща кода.
Аз имам почти всичко на Керастаз. Навярно от предлаганите нямам розовата серия за блясък,  и две от нещата на Елексир Ултим.  В кошницата съм сложила двете prewash продукта, които нямам - това на Елексир Ултим и на Нутритермик.  Харесвам такива продукти. Още не съм сигурна, че ще ги поръчам. Имам чувството, че е лудост това нашето. Ако знаете, че от Алтерна от Арлен поръчах за себе си 8 продукта сигурно ще ме помислите за хахо   Joy
Нека да си по седят в кошницата, пък ще видим  bowuu bowuu
Ти на какво се чудиш? Казвай - ще насочвам

# 446
Мagnollia, благодаря. Децата са на 11 и 6 години и ми се щеше да я подхранвам тази коса, не само да я мия. Сега ще видя серията, която я има в рибката.

# 447
Хваща ми на мен на всичко от Керастаз, и CYBER21 хваща с 21%
Нутритермик заглеждам ,чела съм отзиви и още не знам за мен ли е. Или нещо друго нутритив...май ми липсва хидратация вече, косъмът ми стана неравен някак  Thinking и дали ми трябва и шампоана, или може само маската...или нещо друго  hahaha

# 448
Джей ,страшна си подстрекателкаа да знаеш,миналия път като беше споделила офертата на Алтерна изгърмях веднага  Grinning Сега май пак натам отиват работите ми се струваа #Cussing out
И аз имам Алтерна по същата причина Joy
Но ми олекна пробвах кода-не го хваща,при мен пише 15%....Без повече изкушения вече,че идват празници и май подаръците за близките ми ще са все шампоани Joy

# 449
Хваща ми на мен на всичко от Керастаз, и CYBER21 хваща с 21%
Нутритермик заглеждам ,чела съм отзиви и още не знам за мен ли е. Или нещо друго нутритив...май ми липсва хидратация вече, косъмът ми стана неравен някак  Thinking и дали ми трябва и шампоана, или може само маската...или нещо друго  hahaha

Аз се интересувам с какъв шампоан би се съчетала добре маската.  Embarassed Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт