Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 059
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • Plovdiv, Bulgaria
В магазин Вис Виталис, беше намалена 895 лв, като получихме и ваучер за 50 лв. и излезе 845 лв. Това е най - ниската цена за тази количка според моите проучвания.

Ние също от там купихме нашата, на тази цена. Все още стои прибрана, но като почнем да я ползваме, живот и здраве, ще дам отзиви. Уж ги хвалят.. Мен не ми хареса малкия сенник, но ще слагам лятото допълнителен. За мен плюс беше, че е лека и това как се сгъва, понеже колата ни не е много голяма.

# 31
Дано да сме доволни Simple Smile А относно мострите, на мен в един от магазините ми заявиха, че имат по една бройка, която е изложена и продават нея, като нещо съвсем нормално. Стана ми странно, но друг е въпросът, че с нашите улици и тротоари точно на третото излизане ще е станало по - зле от мостра, а и все пак хубавите колички си имат 2 години гаранция.

# 32
  • Варна
Доволни ще сте. Аз съм с муум вече почти година и не е мръднала. Ако пък сте си взели по-новият модел 2015 , там проблема със сенника е коригиран. Дано сте избрали и варианта 3 в 1, защото коос е много по-широк кош от матрикс. Аз возих малкия до 5,5 мес. в него и не му умаля, въпреки че е едро бебе. Сменихме го, защото просто вече не му се лежеше и искаше да гледа.
По въпроса с Муци, мен лично ме изгуби с лятната седалка, вижда ми се не особено просторна за по-голяма дете, както и самият кош идва твърде далеч от дръжката, това чисто визуално не ми хареса.

# 33
На мен също Муцито много ми го похвалиха продавачите и ми казаха, че няма нито една рекламация. Явно наистина са здрави, защото навсякъде продавачите казват едно и също за тях.

# 34
  • На остров
Много неприятно с продаването на мостри. При нас не е така, но в БГ явно е практика.

# 35
Не бих купила количката от магазин,в който ще ми дадат мострата.Абсурд просто.ЗНам,че в Хиполенд не дават мострата,а ти донасят неразпокован кашон и пред теб отварят да видиш,че е този модел,който искаш.

# 36
Това, че нещо е било изложено в магазина седмица или две не го прави по - лошо от опакованото. Когато поръчвате онлайн никога не може да сте сигурни, че просто не са ви опаковали кашона прилежно и няма как да разберете, че преди това е бил отварян. Да не говорим, че повредите е по - вероятно да станат при транспорт и товарене, а не докато количката е изложена в магазина Simple Smile

# 37
Аз си поръчах количка от магазин, където я предлагаха само онлайн и си я взех от магазина в кашон с запечатани найлони, пред мен я разопаковаха, за да видим, че всичко е там. И това е единственият вариант, който ме устройва. Няма да дам 1300лв за количка, която е стояла незнам колко време в магазина, разбутвана и пипана от кой знае колко ръце, някои може би мазни, мръсни...на цената на нова, не отваряна. Ако ще ми продават такава да направят отстъпка, ако не...има доататъчно сайтове, които ще доставят запечатана количка, а не размотавана в някой магазин.

# 38
  • Варна
Както повечето неща в БГ, така и търговията и официалното представителство са криворазбрани. Не може вносител да няма колички на склад в цялата им гама ( нови модели визирам), а да държи 1 бр. за цялата страна като мостра и да ми я продава на стандартна цена. Ами Priam кой ще си купи за такава сума като е бил мостра? За цените да не говорим, че с транспорта пак излиза по на сметка да си я поръчаш от чужбина.

# 39
  • На остров
Може да няма колички на склад, поръчва се след покупка и плащане на капаро.
Тук се практикува и гаранция за раждане, ако нещо се случи може да се върне количката.

# 40
  • Варна
Може да няма колички на склад, поръчва се след покупка и плащане на капаро.
Тук се практикува и гаранция за раждане, ако нещо се случи може да се върне количката.
Вносителят ми каза- ето има я количката в дадения модел и цвят, какво като от месец е мострена в магазина. Не я купих, макар че щях да спестя едно 80-100 лв.

# 41
  • Пловдив
Ние нашата количка я поръчахме с капаро, нямаше я на склад вярно е. Аз бих приела мостра само срещу подобаваща отстъпка. 

# 42
  • София
Първа драма - къде има изложени колички, защо нищо не може да се види на живо по по-малките градове.
Втора драма -  защо искат да ми продадват мостра Simple Smile

Не, че нещо, но вероятно по-малките магазини не могат да си позволят и мостри и  склад, ако въобще имат нещо налично, то е и изложено (за големи магазини, вносители, представители официални - да и аз така бих реагирала). Ясно е, че за малкия търговец не е изгодно да ви даде мостра с подобаваща отстъпка и да остане почти или съвсем без печалба, пък от друга страна ако не може да се види на живо, също много хора не желаят да купуват...парадокс Wink

Аз честно казано бих си огледала мострата хубаво и бих си преценила според обстоятелствата.

# 43
  • Варна
Да, така е- има го този момент, че майките все нямаме угодия. В моя случай става въпрос точно за официалния вносител, в един от най-големите им магазини. Обясниха ми, че колички и столчета се продават мострените.

# 44
  • София
Ами и столчето от Рая Тойс на Cybex, което взех, също е мостра, просто зареждат няколко от модел, всяко в различен цвят. Те също споделиха, че тук нямат склад и всичко налично се излага.

Все пак особено за скъпите марки, предполагам е трудно да се държи наличност.

Споделиха, че във Варна имат складове и продават нови, не разопаковани - явно мострата е била проблем за не един клиент, защото сами ми го споделиха, но те нямали възможност.

Иначе аз си огледах доста добре столчето. Нямаше видими забележки и предвид, че имах проблем с поръчката на столче от сайта им - 30 дневната доставка се оказа 90, отделно нямаше да ми важи цената, защото го нямало налично..., предпочетох да си взема мострата.

Общи условия

Активация на акаунт