Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 227
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • На остров
Купихме количка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , много съм щастлива. Ще я получим средата на март Simple Smile. Имаме си и гаранция раждане, ако нещо се случи ще върнем количката. Гранцията на количката е 3 г .

Много ми хареса поста на Angel_Dust за факторите при избор на количка, би било хубаво да се сложи на първа страница !

# 481
Коя взехте, Две в едно?

# 482
  • На остров
Nadejda1@ голямо чудене падна за цвета но взехме цвят Дакар .

http://www.emmaljunga.co.uk/stroller/edge-duo-combi/ това е модела и това е шасито http://www.emmaljunga.co.uk/stroller/edge-duo-combi/

Имаше намаление и чантата, чувалчето, което става на подложка и дъждобрана са ни подарък. Те са в същият цвят  Simple Smile

# 483
Благодаря ви за отговорите. Отказах се от нея, тъй като и аз се притеснявах от кожата. Спрях се на един друг модел искам да ми дадете и вашето мнение за него, тъй като която и да избера свекърва ми казва, че не е хубава  newsm12 newsm11 а тя държи да я купи и мисля, всъщност вече не знам какво да мисля  smile3515 smile3511

Ето тази количка ми хареса :  Embarassed http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-avenir-violet-retrus-2015

# 484
Благодаря ви за отговорите. Отказах се от нея, тъй като и аз се притеснявах от кожата. Спрях се на един друг модел искам да ми дадете и вашето мнение за него, тъй като която и да избера свекърва ми казва, че не е хубава  newsm12 newsm11 а тя държи да я купи и мисля, всъщност вече не знам какво да мисля  smile3515 smile3511

Ето тази количка ми хареса :  Embarassed http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-avenir-violet-retrus-2015
Тази количка съм я виждала на живо и откъм функционалност, според мен е просто супер. Не мога да се сетя нещо, което да няма- огромен сенник с комарник за проветрение, супер багажник, удобна чанта. бебешкия кош се регулира гръбчето и мисля даже може да се поставя в две посоки. Лятната седалка изглежда лесна за поддържане, количката е маневрена. Просто на мен много ми хареса като екстри. Само ме притеснява, че за лятно бебе като нашето такъв пластмасов кош ще спарва. а пък лятната седалка ще държи студено зимата. Аз си я представям тази количка по за зимно бебе, при студено да му е закътано, при горещо вече ще седи и ще му е прохладно. Иначе мен и други неща имаше, които ме възпряха да си я купя, но това няма нищо общо с количката, ами по-скоро с факта, че на мен май ще ми трябва сгъваем кош за новородено, понеже колата ни е малка, а баба и дядо живеят не в нашия град. Съответно ще пътуваме често и не мога да държа бебето постоянно в кошчето за колата.
Важното е ти да си я харесваш количката, а не родата. Ти ще я буташ и останалите да си гледат работата. И на нас надявам се ще ни подарят по-големите неща, ама аз отсега съм им казала да дадат колкото им е на сърце и ние ще си ги изберем.

# 485
Здравейте, момичета ! Записвам се да ви следя, тъй като живот и здраве, скоро ми предстои закупуване на близнашка количка. Бих се радвала ако можете да дадете препоръки от опит. Насочила съм се към дълга, а не широка количка, за да съм по-маневрена в софийската джунгла от тесни улички с паркирани навсякъде автомобили.

# 486
Моля за мнението на специалистите в темата или на някоя мама, която е ползвала марка колички Hauck,  вариант 3 в 1.  Разбрах, че са немски. За съжаление можем да си позволим модел от по-ниския им ценови клас - около 600-700 лв. Например:
http://www.hippoland.net/hauck-kombinirana-kolichka-malibu-xl-all-in-one-fruits

Сигурно има очевадни недостатъци, за които аз като майка на първо детенце не се сещам.
Очакваме бебчето в края на март и вече трябва да вземем някакво решение. Благодаря!  Grinning

# 487
  • София
Отиди да я разгледаш. Ако това което е писано е вярно и е 15кг - много е.
Единственото което имам като впечатление от хаук е, че са дървени и не мн маневрени. Но сигурно се свиква, за да са толкова масови Simple Smile
Дано и някой ползвател да се включи Simple Smile

# 488
KittyCatty, нямам опит с близнашки колички, но аз не бих избрала дълга количка. Първо, чисто естетически не ми харесват, второ достъпа до едното дете е ограничен или първото не вижда от второто и т.н. Освен това са много обемни и не мисля, че ще са удобни и маневрени. Бутала съм на приятелка близнашка количка Xlander, модела не знам, но те май само един имат за близнаци. Много лека, маневрена, проходима и компактна ми се стори. Тя същое много доволна от нея. Най-добре отиди на живо в магазин и пробвай и двата вида, за да усетиш кой повече ще ти допадне Peace

# 489
  • София
наскоро ми се наложи да разглеждам близначки колички. Майката накрая купи макларън с 2 порт бебета и 2 столчета макси кози, защото само тя се побираше в асансьора и колата й.
Мисля, че е добър избор защото не е тежка, може да стане от новородени и е хубава Simple Smile
Лятото съм виждала много такива в созопол по паветата и се справяха учудващо добре.

Друга подобна е на пег перего буук за двама (или нещо такова), пак в комбинация с порт бебе

# 490
  • София
Здравейте, момичета ! Записвам се да ви следя, тъй като живот и здраве, скоро ми предстои закупуване на близнашка количка. Бих се радвала ако можете да дадете препоръки от опит. Насочила съм се към дълга, а не широка количка, за да съм по-маневрена в софийската джунгла от тесни улички с паркирани навсякъде автомобили.

Това е твоята тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811657.0;topicrefid=19 Количка за близнаци, тема номер 6, смятам, че много по-адекватни  съвети ще получиш там.
Изобщо, може би целия подфорум ще ти е полезен http://www.bg-mamma.com/index.php?board=379.0 Родители на близнаци и породени Wink

# 491
Здравейте мамчета и бъдещи такива  Laughing записвам се че ще имам нужда от съвет по темата

# 492
Благодаря за полезните съвети и за линковете !  bouquet

# 493
Здравейте момичета!

Знам, че и трите модела колички, за които ще попитам, са обсъждани. Изчетох доста мнения из старите теми, но имам следния въпрос. Коя от следните колички според вас е най-подходяща за дълго ползване, тъй като живот и здраве не искам след годинка да я заменям с лятна, а да си я ползвам максимално дълго. Не знам самите летни кошове на количките доколко се различават като дължина или ширина.

iCandy Strawberry2
Mamas and Papas Sola
Peg Perego Book Plus

Също така, според вас пег перегото подходяща ли е за по-нисички мамчета?  Embarassed
Jane също ги обмислям като вариант. Ще съм благодарна на мнения за всяка една от количките  Hug

# 494
  • София
Jane.happy, аз ползвам Peg Perego Book Plus модел 3 в 1 (т.е. със кош за новородено и столче за кола) и идеята е да не я сменям с друга количка по-нататък. Все още ползвам коша за новородено, та нямам лични впечатления от седалката за 6+ месеца, но от това, което изчетох, като избирах, би трябвало да е ок. Ако те интересуват точни размери на нещо (и ги няма написани по сайтовете), ако искаш мога да премеря. Аз си харесвам количката - писала съм по-назад. Дръжката се регулира тип чупеща се дръжка (не телескопична) - според мен ще ти е удобна. Аз съм 165, майка ми е към 150 и я бута съвсем комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт