Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 041
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,здравейте не съм от Пловдив,но искам да се допитап до вас харесах си трапезна маса от този магазин http://mebelnaborsa.bg/  имате ли някакви отзиви за фирмата,ще съм благодарна да споделите.
Преди повече от 5 години си купихме от този магазин спалня и сме много доволни, от там е също и кухнята  която на скоро си монтирахме. Лично аз съм доволна от тях.  bouquet
Ние също сме доволни newsm10 newsm10

# 661
  • Майничка
Откъде мога да купя малко количество газ, за газена лампа? Няма да се използва редовно, просто се цели демонстрация по конкретен повод.

# 662
  • Пловдив
Откъде мога да купя малко количество газ, за газена лампа? Няма да се използва редовно, просто се цели демонстрация по конкретен повод.
По железариите,в магазините тип Бриколаж,сигурно и в Лекси ще има... Мисля,че най-малката разфасовка обаче е 250мл. Повечето са по 500мл.

# 663
  • Майничка
Благодаря!

# 664
  • София
Да попитам коя лаборатория в Пловдив прави домашни посещения и въобще коя мед.лаборатория бихте препоръчали? Благодаря!

# 665
  • Пловдив
Себе си и децата водя в Хронолаб.
За домашни посещения попитайте по телефона.

# 666
  • Пловдив
А дали отвориха новия клон в Гербера,Тракия Rolling Eyes

# 667
  • под тепетата

Seengirl, попита за джинджифил- купих си от павилиончето за ядки на спирката на сточна гара.

# 668
  • Пловдив
Биляна, точно щях да пиша, че днес видях захаросан джинджифил там. Laughing

# 669
  • под тепетата
adoration_,и други интересни работи имаше в това павилионче. Само тиквени сурови семки не видях. Затова пък си заслужаваше да се види реакцията на колежките ми след като ги почерпих с джинджифила ! Като огнедишащи дракони се почувстваха  Joy

# 670
Преди време коментирахте несесери за телефон, но не намирам постовете.. Може ли да припомните какво препоръчвахте и къде да търся?

Трябва ми за в офиса, за да не си разнасям телефона, служебната карта и дребни пари в ръка - с дръжка за през рамо в идеалния вариант.

# 671
  • Пловдив
Благодаря ви,момичета  Hug bouquet Ще отида си взема,че много го обичам,пък и е полезен,ама само аз си го ям  Mr. Green

# 672
  • Пловдив
Благодаря portokalche и DeVa®  bouquet  bouquet  bouquet

В ТЦ Гранд наистина е затворил. В Лутър избор няма, правели износ. На Руски умряла работа и нямат нищо общо с Лутър. Остават халите, но там цените са Капалъ черши.. не знаех, че това го има и в България.. Shocked, в мола един модел с косъм..

Да знаете друг магазин В Пловдив случайно за кожени облекла? Предварително благодаря!

# 673
  • Майничка
Нямаше ли в Халите един, на първия етаж вдясно, след портфейлите и коланите? Извинете, ако не съм актуална, поне от година не съм влизала.

# 674
  • Пловдив
Да там има, но цените са Капалъ черши, както писах. Зависи от настроението на собственика. Затова питам в някой от кварталите дали няма магазин, който да не знам.  .. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт