Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 075
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Защо не си купиш по голяма кола и проблема е решен.

# 556
Имам огромен проблем.Куини Мууд е абсурд да влезе в нашата кола.Старата ми количка едва влиза(широка е 58см),като багажника стои незатворен.
Размери на количката с сгънато състояние без гуми: 16 х 68 х 59 см
Проблемът ти е решен, само трябва да махаш гумите  Mr. Green

# 557
Здравейте дами Simple Smile
Имам едно запитване ако някой може да ми помогне, търся резервно колело за детска количка бертони.
Четох за някакъв склад на бертони в дружба, но никъде не намерих подробна информация.
Ще съм ви много благодарна ако някой може да ми помогне.

# 558
  • София
Бертони нали в момента са лорели, намери телефон, звънни и питай.

# 559
Здравейте дами Simple Smile
Имам едно запитване ако някой може да ми помогне, търся резервно колело за детска количка бертони.
Четох за някакъв склад на бертони в дружба, но никъде не намерих подробна информация.
Ще съм ви много благодарна ако някой може да ми помогне.

Напълно те разбирам.И аз имах количка на Бертони и счупихме четири колела. Този склад се намира в Дружба.Като идваш от летището , минаваш по моста и е в ляво( малко под моста се пада). Колкото пъти ходихме до там , все ги проклетисвах за некачествените им боклуци, които продават:(

# 560
Много благодаря, надявам се да се ориентирам.
При нас на колелото се огъна единия лъч понеже изпуснах количката докато беше сгъната Simple Smile

# 561
При нас не беше от изпускане, а пластмасата на колелета се изяждаше от въртенето. То тя ни излезна знатна с тия смени на гуми. Но тогава нямаше ,кой да ме посъветва:(

# 562
Момичета,моля за помощ Simple Smile Имам количка,която изобщо не ми е удобна - много тежка,обемна,да не кажа ОГРОМНА,неудобна и пр.  Grinning Ползвах я от няма и как,но сега чак убедих ММ за друга,само че понеже първата беше скъпичка (700 лв) сега бюджета ми е свит, та мисля да си взема втора употреба. Искам обаче да е ЛЕКА и с трансформиращ се кош( нямам повече място за сменящи се кошове  Crossing Arms) . Бихте ли ми дали предложения за такъв модел колички , а с бюджета ще видим какво ще измислим  Blush

# 563
А къде спа като купи огромната количка?

Колко е голямо детенцето ти? Може направо лятна да си купиш с пълно легнало положение.

# 564
  • България
blondelinna, каква е старата количка?
На мен ми е мноооого рано още, но започвам да чета по темата, за да съм подготвена.

# 565
  • София
Да, и аз съм на горното мнение, че не ти трябва количка с трансформиращ кош, а ти трябва просто количка, на която седалката се обръща към майката и има пълно легнало положение.
Ако бебето ти е на около 3м примерно, перфектно ще стане.
А ако е по-малко можеш да вземеш такава количка и едно порт бебе примерно или зимно чувалче, в което да го пъхаш да е по-защитено от студа, то и да е на 3м все пак ще трябва и зимно чувалче, то се закача с коланите и прави като джобче, в което да поставиш детето.
Има адски много такива колички с пълно легнало и обръщащ се кош, втора ръка също има.
Дори примерно ако харесаш някоя около 8кг (сайбекс калисто, има и други), ще си спестиш и нуждата от малка и лека до края на возенето на бебето като цяло Simple Smile

По подобни на твоите причини и аз купих друга количка, но детето ми беше на 5м и тогава за мен не беше фактор, седалката да се обръща към мен.
Ако детето ти е на около 4-5-6м може да видиш и други като Бритакс или пег перего буклет примерно или пег перего си, някоя мамас енд папас, споменах сайбекс, може макларън - все марки и качество, които са добри, а килограмите са маааксимум 10

# 566
http://kasida.bg/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-pulsar-siderale-white-47-15469.html

Мнения и дали някой не я продава втора ръка ?

# 567
А къде спа като купи огромната количка?

Леле,какъв тон  ooooh!
Brayda Лятна количка с пълно легнало и да се обръща към майката ми е идеално,но тези модели май са доста скъпички  newsm78 Ако може дай предложение на по-достъпна цена  Hug

# 568
Беше с чуство за хумор хаха. Не съм искала да те обидя .  Hug

# 569
Stitch, ето снимките, които успях да направя сама.
Имай предвид, че количката ми не е от малките, а асансьорът не е от големите, а се събираме бебето в количката, аз и мъжът ми и дъщеря ми, все големи едри хора.
Ето така вкарвам първо количката с една ръка, докато държа с крак вратата.
Ето я обърната, за да видиш колко място заема, долу се виждат гумите докъде стигат. трябва да са в правилната посока, иначе излизат, но никога не я вкарвам в тази посока, много по-трудно и вкарването и изкарването.
Ето ни двамата. До мен има място за още един голям човек, а дъщеря ми застава където са предните гуми на количката.
Надявам се да си представи.
Имам и лятна количка Mothercare Nanu+, която се сгъва на чадър, но тя ми стои в колата. Мога и с нея да снимам, ако представлява интерес.
Simple Smile

Купувайте си колички, на които летния кош не се отделя и количката се сгъва заедно с него. Заема по-малко място и количките са по-леки.
Всички полски колички са ужасно тежки и неудобни.
Харесвам Jane-то, защото кошът за новородено Matrix, става на стол за кола и има напълно легнало положение и така спестих от още един кош. Лятната част е много широка и дълга (моите деца са големи и дълги и това ми е важно) и има напълно легнало положение.

Това се сещам засега. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт