Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 098
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Косато ги харесвам много, но това което показвате  ooooh!

# 16
  • София
Момичета, имате ли представа Cybex Aton Q дали има допълнителна подложка като по-старите модели от стиреопор, която се слага под тапицерията, или меката подложка се подгъва и играе нейната роля?

Аз от клипчетата съм с впечатление, че има такава, а в магазина 80% от кошниците различни модели нямаха, имаха само една-две, та ни дадоха една със столчето, но сега като нагласим и меката подложка за новородено, ми се вижда, че тя се надига по-високо?

# 17
Здравейте,
И аз трябва да взимам количка и имам нужда от помощ. Колебая се между Cam и Мutsy Evo. Някой може ли да сподели мнения или да даде сьвет? Благодаря предварително!

# 18
Здравейте,
И аз трябва да взимам количка и имам нужда от помощ. Колебая се между Cam и Мutsy Evo. Някой може ли да сподели мнения или да даде сьвет? Благодаря предварително!

Здрасти, mimito_zafi Simple Smile

Точно днес бях в Хипленд да гледам колички за сефте. Разпитвах продавачката за всичко, което ми дойде на ум, огледах няколко модела, сред които Mutsy и Сам. Според мен Mutsy  са в пъти, пъти по-добри. Много маневрени са, не са тежки, сгъват се лесно, здрави са, имат две години гаранция и една година за плата. Освен това до 26 декември имат промоция и за нещо от рода на 1070 лв можеш да вземеш количка с кош за новородено и седалка. (Пестят се около 300 лв) Специално за Cam дамата ми каза съвсем директно, че не си струват парите и не са здрави. А и като усещане - доста по-дървена.

# 19
Аз не знам някой с Кам да ги е похвалил  Whistling

# 20
Здравейте, момичета Simple Smile

Някой с отзиви за ABC Design? Спряла съм се на Mamba серията.
Относно Cosatto, една приятелка имаше такава и количката е невероятно лека и маневрена. Няма друга такава Simple Smile Но тя си я купува, когато паундът беше по-евтин, иначе са цифра. Не са от най-скъпите, но все пак.

А защо е важно количката да е с помпащи гуми?  newsm78

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 08:24 от Jane.happy

# 21
  • София
чак пък да е вжно, но ест возят помеко, но пък тежат повече.
за мамбата е имало писано, пусни си в търсачката, ще ти излязат мнения.

# 22
И аз ги гледах и двете и определено казват, че Муцито е по-здраво, но то има други минуси. Багажникът е много нисък и задира тротоара като се качваш или слизаш, няма покривало за крачетата на летния кош и седалката на колата и сенника е много малък, а и чантата си няма място и ще трябва да мисля някакви приспособления, защото иначе ще се свлича надолу по дръжката. А Сам има всичко, ама гумите са много малки и казват, че не са толкова здрави.
Направо не мога да реша  newsm78

# 23
Ами не знам дали продавачката се опитваше да ми продаде Муци-то, но ми каза, че досега нямат нито едно върнато за ремонт Муци, докато Кам ги връщали често. В интерес на истината, каза, че и Hauck са доста здрави.
Аз съм си направила един списък с модели, които искам да видя на живо и за които тук четох хубави неща, и влизат в ценови клас около 1000. Искам да видя Bexa, Jane Muum, Graco И Dada Paradiso. Мutsy Ми хареса доста.

# 24
Здравейте. Търся лятна количка, която се сгъва като Рекаро изилайф или Бейбизен Йойо. Но с по-ниска цена, защото първата е 460 лв., а втората два пъти повече. Ако имате предложения моля, споделете. Мерси.

# 25
  • София
за съжаление аз не знам за по-евтина такава, може би втора ръка?

# 26
Здравейте, нова съм в темата, въпреки че от много време чета. Вчера се сдобихме с количка, за което съм много щастлива Simple Smile
Купихме JANE Muum, която беше на доста добра промоция. Това е най - маневрената количка, която бутах в магазина. Много е лека, изключително лесна за управление, кошовете се сменят супер лесно, сгъва се лесно и заема малко място, спирачката се управлява с ръка, което за мен е голям плюс. Количката има и минуси: тънък сенник и липса на амортисьори на задните гуми, но за мен беше най - важно да е лека и удобна и смятам, че това е най - добрата количка за тези пари. Simple Smile

# 27
Bubolita, Откъде я взехте и на каква цена?
Предварително мерси Simple Smile

# 28
В магазин Вис Виталис, беше намалена 895 лв, като получихме и ваучер за 50 лв. и излезе 845 лв. Това е най - ниската цена за тази количка според моите проучвания.

# 29
  • София
Вчера минах през Хиполенд и видях Chicco Urban на живо и ми хареса.Доста прилича на  Mutsy Evo,която е другата на която съм се спряла.
 За мострите в магазините и продажбите им от вас чувам,но това е недопустимо!Толкова хора ги пипат и продавачките сгъват,разгъват и показват на всеки.Поне аз вече три пъти влизам да гледам колички и трите пъти продавачите ми ги разглобяваха без изобщо да искам,да ми покажели как става.И така като я раглобят 100 пъти,дали след още 100 няма да й се прецака механизма?
Ако се опитат да ми продават мостра директно бих им казала,ако не ... магазини с бебешки колички да искаш!

Общи условия

Активация на акаунт