Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Невролог има само за лежащо болните, горе в сградата на тепето. Иначе, ако търсиш невролог, който да те прегледа в ДКЦ-то, чак в Понеделник.

# 586
Здравейте. Може ли да ми помогнете да намеря добър обущар /за смяна на цип на ботуш/ в центъра?

# 587
За невролог проверете в хирургийте.
Дали може да ме насочите откъде мога да купя насипен чай?

# 588
И аз за питането за невролог.
Моля препоръчайте някой, който си разбира от работата.

# 589
  • Пловдив
Ивекс, многократно съм препоръчвала д-р Мильотев. Погледни тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.msg32314363#new. Има отзиви и за други невролози. Simple Smile

# 590
Благодаря.  bouquet

# 591
Д-р Мильотев - приема и няколко пъти седмично в ДКЦ на Георги Кондолов, търсила съм го за много и различни проблеми и винаги сме получавали адекватно лечение.

# 592
И аз за питането за невролог.
Моля препоръчайте някой, който си разбира от работата.
Д-р Милвена Коева,след моста на Герджика,вдясно в една кооперация. С предварително записване.

За насипен чай-Чаената къща?

# 593
  • Пловдив
Знаете ли къде другаде освен в Декатлона мога да купя ски екип. На сносни цени, ако може. Wink

# 594
За цени не мога да твърдя, аз съм си харесала от темпо спорт и за моя изненада цената ми дойде по-добра от декатлон.
Не се лъжи да взимаш ВУ, защото ски екипите са от плат примазка и платът има определен живот. Единствено може би детски, но ако са носени не повече от няколко пъти, на плата винаги му личи.

# 595
Знаете ли къде другаде освен в Декатлона мога да купя ски екип. На сносни цени, ако може. Wink
лидъл погледна ли?

# 596
Ски екипи  за мен и за децата миналата година по това време взехме от Ла фиеста Рилон -нови, същата марка като тези в Лидъл. Цената не помня, но беше много по-добра от Лидъл. Стоят на отделен щанд.
Носени са един сезон и нямаше проблеми с тях.

Предните години съм купувала пак оттам, но втора употреба - също бяха добри.

# 597
  • Пловдив
Много благодаря за идеите за ски екипите.  Peace
Ерин, магазинът на Темпо спорт е в МОЛ-а, нали?
vera, екипите в Ла фиестата, ако са нови, би трябвало да имат етикет, или? Някак не мога да се настроя за ВУ, но пък не ми пречи да разгледам.
В Лидъла нямаше гащеризони. Peace

# 598
Нови бяха на щанд, с надпис "НОВО". Етикетите бяха "Crivit".

# 599
  • Пловдив

Не се лъжи да взимаш ВУ, защото ски екипите са от плат примазка и платът има определен живот. Единствено може би детски, но ако са носени не повече от няколко пъти, на плата винаги му личи.

всичко това е вярно за ниския клас ски екипи (предполагам) по супермаркетите! Сносните и по-скъпи ски екипи са почти вечни, ако не са съдрани, ожулвани и прочие, точно децата, които се учат им причиняват вреди на екипите - един възрастен си го пази повече.
Не пречи да разгледаш и в олкс, там има изобилие от всякакви екипи, дори нови с етикети..аз следя подобен панталон на росиньол, макар, че имам 3 екипа.

Общи условия

Активация на акаунт