Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 220
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
на първо четене Бриколаж...и до него м-на за осветителни тела.

# 256
Мистик, да. Имат и разл.ширини и това безкрайно ме устройва.

# 257
  • Пловдив
Мистик, да. Имат и разл.ширини и това безкрайно ме устройва.
Може ли на ЛС да ми пуснеш линк...може и твоя модел Hug

# 258
Спешно ми е знаете ли откъде мога да намеря бели картонени чинийки?
Кауфланд.

# 259
Мистик, не мога, съжалявам. Пиша от тел и няма да имам скоро достъп до компютъра вкъщи.

# 260
Трябват ми две настолни лампи за бюрата на децата. Не съм купувала подобно нещо досега /старите им бяха подарък/.
Къде да търся?

На голямата ми дъщеря подарихме настолна лампа на скоро. Купихме я от магазин Габровски - на колелото на панаира. Можеш да погледнеш и в другия магазин за осветителни тела, който е малко по-надолу по булеварда, под блока в посока хотел Марица.

# 261
  • Пловдив
Трябват ми две настолни лампи за бюрата на децата. Не съм купувала подобно нещо досега /старите им бяха подарък/.
Къде да търся?

На голямата ми дъщеря подарихме настолна лампа на скоро. Купихме я от магазин Габровски - на колелото на панаира. Можеш да погледнеш и в другия магазин за осветителни тела, който е малко по-надолу по булеварда, под блока в посока хотел Марица.

Благодаря! Под носа ми е и не се сетих за тях. Simple Smile

Бях в ония до Бриколажа -нищо няма.

# 262
  • Пловдив
Моля за идеи от къде мога да купя кошници, които да аранжирам за подарък?
Или къде продават  готови такива /освен Метро/

# 263

По-напред в темата или в предната се коментираше същото,в Лекси имало кошници,които можеш да си аранжираш.

А някой знае ли в Пловдив откъде мога да си купя нещо такова:
http://sladkatakushta.com/koleda-i-zima/koledni-printove/print-d … ja-koleda-24.html

# 264
Според мен има грешка в изписването
Няма как да е фонданова хартия и да е принтирана и да струва 2 лв, при положение че непринтираната струва мин.2,50 и още толкова са мастилата. най-вероятно е вафлена хартия за 2 лв, което пак е ОК

Принтове правят в Торнадо на 104 бл в Тракия, но не знам имат ли готови или трябва да им пуснеш по мейл предварително.

# 265
Според мен има грешка в изписването
Няма как да е фонданова хартия и да е принтирана и да струва 2 лв, при положение че непринтираната струва мин.2,50 и още толкова са мастилата. най-вероятно е вафлена хартия за 2 лв, което пак е ОК

Принтове правят в Торнадо на 104 бл в Тракия, но не знам имат ли готови или трябва да им пуснеш по мейл предварително.

На 3,90 е фонданената.Благодаря, ще проверя там.

# 266
  • Пловдив
violenza, края на октомври купувах кошници от магазин Явор в бившата Полиграфия, имаха богат асортимент. Кошниците са, като тръгнеш нагоре по стълбите да се качваш за мебелния шоурум.

# 267
Хубави изкуствени елхи среден размер къде да търся? Без Метро и Джъмбо, там проверих.

# 268
  • Пловдив
На брезовско шосе, както караш и са на самия тротоар вдясно. Магазинчето там са дистрибутори на мнг силна бг фирма за елхи, без космическите цени на метро. Нашата елха оттам беше с разлика от 80 лв със същата из града. Дано са запазили цените си.

# 269
  • Пловдив
Изидирвам спешно магазин за бельо Триумф-аз занм 2 в града-този в мола и до кукления театър-къде другаде има?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт