Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 063
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
alina_si, бебокът е страхотен модел, да ти е жив и здрав Heart Eyes Много ти благодаря за подробното инфо и снимки bouquet Да, сега си го представих много по-добре, твоят асансьор наистина е като моя!
Jane изобщо не съм гледала, ще прочета спецификациите за Matrix-а. Съгласна съм за полските колички, единственото, което може да ме накара да се насоча там е евентуално цената. Но не мисля, че някоя от полските колички с коша за новородено би се събрала в асансьора ми. Може би Дада Парадизо са малко по-къси, но е трудно да намеря размер в несгънато положение, навсякъде са посочени размерите в сгънато.

Вчера оглеждах Cybex Callisto, изглежда супер мъничка и лека, само гумите ми се видяха малко малки (17 см). После случайно попаднах на Carra Lusso 3 в 1, която ми се стори страшно сладка с това малко сърчице отстрани на рамата, но няма да купувам количка по красота, я. Сенникът не изглежда достатъчно голям при нея, това ме притеснява, а не можах да намеря демонстрационен клип, на който да се вижда дали се разгъва. Освен това май не е много компактна в сгънато положение... при всички положения никъде не откривам размери за количката, а се предлага на доста места, дори в сайта на производителя няма подробни спецификации. Някой ако има инфо, ще ми е от полза... вероятно колкото да я отхвърля и да спра да си мисля колко ми харесва на външен вид черната Laughing

# 571
  • България
alina_si, не разбрах за Jane-то - имаш 2 в 1 и няма нужда от 3 в 1 ли?
За сега те ми допадат най-много.

# 572
Да, точно така. Ще ви кача снимки и с коша, но от компа, че от телефона не става.
Калистото и аз я гледах, но като видях няколко по улиците, много са раздрънкани.

Снимах и малката количка, ще ви я кача и нея.

# 573
Много е удобна функцията на Matrix-a за пътуване в легнало положение, но се чудя дали става да се ползва като кош за новородено за лятно бебе, няма ли да спарва, изглежда много дебел и подплатен. Освен това тежи повече от 7 килограма #Crazy

# 574
Става,  дори е по-открит от повечето кошове. Готиното също, е че има колани.

# 575
Здравейте и от мен.Аз също моля за помощ Embarassed Искам да взема количка, която да става за новородено, да е компактна, лека и сгъваема. Предната количка за баткото беше голяма.Сега понеже живот и здраве ще станем 4- ма ми се ще да можем да се съберем в колата някак си  Rolling Eyes и затова искам да е нещо практично.Посъветвайте ме моля! Ако може да е и до 500 лв доволна ще остана Simple Smile

# 576
Здравейте и от мен.Аз също моля за помощ Embarassed Искам да взема количка, която да става за новородено, да е компактна, лека и сгъваема. Предната количка за баткото беше голяма.Сега понеже живот и здраве ще станем 4- ма ми се ще да можем да се съберем в колата някак си  Rolling Eyes и затова искам да е нещо практично.Посъветвайте ме моля! Ако може да е и до 500 лв доволна ще остана Simple Smile

За малко над 500 лв се сещщам за Кам Флуидо 2016.Пълно легнало положение,обръщащ се кош,много лека.Само дето е Кам.... което за мен е синоним на скърцаща количка.И сенника е малък.За 550 лв толкова.

# 577
  • София
Близки до изискванията ти са Армадило - мамас и папас, Бритакс би агиле, сайбекс калисто, топаз, може би някой от новите модели, Пег перего  плико, може би някое СИ (някое от тях ставаше ли за новородено) джейн муум...

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:16 от Angel_Dust

# 578
Ето я малката количка в асансьора.

Ето го в Матрикса, тук е около 7 кг. Но имайте предвид, че той е голямо бебе. Нямам други снимки в този кош тук.

Ето ви снимка и от количката на дъщеря ми, тя е само с кош за кола.

# 579
Нещо не говорим на един език с Luna-та (mamas and papas). Ще се опитвам да я продавам, не е моята количка.

Имате ли мнение за това Чиполино http://e-chipolino.com/7400/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0 … D1%8F%D0%BB%D0%B0  , притесняват ме двойните дръжки, с марката нямам проблем.

# 580
Благодаря ви момичета bouquet

# 581
  • Варна

Britax B-Agile

# 582
Ето я малката количка в асансьора.

Ето го в Матрикса, тук е около 7 кг. Но имайте предвид, че той е голямо бебе. Нямам други снимки в този кош тук.

Ето ви снимка и от количката на дъщеря ми, тя е само с кош за кола.
bouquet
За мястото в Matrix-a - бебето не се очертава от най-малките също, съдейки по родителите Laughing

# 583
  • срещу двата комина :)))
моя син е лятно бебе и си го изкарахме с Матрикса, не му е било запарващо  Peace но имай предвид, че на 5тия месец го преместих в другия кош, че не се побираше с многото дрехи вече  Joy

# 584
Здравейте,
дреби е на 4 месеца и половина и върви дългичък. С бъгабу камелеон съм със зимния кош в момента. Но имам неприятното усещане, че още малко ще се побира в него. Малък ли е за летния кош?

Общи условия

Активация на акаунт