Къде в Пловдив? - 61 тема

• 66 351
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
има в декатлона, тези с 1 пръст за тази възраст, гледах миналата седмица, видяха ми се малки за 4-5 годишно, значи ще станат на 2-3 годишно.

# 721
  • Майничка
...Момичета, спешно ми трябва консултация за пенсионни услуги във връзка с прехвърляне на пенсия на починало лице. Ако отидем в НОИ не съм сигурна, че ще ни дадат най-добрия за нас съвет.

Имаш предвид получаване на последната пенсия на починало лице ли? Няма как да се прехвърли.

# 722
Да.
Благодаря, вече едно момиче се свърза с мен на лични  и коментирахме въпроса. Благодаря bouquet

# 723
Здравейте,момичета,
копирам обявата си и тук,защото мисля,че ще имам повече успех.Моля, ако познавате пенсиониран или действащ начален учител или  имате други предложения и препоръки да ми пишете на лични.Синът ни е записан на занималня и бих искала да продължи да я посещава,защото му харесва,но са доста деца и не достига времето за всички.

Здравейте,търсим начален учител за индивидуални занимания два пъти седмично за синът ни,който е в първи клас.Ангажираността е от 13.30 до 17.30 часа,като в този ангажимент влиза и взимането на детето от училище(Алеко Константинов) и съпровождането до вкъщи (моста на Герджика-от другата страна на реката).

Благодаря ви предварително!

# 724
Момичета, здравейте. Търся добър кардиолог в Пловдив и ми трябва спешно, моля ви ако някоя е доволна наистина от някой лекар да ми каже, за да запазя час, както и да работи със ЗК. Ще съм благодарна да пише някой. Simple Smile

# 725
  • Пловдив
за възрастен или за дете?

# 726
възрастен, не се уточних.

# 727
  • Майничка
Д-р Захари Гълъбов, ДКЦ-то на Пълмед.

# 728
Телефон и работно време , знаете ли? Благодаря

# 729
  • Пловдив
Наскоро и аз ходих на кардиолог, по принцип ако не беше здравна каса изискването ти щях да кажа д-р Василев, но той е само с частен кабинет..
Аз ходих при колежка на майка ми (майка ми е лекар и честно казано цял живот ходя при който ми каже, те си се знаят там) д-р Димитрова - ДКЦ Св. Георги, на Васил Априлов от 7 и 30 до 16 всеки работен ден, поне така дава таблицата, аз мисля, че остават и до по-късно. Внимателна, има доста пациенти, адекватна...аз реално мислех, че ще умирам, такива болки и изтръпване и то продължително време имах.
Има и телефон на сайта.
http://www.sv-georgi.com/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B3%D … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Ако не е актуален, има и фейсбук с тел на регистратура: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%9A%D0%A6-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D … 06084394/timeline

# 730
Кардиолог бих препоръчала д-р Владимирова
http://www.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=768 … G=bg&mobout=1

По скромните ми наблюдения на пациент, бих казала изключително адекватно диагностициране /което за мен при кардиолозите е на първо място/, също и адекватно лечение.
Жена с личен подход - след седем години си спомня за пациентите си, при обема на работа, който има, което съм го виждала при малко лекари.
Изключително съм впечатлена от нея, да е жива и здрава.

# 731
Още един глас за д-р Димитрова от ДКЦ Св. Георги. bouquet
Страхотен човек, жалко, че не я познавах по-рано.

# 732
Благодаря Вииии ще я имам в предвид, даже мисля сега да звънна за час.  Hug

# 733
А д-р Златка Димитрова от ДКЦ СВ.ГЕОРГИ работи със здравната каса нали?

# 734
Да, работи.

Общи условия

Активация на акаунт